Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتاق بازرگانی تبریز، مشکلات زیرساختی شهرک های صنعتی را مانعی سخت در راه فعالیت سرمایه گذاران دانست.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، یونس ژائله  در نشست شورای گفت ‌و گوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی که با حضور وزیر صنعت، معدن و‌تجارت، تعدادی از نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی، استاندار آذربایجان شرقی  و جمعی از فعالین اقتصادی استان در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، اظهار کرد: آذربایجان شرقی از استان های قدیمی در بحث تجارت و‌ تولید است به طوری که در سال ۱۲۸۹ شمسی اتاق بازرگانی برای اولین بار در تبریز تاسیس شد که بعدها در سال ۱۳۰۷ با تصویب مجلس، دیگر اتاق ها نیز تاسیس شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سال ها پیش، بیشترین میزان اشتغال در کارخانجاتی مانند ماشین‌سازی، بلبرینگ سازی، لیفتراک ‌سازی، کمپرسور سازی، تراکتورسازی و موتورسازان ایدم بود، گفت: این مجموعه ها توسط مهندس توکلی ایجاد شده بود اما ما نتوانستیم این ها را حفظ کنیم و در حال حاضر منطقه صنعتی غرب تبریز بیمار شده است و باید به داد این مجموعه های صنعتی برسیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته از سوی وزارت صمت، ادامه داد: قدم های بزرگی برای بخش صنعت، معدن و تجارت کشور برداشته شده و همین که بتوانیم مواد اولیه را به راحتی وارد کنیم و از خان های پر تعداد بانک مرکزی رها شویم، جای قدردانی دارد.

وی با بیان اینکه در بخش صادرات همچنان تعداد زیادی از واحد ها گرفتار هستند، متذکر شد: مسئولین کشور در قوای سه گانه باید نگرانی های فعالین بخش خصوصی را از بین ببرند چرا که بدون نقش آفرینی بخش خصوصی مشکلات کشور حل نخواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم که بنگاه های دولتی چقدر به اقتصاد کشور ضربه زده اند. علاوه بر سرمایه گذاران داخلی، باید در سرمایه گذاران خارجی نیز انگیزه‌ ی سرمایه گذاری در ایران ایجاد شود.

 

ژائله خطاب به وزیر صمت گفت: افرادی در کشور هستند که توانایی متحول کردن اقتصاد را دارند. اگر به هزار نفر اعتقاد ندارید، لااقل ۱۰۰ نفر توانمند را می‌شناسید. پس بیایید موانع را برداشته و با مهیا کردن فضا، عقب ماندگی های موجود را حل کنید.

وی با انتقاد از اینکه در طول سال های گذشته آذربایجان شرقی از محل بودجه های صندوق توسعه ملی محروم بوده، اظهار کرد: ظاهرا ضوابط و مسائلی در تهران وجود دارد که ما تاکنون نتوانسته ایم خودمان را با پایتخت هماهنگ کنیم.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی یکی از استان های معدنی کشور است اما حتی یک کارخانه فراوری هم نداریم و علی رغم تصویب ممنوعیت خام ‌فروشی، باز هم شاهد این موضوع هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز اضافه کرد: ترکیه، منابع انسانی و سرمایه ما را جذب می‌کند که این موضوع ناشی از غفلت مسئولین ما است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه علی ‌رغم رابطه‌ی خوب اتاق تبریز با تجّار ترکیه و آذربایجان، ما از روند تجارت با این کشور ها حذف شدیم در حالی که در باکو، تبریز را بیشتر از ایران می‌ شناسند. لذا فضای اقتصادی تبریز باید بزرگ شود.

ژائله اضافه کرد: اتاق ایران - ارمنستان در تهران مستقر است، در حالی که مرز این کشور با آذربایجان شرقی است و کالایشان را ما صادر می ‌کنیم. تبریز باید به عنوان مرکز شمالغرب، این مسائل را فرماندهی کند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مشکلات بسیاری در مسایل زیر ساختی وجود دارد، اظهار کرد: در همه جای دنیا در مقابل سرمایه گذاران فرش قرمز پهن می‌کنند اما سرمایه گذاران ما مشکلات زیادی دارند. چرا باید سرمایه گذاران ما راهی کشور ترکیه شوند؟

رییس اتاق بازرگانی تبریز با اشاره ای به مشکلات شهرک های صنعتی گفت: سرمایه گذار ما در شهرک های صنعتی سرمایه گذاری کرده و حتی ماشین آلات خود را نیز نصب کرده اما با مشکل برق و آب مواجه شده است. مشکلات مربوط به سند واحدها را نیز باید به این موارد اضافه کنیم.

وی ادامه داد: باید یک تیم کارشناسی تشکیل شده و مشکلات واحدهای صنعتی به سرعت رفع شوند.

گفتنی است در این جلسه، تعدادی از فعالین اقتصادی استان، تشکل ها و کمیسیون های اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز به بیان مشکلات واحد های تولیدی و صادرات استان پرداختند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنعت تبریز ژائله آذربایجان شرقی شهرک های صنعتی سرمایه گذاران اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حبیب آبراهه روز جمعه در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی اظهار کرد: ۴۵ درصد از تصادفات فوتی استان در ۹ محور سرچم-اردبیل، مراغه-هشترود، اهر- تبریز، شبستر-تسوج، تبریز-صوفیان، مرند-خوی، فرعی یکانات، جلفا-مرند، قطعه دوم محور جزیره و آزادراه پیامبر اعظم (ص) اتفاق افتاده است.

وی با بیان این‌که نخستین دلیل تصادفات استان عدم توجه به جلو است، گفت: در این خصوص اعمال قانون برای استفاده از موبایل ۵۵ درصد افزایش یافته است.

کد خبر 6089361

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • وکیل در آذربایجان شرقی
  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • افزایش ۵۸ درصد ترانزیت جاده ای کشور در سال گذشته
  • سفر وزیر راه و شهرسازی به تبریز