Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه۱۴۰۰ گفت: مالیات بر مستغلات و یا مالیات بر اجاره در بودجه۱۴۰۰ همانند سال‌های گذشته یعنی ۱۳۹۹ افزایش نیافته و درآمدهای دولت در این زمینه ثابت خواهد بود.

 رحیم زارع امروز شنبه در نشست خبری در خصوص نخستین نشست کمیسیون تلفیق بودجه۱۴۰۰ اظهار کرد:  نخستین جلسه کمیته تلفیق امروز با حضور اعضای کمیسیون، نمایندگان مرکز پژوهش‌ها، دیوان محاسبات، سازمان برنامه و بودجه، اتاق‌های سه گانه، ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون تلفیق نخستین مصوبه کمیسیون را مالیات بر مستغلات یا مالیات بر اجاره عنوان کرد و گفت: مالیات بر مستغلات و یا مالیات بر اجاره همانند سال‌های گذشته یعنی  ۱۳۹۹ افزایش نیافته و درآمدهای دولت در این زمینه ثابت بود.

به گفته زارع در نشست امروز موضوعات مختلف مالیات بر اشخاص حقوقی غیردولتی، مالیات بر حقوق‌ها که به صورت پلکانی درخواست مجلس بود، مالیات برخوردهای لوکس، مالیات بر خانه‌های خالی در جلسه امروز بحث و بررسی شد.

وی افزود: کاهش نرخ تعرفه‌های ورودی کالاهای اساسی و دیگر مواردی که در حوزه واردات وجود دارد از دیگر مباحث مهم در جلسه امروز بود و سایر موارد برای کارشناسی تخصصی بیشتر به کمیته‌های تخصصی ارجاع شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه درخصوص افزایش حقوق عدالت مالیاتی هم گفت: این افزایش پلکانی تا سقف ۴ میلیون تومان است تا از معافیت مالیاتی نیز برخوردار باشند و از ۴ میلیون حقوق به بالا دریافت مالیات به صورت پلکانی انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موارد درآمدی بودجه ۱۴۰۰ در جلسات این هفته کمیسیون بحث و بررسی می شود، گفت: از هفته آینده نیز موارد هزینه‌ای در بودجه بحث و بررسی می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق در خصوص مالیات بر خودروهای لوکس نیز گفت: این نوع مالیات در نخستین سال تصویب آن در سال ۹۹ به درستی اجرا نشد و تلاش کمیسیون ایجاد ضمانت اجرایی برای مالیات بر خوردوهای لوکس است. به عبارتی برای خودروهایی که درآمد آنها یک و نیم میلیارد تومان به بالا است، مالیات در نظرگرفته می شود.

زارع اضافه کرد: همچنین مالیات بر خانه‌های خالی که قانون آن در مجلس یازدهم تصویب شد مجلس تلاش می کنند همسان با آیین نامه وزارت راه و شهرسازی برای بودجه ۱۴۰۰ قانون یکسانی مصوب شود.

وی درباره اینکه درآمد دولت از مالیات چه مقدار برای بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی شده است، اظهار داشت: پیش بینی مجلس مبلغ ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در آمد دولت از مالیات است. البته موضوع مالیات در بودجه ۱۴۰۰ و در کمیسیون تلفیق  فقط یک سوم یا یک چهارم آن بررسی شده است و در روزهای آینده موارد دیگر مالیات ها بررسی خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق در پاسخ به سوالی درباره پرداختن کمیسیون به درآمدهای نفتی تاکید کرد: هنوز این موضوع در کمیسیون بحث نشده و در کمیته مربوطه برای فروش یک میلیون بشکه نفت در روز در حال بررسی است.

وی خاطرنشان کرد: پیش بینی درآمد دولت در بودجه ۱۴۰۰ حدود ۲۲۵ هزار میلیارد تومان بود که با توجه به مواردی که در کمیسیون در بخش مالیات ها درحال شکل گیری است، در آمد دولت افزایش خواهد یافت.

وی با تاکید بر اینکه موارد درآمدی بودجه ۱۴۰۰ در جلسات این هفته کمیسیون بحث و بررسی می شود، خاطرنشان کرد: از هفته آینده نیز موارد هزینه ای در بودجه ۱۴۰۰ بحث و بررسی می‌شود./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سخنگوی کمیسیون تلفیق بحث و بررسی می شود مالیات بر مستغلات بودجه ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه 70 تا 1401 گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است. 

وی با اشاره به موضوعات و درخواست‌هایی که از سوی فعالان اقتصادی در این جلسه مطرح شد، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد همچنین درباره سرمایه در گردش؛ تسهیلات بند الف تبصره 18 به 48 هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است. 48 همت بند الف تبصره 18 برای 1402 هست که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی افزود: قانون تامین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند. 

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد. 

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و گفت: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند، اما مواردی که مشکل‌ساز شده به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها افزود: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم، باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد. 

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوز‌های کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و عنوان کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

تولید اولویت کشور نیست / مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تاسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد اظهارداشت: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود. 

محمدصادق حمیدیان بیان کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش؛ شاهد شدت این مشکلات هستیم.

وی افزود: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بیشماری شده که نفس تولید و تولید کننده را گرفته درحالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده 62 قانون بهبود و ارتقای تولید اظهارداشت: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچ یک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست، اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس با اشاره به جرم انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها هم باشد. 

وی دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود چراکه ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود. 

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، عنوان داشت: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

در این نشست ابراهیم عزیزی و جعفر قادری نماینده‌های مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان دیدگاه‌های خود و پاسخ فعالان اقتصادی پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟