Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک محقق دو رقم برنج «روشن» و «شهریار» به نام دو دانشمند شهید هسته‌ای ایران معرفی کرده و اعلام کرد که ۲۰ رقم جدید هم با عملکرد معادل جهانی و با استفاده از تکنولوژی هسته‌ای اصلاح می‌شود. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی اورانی محقق اصلاح نباتات در حاشیه معرفی ۴۹ رقم زراعی و باغی د رگفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس از اصلاح دو رقم برنج به نام‌های «روشن» و «شهریار» خبر داد و گفت: این ارقام برنج با استفاده از تکنولوژی هسته‌ای در کشور اصلاح و معرفی شده است که به افتخار دو شهید دانشمند هسته‌ای کشور مجید شهریاری و مصطفی روشن نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته این پژوهشگر این برنج‌ها به میزان دو برابر ارقام محلی تولید دارند ضمن اینکه کیفیت و عطر و بوی خود را حفظ کرده اند و زودرس نیز هستند.

اورانی میزان عملکرد ارقام محلی برنج را ۴ تن در هکتار عنوان کرد که این ارقام که به تازگی معرفی شده اند ۸.۵ تن در هکتار تولید دارند و حتی برخی کشاورزان تا ۱۲ تن هم برداشت کرده اند.

وی تاکید کرد که از قابلیت‌های این ارقام جدید این است که علیرغم پرمحصولی کیفیت خوبی دارند و به همین دلیل مشتری پسند هستند.

این پژوهشگر در پاسخ به اینکه این میزان عملکرد تا چه اندازه با عملکرد‌های جهانی فاصله دارد؟ گفت: در کشور ما روی کیفیت برنج تاکید دارند و مردم همیشه برنج‌هایی که کیفیت خوبی دارند را خریدار می‌کنند، اما در کشور‌های دیگر با دنبال کمیت و افزایش تولید هستند و به این دلیل ارقامی در دنیا اصلاح شده که ۱۲ تن در هکتار تولید دارند و ما هنوز از نظر کمیت با آن‌ها فاصله داریم.

این پژوهشگر ژنتیک از دانشگاه علوم کشاورزی ساری در پاسخ به اینکه افزایش جمعیت ایجاب می‌کند که پژوهشگران کشور به فکر کمیت تولید هم باشند چرا که ما وارد کننده این محصول هستیم گفت: با استفاده از پرتوافشانی گاما در حال اصلاح ۲۰ رقم هستیم تا برنج با عملکرد ۱۰ تا ۱۲ تن در هکتار تولید کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشمند هسته ای برنج تکنولوژی هسته ای تن در هکتار هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۸۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن