Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@06:07:42 GMT

۲ شرکت ایرانی واکسن کرونا تولید کردند

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۴۰۷۶۰

۲ شرکت ایرانی واکسن کرونا تولید کردند

دو شرکت دانش‌بنیان به حوزه تولید واکسن کرونا ورود کردند. این شرکت‌ها موفق به تولید واکسن‌هایی شدند که به مرحله تزریق انسانی رسیده است.

به گزارش ایمنا، کشور چین مبدأ شیوع ویروس کرونا بود. اواخر سال ۹۸ خبری مبنی بر شروع بیماری جدید و ناشناخته در این کشور و سرایت آن در دیگر کشورها دنیا را در بهت و نگرانی فرو برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری نوینی که هیچ راه درمانی نداشت و تنها چاره کاهش عوارض آن، استفاده از ماسک، ضدعفونی‌کننده و رعایت فاصله اجتماعی بود.

زمانی نگذشت که تقریباً کل کره زمین قرمز شد و واگیری آن به همه کشورها سرایت کرد. انواع جهش یافته آن هم کار دانشمندان و متخصصان را سخت‌تر کرد و اجازه کشف به موقع واکسن و راه درمانی برای آن را نداد.

اما کشورهای مختلفی به این حوزه ورود کردند و اخبار زیادی در این زمینه بر روی سایت‌های خبری منتشر شد. ایران هم از جمله کشورهایی است که به این حوزه وارد شد و چند شرکت تولید این محصول راهبردی در کشور را آغاز کردند.

ساخت واکسن بر پایه پلتفرم mRNA

شرکت درمان گستر رناپ، یکی از این مجموعه‌های فناوری است که در حوزه تولید واکسن کرونا فعالیت می‌کند. این شرکت در حال ساخت واکسن بر پایه پلتفرم mRNA است. این مجموعه فناور با حمایت‌های ستاد توسعه سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت می‌کند و در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تهران استقرار یافته است. واکسن کرونای این شرکت با اتکا به توانمندی متخصصان داخلی تولید شده است.

این شرکت که فعالیت خود را در حوزه توسعه دانش فنی بومی با تکیه بر ظرفیت‌های بالقوه داخلی آغاز کرد، بر روی تولید فرآورده‌های زیست فناورانه‌ای که عمدتاً داروهایی مبتنی بر فناوری استفاده از رناپ (mRNA) هستند، تمرکز کرده است.

تولید انبوه واکسن کرونا به زودی

شرکت هوم ایمن زیست فناور هم یکی از شرکت‌های سازنده واکسن کرونا در کشور است. مجموعه‌ای فناور که از سال ۹۳ توسط جمعی از اعضای هیات علمی انستیتو پاستور ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران پایه گذاری شد.

این شرکت در شرایط بحرانی کشور با کمک توان دانشی نیروهای متخصص خود در تلاش برای تولید واکسن کرونا است. سعی و کوششی که در مرحله آزمایش‌های حیوانی قرار دارد و به زودی پس از اخذ مجوزها وارد فاز انسانی و تولید انبوه خواهد شد.

زیست‌بوم فناوری و نوآوری از همان آغازین روزهای شیوع کرونا در حوزه پیشگیری، کاهش عوارض و درمان این بیماری وارد شد و اقدامات مختلفی را هم برای این کار آزمود. تولید واکسن کرونا توسط شرکت‌های داخلی و با اتکا به توان دانشی جوان ایرانی، یکی از این روش‌ها بود که اتفاق افتاد و به زودی مردم از فواید آن بهره‌مند می‌شوند.

گزارش از: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

کد خبر 465889

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا واکسن کرونا واکسن کرونای ایرانی تولید واکسن کرونا واکسن کرونا در ایران شیوع کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تولید واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۰۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی فناوری علوم وفنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان، فناوری هسته‌ای را یکی از فناوری‌های کاملا اثبات شده در پاسخ دقیق به برخی از چالش‌ها دانست و گفت: رویداد‌های بین المللی و نشست‌های علمی در حوزه فناوری هسته‌ای دستیابی به اهداف توسعه پایدار وپاسخ و راه حل چالش‌های پیش رو در امنیت انرژی وتامین انرژی وتامین غذا که مستقیم با حیات انسان در ارتباط است را می‌تواند تسهیل کند.


جواد کریمی ثابت افزود: برگزاری این نشست‌ها بستری مناسب برای یافتن راه حل‌هایی برای این موضوع است.


او گفت: در این راستا، ایران ظرفیت تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای را در دستور کار قرار داده است ومسئولان جمهوری اسلامی ایران با تمرکز بر تعهدات خود در حوزه فناوری هسته‌ای وبرنامه‌های تولید این میزان برق هسته‌ای را با جدیت دنبال می‌کنند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: این کنفرانس در ۱۶ پنل و ۱۳ محور فعالیت خود را آغاز کرده است و فناوری هسته‌ای در کشور ایران به بلوغ رسیده و این بلوغ را در ارائه مقالات وسخنرانی‌ها و نمایشگاه‌ها قابل مشاهده است.


سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ با حضور ۵۰ دانشمند هسته‌ای از پنج قاره جهان در اصفهان تا دو روز دیگر ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند