Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد افرادی که نیاز دارند در طول روز آنلاین باشند، به طور مداوم در حال افزایش است و به همین دلیل داشتن تجهیزات ارتباطی و اینترنتی اهمیتی بیش از پیش پیدا کرده است. لپ‌تاپ‌های سری D هوآوی، ارتباطی بدون مشکل و مطمئن را تضمین می‌کنند.

لپ‌تاپ‌های Huawei MateBook D Series راهکار نوآورانه‌ای برای برطرف کردن مشکلاتی نظیر تاخیرهای اینترنتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از یک آنتن وای‌فای دوگانه با ساختار MIMO که به کاربر اجازه می‌دهد بین باندهای فرکانسی ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز جابه‌جا شود. این موضوع کنار قابلیت دیگری با نام همکاری بین دستگاه‌های مختلف (Cross-device Collaboration) باعث می‌شود که هنگار کار، نمایشگر این لپ‌تاپ هیچ فشاری به چشم‌ها وارد نکند. لپ‌تاپ‌های سری D هوآوی طوری طراحی شده تا کار کردن از خانه را راحت و لذت‌بخش کند و اثربخشی این شکل از کار کردن را افزایش دهد.

آنتن وایرلس دوگانه بری ارتباطی سریع و بی‌دردسر
در حال حاضر مساله‌ی پوشش‌دهی شبکه‌ی بی‌سیم در مقایسه با چیزی که قبلا می‌شناختیم، اهمیت بیشتری پیدا کرده است. این روزها تقریبا از هر جایی می‌توانید به صورت بی‌سیم به اینترنت وصل شوید. به همین دلیل، سرعت اینترنت و قدرت دریافت سیگنال برای لپ‌تاپ‌ها به مساله‌ای کلیدی تبدیل شده است. ضعف در دریافت سیگنال و دسترسی کند به اینترنت معمولا به دلیل استفاده از سخت‌افزارهای قدیمی و تاریخ‌گذشته به وجود می‌آیند. این موضوع می‌تواند به اختلال فرکانسی منجر شود؛ مخصوصا زمانی که چندین دستگاه قصد دارند به صورت هم‌زمان به یک شبکه‌ی وای‌فای وصل شوند.
حالا اگر لپ‌تاپ در فاصله‌ی نسبتا دوری از روتر بی‌سیم (Wireless Router) قرار داشته باشد، این اختلال شدیدتر هم خواهد شد. اینجا جایی است که طراحی دوبانده‌ی لپ‌تاپ Huawei MateBook D Series خودش را نشان می‌دهد.

طراحی دوبانده همراه با سیگنال قوی‌تر
بیشتر دستگاه‌های فعلی با استفاده از باند فرکانسی ۲.۴ گیگاهرتز به شبکه‌ی بی‌سیم وصل می‌شوند. استفاده‌ زیاد از این باند فرکانسی باعث شده تا میزان تراکم و ازدحام دستگاه‌ها در آن بیش از حد زیاد شود و همین موضوع، به بروز اختلالات فرکانسی منجر شود.
لپ‌تاپ‌های سریMateBook D از طراحی دوبانده استفاده می‌کنند و آنتن‌های دریافت سیگنال ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز را به صورت هم‌زمان دارند. استفاده از این نوع طراحی، هم سرعت دسترسی به اینترنت را افزایش می‌دهد و هم از میزان این اختلال‌ها کم می‌کند.
استفاده از طراحی آنتن دوگانه‌ی 2x2 MIMO در سری لپ‌تاپ‌های میت‌بوک کاری کرده تا این لپ‌تاپ بتواند سیگنال‌ها را به صورت موثرتری دریافت کند، سرعت ارتباط در شبکه بیشتر شود و پوشش‌دهی سیگنال بهبود پیدا کند.

سرویس Huawei Share میزان بهره‌وری را چند برابر می‌کند
هنگامی که مشغول دورکاری از منزل هستید، ارتباط گرفتن با همکاران و افراد دیگر باید اولویت اصلی شما باشد. اما هنگامی که مجبور باشید به صورت پیوسته بین لپ‌تاپ و گوشی موبایل‌تان جابه‌جا شوید و نیاز باشد تا به پیام‌های رییس، همکار و مشتری‌تان هم جواب بدهید، احتمال اینکه سردرگم شوید و کنترل اوضاع را از دست بدهید زیاد خواهد شد.
با استفاده از سرویس Huawei Share در لپ‌تاپ‌های هوآوی می‌توانید صفحه موبایل‌تان را روی لپ‌تاپ بیندازید و از همان‌جا موبایل‌تان را کنترل کنید. با این کار می‌توانید هم‌زمان با ویرایش یک سند روی لپ‌تاپ، جواب پیام‌های فوری که روی اپلیکیشن‌های موبایل‌تان فرستاده می‌شود را به سرعت بدهید. این کار به قدری ساده و راحت انجام می‌شود که اصلا حس جابه‌جا شدن بین دستگاه‌های مختلف به شما دست نخواهد داد.

همکاری چند نمایشگره باعث می‌شود تا حد و مرزهای بین ویندوز و اندروید از بین بروند. با این سیستم می‌توانید فایل‌های‌تان را به صورت مستقیم از گوشی موبایل یا تبلت‌تان بکشید (Drag and Drop) و درون لپ‌تاپ‌تان رها کنید. یعنی دیگر نیازی به پلتفرم‌های واسط ندارید و می‌توانید بدون استفاده از ابزارهای واسط (Third-Party) این کار را انجام دهید.

کاهش فشار به چشم با حالت Eye Comfort تایید شده توسط TÜV Rheinland

بین ۷ تا ۸ ساعت کار کردن پای کامپیوتر در طول روز می‌تواند به چشم صدمه وارد کند. نمایشگر لپ‌تاپ‌های سری MateBook D از نوع IPS ساخته شده است که باعث می‌شود تا حد زیادی از خستگی چشم‌ها جلوگیری شود. در نمایشگر این لپ‌تاپ، پرش و چشمک (Flicker) واقعا ناچیزی خواهید داشت. زاویه‌ی دید بسیار عریض کنار فناوری «راحتی چشم» (Eye Comfort) آن کاری می‌کنند تا نورهای آبی مضر فیلتر شوند. با تنظیم خودکار میزان تراز سفیدی (White Balance) و سایه‌های ایجاد شده روی نمایشگر (Tint)، از شدت نورهای آبی کاسته می‌شود.
لپ‌تاپ‌های MateBook D در حالت Eye Comfort به صورت اتوماتیک میزان دمای رنگ (Color Temperature) را بر اساس موارد ترجیحی شما تغییر می‌دهد. نمایشگر این لپ‌تاپ توسط موسسه TÜV Rheinland مورد تایید قرار گرفته است و طبق تاییدیه‌های این موسسه، نمایشگر لپ‌تاپ Huawei MateBook D Series در مقایسه با نمایشگر سایر لپ‌تاپ‌ها فشار کمتری به چشم‌های شما وارد می‌کند و کار کردن با آن به مراتب راحت‌تر است.
هر روز افراد بیشتری برای مطالعه و کار کردن آنلاین می‌شوند. این افراد به لپ‌تاپ‌هایی امن و پربازده نیاز دارند؛ لپ‌تاپ‌هایی که در مقایسه با لپ‌تاپ‌های فعلی عملکرد بهتری داشته باشند.


لپ‌تاپ‌های میت‌بوک D هوآوی به ۳ روش مختلف به این نیاز پاسخ می‌دهد. اول اینکه با استفاده از آنتن دوگانه با طراحی MIMO سرعت دسترسی به اینترنت را بهبود می‌دهد. در مرحله‌ی بعد با استفاده از قابلیت Multi-screen Collaboration بهره‌وری در کار کردن با چند دستگاه را افزایش می‌دهد و در نهایت با استفاده از فناوری Eye Comfort از چشمان شما در برابر کار طولانی‌مدت محافظت می‌کند. اگر جزو میلیون‌ها کارمندی هستید که این روزها از خانه کار می‌کنند، ارزش دارد که نگاهی هم به لپ‌تاپ Huawei MateBook D Series داشته باشید.

لینک کوتاه: asriran.com/003CbA

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هوآوی لپ تاپ نکته کار میت بوک D لپ تاپ های سری موبایل تان لپ تاپ دستگاه ها لپ تاپ ها کار کردن ی لپ تاپ بی سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری با روحیات و نیازهای نسل جوان آشنایی کامل داشت

به گزارش خبرگزاری مهر آیت الله حسین مظاهری از مراجع تقلید پیامی به مناسبت هجدهمین دوره همایش حکمت مطهر صادر کرد. متن این پیام به این شرح است:

بسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم

قال الله سُبحانَه وتَعالی: إِلَیْهِ یَصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّیِّبُ وَ الْعَمَلُ الصَّالِحُ یَرْفَعُه

به رغم گذشت چهل و چهار سال از شهادت اسفناک متفکر عالی مقام و اندیشمند بزرگ مرحوم آیةالله شهید مطهری قدس سره الشریف، هم ثلمه و خلا فقدان آن استادِ اسلام شناس برجسته، هنوز در جامعه اسلامی محسوس و ملموس است که: «ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ تُلْمَةٌ لَا یَسُدُّها شَیْء»؛ و هم به فضل خداوند متعال، آثار بنان و بیان آن دانشمند پرتلاش همچنان مورد استفاده فرهیخنگان و حق جویان است که: «ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلاً کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَةٍ طَیِّبَةٍ أَصْلُها ثابِتُ وَ فَرْعُها فی السَّمَاءِ تُؤْتی أکلها کُلِّ حینٍ بِإِذْنِ رَبِّها.

همایش با سابقه «حکمت مطهر که با هدف زنده نگاه داشتن یاد و نام و آثار علمی این شهید والامقام برگزار می شود و از این جهت باید به اهتمام نیکوی متصدیان و دست اندرکاران آن آفرین گفت اینک و در هجدهمین دورۀ خود موضوع بسیار با اهمیت جوانان را مطمح نظر قرار داده است موضوعی که یکی از مهمترین و بلکه باید گفت اساسی ترین نقطهٔ هدف گذاری مرحوم شهید مطهری رضوان الله تعالی علیه در عموم تلاشهای علمی و فکری ایشان بوده است.

آن متفکر زمان شناس به حق یکی از موفق ترین اندیشمندان و مصلحان اسلامی بود که با روحیات و نیازهای فکری نسل جوان در زمانه، خود آشنایی کامل داشت و علاوه بر این زبان آن نسل تکامل خواه و جستجوگر را به خوبی میدانست و با گوش، جان پیامها و خواسته های به جای این نسل را میشنید و متناسب با آن نیازهای فکری و نظری به موقع و بدون فوت وقت، به وسیله آثار ارزشمند خود با جوانان ارتباط مؤثر و تعامل سازنده برقرار می.نمود آن استاد فهیم و نکته پرداز به نیکی دریافته بود که اگر اذهان و ضمائر جوانان حق طلب با، حقایق سیراب نگردد، با مطالب ناحق پر خواهد شد و از این رو تمام سعی مشکور خود را بر این نقطه اساسی متمرکز کرده بود که نسل جوان آن دوره را که از سویی با هجوم افکار مادی و الحادی مواجه بودند و از سوی دیگر تحت سیطره فرهنگ غربگرایی رژیم طاغوت قرار داشتند به روشهای متین علمی و فکری، با حقایق اسلام و معارف انسان ساز قرآن و عترت آشنا سازد و چه بسیار جوانان و محافل جوان که به دست قدرتمند دانش و بینش این استاد متفکر در سرتاسر ایران و خارج از مرزهای این کشور، از خطر الحاد مارکسیستی و انحطاط لیبرالیستی و التقاط دینی گروهکهای پر سر و صدای آن دوران، نجات پیدا کرده و با آشنایی با حقایق نورانی قرآن کریم و عترت طاهره «سلام الله علیهم»، به رشد فکری و دینی دست یافته و به حیات طیبه نائل گشتند و سپس در مهمترین مقاطع دوران معاصر یعنی در نهضت و انقلاب شکوهمند اسلامی و سپس در تأسیس نظام جمهوری اسلامی و پس از آن در بزنگاه های

و خطیر این نظام نظیر دفاع مقدس و نظایر آن و همچنین در عرصه حوزه های علمیه و دانشگاهها و متن جامعه اسلامی و محافل جوانان نقش برجسته و سازنده نظری و عملی ایفاء کردند و اثرات گسترده و عمیق مجاهدتهای فکری آن استاد فکور را در مقام عمل و نظر به منصه ظهور درآوردند و هنوز نیز آن برکات بزرگ بحمدالله و المنّه استمرار دارد و بی جهت نبود که امام بزرگوار اعلی الله مقامه توصیه فرمودند کتابهای این استاد عزیز را نگذارند با دسیسه های غیر اسلامی فراموش شود».

رحمت بیکران و رضوان بی پایان حق تعالی بر روح آن استاد شهید متفکر باد که بی تردید، حق بزرگی
بر نسل جوان این کشور در آن دوره و دوره های پس از آن تا به امروز دارد و بی سبب نبود که استادان عظیم الشأن او یعنی امام راحل بزرگوار و حضرت علامه طباطبایی قدس الله تعالی سرهما در شهادت و فقدان اسفناک او، همچون پدر فرزند از دست داده گریستند و ملت فهیم ایران نیز در غم مصیبت او یکپارچه عزدار شد: «وَ سَلَامُ عَلَیْهِ یَوْمَ وُلِدَ وَ یَوْمَ یَمُوتُ وَیَوْمَ یُبْعَثُ حَیًّا».

در این فرصت کوتاه و به مناسبت طرح مسأله مهم جوانان لازم میدانم بر دو نکته اساسی، در این محفل فکری و فرهنگی تأکید نمایم

نکته اول اینکه همان گونه که مرحوم شهید مطهری طاب ثراه» به خوبی دریافته بود، برخورد و مخاطبه با نسل جوان بسیار خطیر و حساس است و باید براساس منطق و استدلال و واقع بینی در همه ابعاد مسائل نظری و مشکلات عملی، جوانان تنظیم و ساماندهی، شود زیرا اگر به سؤالات نظری و پرسشهای نسل جوان که چه بسا بسیار اندیشه سوز و ذهن آزار نیز باشد و همچنین به احساسات و عواطف این نسل پرتکاپو و نیز به خواستههای به حق و به جای آنان پاسخ منطقی و صحیح داده قطعاً. موجب سرخوردگی و ناامیدی و بی اعتمادی و در نهایت طغیانگری این نسل مطالبه گر نشود، خواهد شد و زیان آن برای جامعه، انسانی بسیار وسیع و عمیق خواهد بود.

روش مخاطبه و مواجهه با، جوانان روش دهن کجی و انتقاد و سرزنش و رمی به بی عقلی و بی دینی نیست، و با چنین روشی محال است که بتوانیم جلوی انحرافات دینی و کج روی های اخلاقی را در نسل جوان بگیریم. اگر خواهان هدایت و رشد نسل جوان هستیم تنها راه متین و صحیح آن این است که اولاً باید از نزدیک با درد و رنج جوانان آشنا شد و ثانیاً با زبان منطق و عطوفت و مهربانی با آنان، تعامل سازنده برقرار کرد چنانکه در آن بیان بلند رییس مذهب جعفری، حضرت امام صادق «سلام الله علیه» که این روزها در آستانه سالروز شهادت آنان امام به حق ناطق، قرار داریم، آمده است که به بعضی از اصحاب خود که درباره مخالفان عقیدتی در آن روزگار از آن امام همام پرسیده بود، فرمودند: «فَلَا تَخْرَقُوا بِهِمْ أَ مَا عَلِمْتَ أَن إِمَارَةَ بَنِی أُمَیَّةَ کَانَتْ بِالسَّیْفِ وَ الْعَسْفِ وَ الْجَوْرِ وَ أَنَّ إِمَارَتَنَا بِالرِّفْقِ وَ التَّالُفِ وَ الْوَقَارِ وَ التَّقِیَّةِ وَ حُسْنِ الْخُلْطَةِ وَالْوَرَعِ وَالِاجْتِهَادِ فَرَغَبُوا النَّاسَ فِی دِینِکُمْ وَ فِیمَا أنْتُمْ فِیهِ» با آنان خشونت نورزید، مگر نمی دانید که فرمانروایی و خلافت بنی امیه مبتنی بر زور شمشیر و فشار و ستم، بود ولی حکمرانی و ولایت ما مبتنی بر ملایمت و دوستی و متانت و تقیه و رفتار نیکو و پارسایی و کوشش فراوان است، پس کاریکنید که مردم به دین شما و مسلکی که دارید رغبت و گرایش پیدا کنند.

قرآن کریم با اینکه دین و معارف تابناک آن را حق و مطابق با حقیقت معرفی می کند و آن را حنیف و منطبق بر فطرت بر می شمارد و قیم و پایدار و به دور از هرگونه سستی قلمداد می کند، ولی با همۀ این، اوصاف به پیامبر رحمت و محبت و دانایی که سراسر، وجودش، سرشار از عطوفت و مهربانی و نرم خویی با مردمان بود و برخلاف پاره ای از تفکرات، اعوجاجی، ذره ای تلخی و تندی و خشونت در آن راه نداشت به طور مکرر تصریح میفرماید که در ارائه دین و تعالیم دینی نباید تحمیل و اکراه و اجبار وجود داشته باشد: «فَذَکَّر إِنَّمَا أَنتَ مُذَکَّرُ، لَستَ عَلَیْهِم بِمُصَیْطِرٍ» «وَمَا أَنْتَ عَلَیْهِمْ بِجَبَّارٍ فَذَکَرْ بِالْقُرْآنِ مَنْ یَخَافُ وَعِیدِ» و آیات بینات متعدد دیگر.

و اما نکته دوم که آن نیز برخوردار از اهمیت جدی است این است که خواسته های به حق نسل جوان برای برخورداری از یک زندگی سرافراز و آبرومند باید در رأس توجه مسئولان و کارگزاران کشور قرار گیرد و همگان باید به این آسیب، اساسی توجه کنیم که اگر این مطالبات و انتظارات، به درستی پاسخ داده نشود و جوانان ما با معضلات بزرگی نظیر فشار بیکاری و افسانه مسکن و بحران افزایش سن ازدواج و فقر و تبعیض و فساد و اعتیاد و سایر آسیبهای شکننده اجتماعی مواجه بوده و خود را در مقابله با این مشکلات خانمان سوز بی پناه ببینند، قطعاً ما با بحران سرمایه اجتماعی بزرگی مواجه خواهیم شد که کمترین نتیجه خسارت بار آن کاهش مشارکتهای ملی و اجتماعی است.

تعالیم دینی و نیز تجربه تاریخ بشری به خوبی نشان میدهد که مردمی که با غول فقر، دست و پنجه نرم کنند در جهات فرهنگی و دینی، هم قوت و قدرت خود را از دست میدهند، چرا که به مصداق آن سخن والای تکان دهنده که ائمه هدی «سلام الله علیهم از رسول خدا صلی الله علیه وآله و سلّم نقل کرده اند که: «گادَ الْفَقْرُ أنْ یَکُونَ کُفْراً»، فقر هم مرز با بی ایمانی است پیامبر اکرم که به تعبیر خداوند متعال تمام وجود مبارکش آکنده از نهایت دلسوزی برای ایمان مردمان بود، ولی به خوبی دریافته بود که تنگنای نان و گردباد اقتصاد ناسالم و معضلات طاقت فرسای معیشتی، چگونه دین و ایمان آدمی را در می نوردد و از این رو با تضرع به پیشگاه خداوند مهربان عرضه می داشت: «اللهم بَارِک لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقُ بَیْنَنَا وَبَیْنَهُ فَلَوْ لَا الْخَبْرُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّیْنَا وَلَا أَدَیْنَا فَرَائِضِ رَبَّنَا عَزَّ وَ جَلَّا

این بیان هشدار دهنده رسول خدا صلوات الله علیه وآله باید نصب العین و در منظر دید هر روزه مسئولان کشور و همۀ دلسوزان این مرز و بوم و همۀ دغدغه مندان برای نسل جوان باشد و با نهایت جدیت و صداقت، تمام مساعی خود را در رفع معضلات اقتصادی مردم و خصوصاً مشکلات پیش روی جوانان به کار گیرند تا به امید خداوند تعالی همگان به ویژه نسل جوان در این کشور اسلامی برخوردار از یک زندگی آبرومند و سرافراز باشند و خدای ناخواسته تعلق و پیوند آنان با دین و معارف دینی، و نیز علاقه و دلبستگی آنان به کشور و وطن پایمال ناتوانیها و ضعفها و خطاها و بی عملی های ما نشود، که در این صورت هم شاهد هجرت و قهر آنان از دین و هم نظاره گر مهاجرت و ترک آنان از وطن خواهیم بود؛ و این مسلّماً شایسته نظام اسلامی نیست.

چه هر دو نکته ای که به اجمال بیان، شد چه نکته اول که مربوط به ساحت اندیشه و فکر و نظر بود و نکته دوم که مربوط به عرصه اجرا و عمل میشود مطمح نظر همۀ متفکران دینی و مصلحان اجتماعی از جمله مرحوم آیة الله شهید مطهری اعلی الله مقامه بوده و امید است همۀ اندیشه ورزان و نیز همه مجریان و سیاست مداران بدان توجه بیش از پیش نمایند. ان شاء الله

از خداوند تعالی علوّ درجات استاد شهید مطهری قدس سره و نیز صلاح و سداد نسل جوان و سرافرازی و تأیید ملت ایران را مسألت مینمایم. انه ولی الهدایة و التوفیق.


والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
حسین المظاهری
۹ / اردیبهشت / ۱۴۰۳
۱۹ / شوال / ۱۴۴۵

کد خبر 6092590

دیگر خبرها

  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • ۴ ویژگی منحصربه‌فرد در کتاب‌های تاریخ شفاهی
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • تحولات اوکراین| زلنسکی ناتو را به بدقولی متهم کرد
  • شهید مطهری با روحیات و نیازهای نسل جوان آشنایی کامل داشت
  • عذرخواهی رسمی روبن آموریم به خاطر سفر به لندن و مذاکره با وست هم
  • مهم ترین نکته لیست تیم ملی والیبال؛ میلاد عبادی‌ پور خط خورد!
  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • چرا تل آویو در جنگش شکست خورد؟/ نکته‌ای که هضمش دشوار است