Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@10:22:58 GMT

آنکارا دست از مسئله فلسطین نمی‌کشد

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۳۸۳۸۹

آنکارا دست از مسئله فلسطین نمی‌کشد

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه عربی ۲۱، عضو کمیته اجرایی انجمن «حامی قدس» در پارلمان ترکیه هر گونه روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را مردود دانست.

حسن توران در نشستی موسوم به «چرا ترکیه از فلسطین دست نخواهد کشید» با تاکید بر اینکه معامله قرن را باید خیانت قرن نامید افزود آنکارا نمی‌تواند به پذیرش چنین توافقی امکان دهد و موضع خود را پیش از این صراحتا عنوان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام پارلمان ترکیه برخی کشور‌های عربی را به بازاریابی برای معامله قرن متهم کرد که از نظر ترکیه فاقد وجاهت و مشروعیت است. وی افزود: معامله قرن تنها توطئه‌ای برای چپاول بقایای سرزمین فلسطین است. دولت ترکیه از زبان رجب طیب اردوغان پیشتر تأکید کرده همواره در برابر این طرح‌ها ایستادگی می‌کند و شعار قدس و فلسطین خط قرمز ما هستند را همواره مطرح کرده است.

عضو گروه دوستی ترکیه و فلسطین در پارلمان تاکید کرد برخلاف منطق این کشورها، توافق نامه‌های عادی سازی اخیر بین کشور‌های عربی و اسرائیل رد می‌شود. زیرا در ازای آن هیچ دستاوردی حاصل نخواهد شد و حملات اشغالگرانه علیه مردم فلسطین را تشویق می‌کند، این مسئله نشان می‌دهد که دفاع از فلسطین وظیفه ترکیه و ملت عرب و اسلامی است. ما از تأسیس کشور فلسطین در مجامع بین المللی و پارلمانی حمایت می‌کنیم و به آرمان فلسطین پشت نخواهیم کرد. تاکید می‌کنیم دست کشیدن از فلسطین و مسجد الاقصی غیرممکن است و در دستور کار ترکیه نیست.

این مقام پارلمان ترکیه خاطرنشان کرد درد و رنج مردم فلسطین نباید در خفا باشد و ما باید به آن گوش فرا دهیم و برای پایان دادن به آن تلاش کنیم، مسئله فلسطین قبل از آنکه برای مسلمانان باشد، یک مسئله بشردوستانه است.

با این حال رئیس جمهور ترکیه اخیرا در اظهاراتی کم سابقه از تمایل آنکارا برای داشتن روابط بهتر با تل‌آویو سخن گفت. اردوغان پیش از این در اظهاراتی متناقض گفت آنکارا تمام تلاش خود را برای مطرح کردن آرمان فلسطین در همه حوزه‌ها برای پایان دادن به «اشغال، ستم و سیاست‌های نسل کشی» انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط دولت ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۸۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • چگونه مسئله پسماند در گیلان به یک بحران تبدیل شد؟/ دلیل توقف قطار افغانستان _ ترکیه
  • حجاب هیچگاه مسئله امنیتی نیست
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • (تصاویر) اعتراض مردم ترکیه به سفر رئیس جمهور آلمان به آنکارا
  • جریمه انتقاد از جنایات جنگی در کشور مدعی مهد دموکراسی!
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • نشست اتحادیه عرب درباره مسئله غزه و فلسطین
  • چین: آلمان دست از فریبکاری سیاسی بردارد
  • نتانیاهو هیتلر زمان، نمی‌تواند فرار کند | ترکیه در عراق عملیات نظامی انجام می دهد؟