Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ بیش از دو ماه از این جمله رسول پناه که گفته بود «به هیچ عنوان اجازه جدایی به بشار رسن نخواهیم داد» می‌گذرد و حالا بشار سومین جلسه تمرینی در تیم جدید خود، القطر را سپری می‌کند. رسن پس از فینال لیگ قهرمانان آسیا در دوحه ماند و همان جا مذاکراتش را پیش برد و سرانجام به تیم زردپوش قطری پیوست تا جدایی های پرسپولیس نسبت به لیگ نوزدهم دو رقمی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مسئله مبهم درباره رقم درآمدزایی پرسپولیس از فروش بشار است. باشگاه پرسپولیس در بیانیه خود تاکید کرد که «یکصد و بیست هزار دلار در زمان جایی به باشگاه پرداخت شده است.» این در حالی است که گزارش های موثق رسانه ها این رقم را 130 هزار دلار پیش بینی کرده اند و نزدیکان بشار رسن نیز عدد 140 هزار دلار را مطرح می‌کنند.

این البته یک طرف ماجراست. باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارد که 260 هزار دلار حقوقی که قرار بود تا نیم فصل به بشار پرداخت شود و حالا نشده نیز باید به این رقم اضافه شود تا درآمدزایی پرسپولیس به 380-400 هزار دلار برسد. ماجرایی که بخشی از هواداران پرسپولیس آن را قبول ندارند و یک مغلطه می‌دانند. آن ها می‌گویند که بشار رسن تنها در 5 بازی شرکت داشته و حتی طبق قرارداد خود نیز نباید این رقم را دریافت می‌کرد.

بیشتر بخوانید: توافق مخفیانه مدیران پرسپولیس برای فروش بشار رسن!

نکته دیگر مسئله «بی اطلاعی از جدایی بشار» است که از زبان کادرفنی پرسپولیس بیرون آمده بود. حمید مطهری و یحیی گل محمدی روی این ادعا پافشاری کردند و حتی گفتند که اگر می‌دانستند چنین توافقی انجام شده «اجازه جدایی به بشار نمی‌دادند.» این در حالی است که پس از صعود پرسپولیس به فینال آسیا، علاوه بر مدیران باشگاه پرسپولیس، حتی کارمندان ساده نیز از علاقه بشار به جدایی و قطعیت نظرش روی این موضوع اطلاع داشتند و مشخص نیست که یحیی گل محمدی چرا از این ماجرا مطلع نبود. شاید هم او انتظار داشت که مدیران باشگاه به صورت مستقیم این موضوع را با وی در میان بگذارند.

یک سوال بزرگ درباره جدایی بشار رسن این است که چرا وقتی پرسپولیس با تاکید بر قراردادی که در تابستان اخیر تمدید کرد، موفق به حفظ بشار (باوجود لایو اینستاگرامی و...) شد، مدیران این باشگاه تصمیم گرفتند که توافق نامه ای را با ستاره عراقی امضا کنند که اختیار جدایی را در دست او قرار می‌داد؟ چون اساسا اگر بشار طبق قرارداد قبلی اختیار خروج را در دست داشت، بعید است که با طرح درخواستش در لایو اینستاگرامی و سپس حضور چند باره در باشگاه، ماجرا را پیش می‌برد و می‌توانست مثل حالا، به راحتی جدا شود.

منبع: ورزش سه لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بشار رسن پرسپولیس هزار دلار بشار رسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

بعد از پیگیری تسنیم در خصوص حجم بالای تخصیص ارز به مونتاژکاران و عدم کاهش التهابات بازار خودرو، وزیر صمت تیم کارشناسی را به جهت بررسی فرایندهای مذکور تعیین کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست 100 واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال نادر: فروش پزشک فرانکفورت با ۲۰۰ هزار یورو!
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • تحولات اوکراین| سکوت کاخ سفید درباره نابودی ۶ موشک دوربرد
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد