Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر تاثیر تغذیه سالم بر تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامتی انسان، گفت: در بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه، درصدد هستیم با اطلاع رسانی صحیح، دانش تغذیه ای مردم را ارتقا دهیم تا در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک، سیستم ایمنی خود را نیز تقویت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از آغاز یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه با شعار "تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا" از 15 تا 30 دی ماه 99 خبر داد و گفت:  اگرچه رعایت الگوی غذایی سالم در شرایط عادی لازمه برخورداری از سلامت است، اما در بحران هایی مانند کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از مهمترین و اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت محسوب می شود.

او ادامه داد: افراد مبتلا به بیماری های غیرواگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیش از بقیه مستعد ابتلا به کرونا هستند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به شرایط قرنطینه کرونایی در ماه های اخیر، اظهار کرد: خانه نشینی اجباری این روزهای کرونایی، خود یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی که پرنمک، شیرین و پر چرب هستند، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلا به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید 19 را افزایش می دهند.

او خاطرنشان کرد: بنابراین، در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می کنیم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم.

عبداللهی با تاکید براینکه در شرایط فعلی همه گیری کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کووید 19 باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفیمان داشته باشیم، تصریح کرد: در همین راستا، یازدهمین بسیج ملی تغذیه امسال از 15 تا 30 دی ماه با شعار "تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا" در سراسر کشور برگزار می شود تا با اطلاع رسانی صحیح، دانش تغذیه ای مردم ارتقا یابد و با به کارگیری توصیه های علمی و استفاده از مواد غذایی ارزان، بتوانند در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک، سیستم ایمنی خود را تقویت کنند و از این بحران جهانی عبور کنیم.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان تاکید کرد: یادمان باشد مصرف غذا و خوراکی و رفع گرسنگی یک نیاز حیاتی است، اما مصرف مواد غذایی سالم یک هنر است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا پیشگیری از کرونا زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت سیستم ایمنی اطلاع رسانی تغذیه سالم مواد غذایی بسیج ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۱۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی صفری سه شنبه شب در آئین بزرگداشت روز شورا ها در تالار بهزاد گناوه اظهار داشت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و از زمان قبول این مسئولیت کارهای زیادی در سطح شهرها و روستاهای شهرستان گناوه انجام شده است و سراسر این شهرستان یک کارگاه و مجتمع عمران و آبادانی در حال فعالیت است.

وی بیان کرد: همه این اقدامات و فعالیت های انجام شده وظیفه و تکلیفی برای ما بوده که با همکاری و همراهی و همت همه مردم و مسئولان استانی و شهرستانی میسر شده است.

فرماندار گناوه ادامه داد: در آغاز شروع مسئولیت، به منظور پیشرفت شهرستان و رفع مشکلات و نوافص با بررسی و مشورت با کارشناسان و نخبگان نظرات مختلف جمع آوری شد که در این زمینه ۲ رویکرد انجام کارهای سطحی و یا توجه به کارهای زیرساختی و زیربنایی پیش رو بود.

وی گفت: شهرستان گناوه در زمینه زیرساخت ها باعقب ماندگی های زیادی روبرو بود که طی این مدت تلاش شد تا بخشی از این عقب ماندگی ها جبران شود.

وی با ارائه گزارشی از مهمترین افدامات در شهرستان گناوه گفت: خرید دستگاه دیالیز، رادیولوژی، سونوگرافی و سی تی اسکن جدید و تجهیزات دیگر برای بیمارستان، بهسازی جاده ورودی بیمارستان، ساخت پانسیون پزشکان، جذب پزشکان متخصص، احداث خانه های بهداشت در روستاهای بخش مرکزی و ریگ و شهر، تحویل آزمایشگاه مرکزی، تحویل یک آمبولانس جدید از مهمترین اقدامات حوزه بهداشت بوده است.

وی گفت: در حالی که در آموزش و پرورش در طی حداقل ۱۰ سال گذشته یک ساخت دولتی انجام نشده بود ۴ مدرسه و۴ سالن همزمان و چمن های مصنوعی مدارس احداث و در اختیار مدارس قرار گرفت.

فرماندار گناوه بیان کرد: در ورزش و جوانان در حالی که شهرستان در رتبه آخر استان قرار داشت تلاش های زیاد انجام و تحولی صورت گرفت که در این زمینه تجهیز سالن های ورزشی، احداث سالن و زمین چمن ورزشی در گناوه و بخش ریگ را می توان نام برد.

صفری با بیان اینکه در روستاهای این شهرستان در حوزه زیرساختی بهداشت و سلامت، ورزشی و عمرانی اتفاقات خوبی رقم خورده است، افزود: در طی این مدت ۴۰۰ هزار مترمربع معابر و کوچه های سطح روستاهای این شهرستان با کمک دهیاران و شوراها آسفالت شده است.

فرماندار گناوه با اشاره به اینکه بسیاری از پروژه ها سال ها راکد و غیر فعال مانده بود، گفت: جاده کمربندی، جاده ارتباطی گناوه به گچساران، امتداد جاده ساحلی به سه روستای گردشگری و احداث پل کمربندی در مسیر مرقد سیدرضا، پل گشویی از عمده اقدامات در این شهرستان است.

وی گفت: احیای دوباره واحدهای راکد در شهرک صنعتی بندر ریگ شهرستان و فعال شدن واحد های تولیدی که نقش مهمی در اشتغال و تولید داشنه است از دیگر اقدامات مهم است.

فرماندار گناوه بیان کرد: طرح توسعه بندر گناوه با هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در دست اجرا است که تحول شگرفی در تجارت و دریانوردی ایجاد خواهد کرد.

صفری گفت: طرح هایی در زمینه مسکن، بهزیستی، کمیته امداد، مشاغل خانگی، توسعه آبزی پروری و طیور، سد ها و آبخیزداری، انجام اقدامات فرهنگی از دیگری از اقدامات دولت در این شهرستان است.

وی بیان کرد: در هر جای شهرستان قدم بردارید کارها و خدماتی انجام شده که این خدمات و فعالیت ها تداوم دارد.

وی گفت: شوراها کارها و فعالیت های خود را به مردم گزارش و منتقل کنند و این عملکردها از طریق بهره گیری از رسانه ها و فضای مجازی اطلاع رسانی شود.

فرماندار گناوه بیان کرد: منتخبین مردم در شوراها در هر روستا به عنوان بزرگان و مدیران روستا هستند و باید مشکلات و اختلافات را با صبوری، همدلی، وحدت و همراهی حل و مشکلات مردم را پیگیری و منتقل کنند.

صفری بیان کرد: مردمشهرستان گناوه غیرتمند، مومن، متدین، انقلابی و ارزشمند و شایسته بهترین خدمات هستند و باید همه دست به دست هم دهیم تا بهترین خدمات را به مردم ارائه دهیم.

کد خبر 6093673

دیگر خبرها

  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌