Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه پولیتیکو با اشاره به محقق نشدن وعده ترامپ مبنی بر واکسیناسیون ۲۰ میلیون آمریکایی، به نقل از آنتونی فائوچی رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا از عادی نشدن زندگی در این کشور تا پاییز ۲۰۲۱ خبر داد.

به نقل از تارنمای خبری این نشریه آمریکایی، «آنتونی فائوچی» رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی پیش بینی کرد که تا اواخر پاییز ۲۰۲۱ زندگی عادی در آمریکا از سر گرفته نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ارزیابی در حالی انجام می‌شود که دولت «دونالد ترامپ» به هدف از پیش تعیین شده برای واکسیناسیون ۲۰ میلیون آمریکایی تا پیش از آغاز سال جدید میلادی دست نیافت. 

فائوچی هشدار داد که این پیش بینی منوط به اجرای برنامه‌های واکسیناسیون کارآمد، سریع و موثر در آمریکا است که تاکنون از برنامه عقب مانده و همچنین رعایت دقیق اقداماتی همچون شستن دست، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی است. 

فائوچی که به عنوان یکی از اعضای کارگروه مقابله با کاخ سفید همواره مورد انتقاد ترامپ قرار گرفته است، در گفت و گویی با شبکه خبری آمریکایی «ام اس ان بی‌سی» (MSNBC) ضمن تاکید بر اینکه شرایط عادی به این زودی‌ها و در همان آغاز روند واکسیناسیون برقرار نمی‌شود، افزود:   «اگر واکسیناسیون به درستی انجام گیرد، امیدواریم که در اواخر تابستان و ابتدای پاییز ۲۰۲۱ در برخی ایالت‌ها شریط عادی شود». 

اظهارات فائوچی در حالی است که به نظر می‌رسد دولت ترامپ به هدف وعده داده خود یعنی واکسیناسیون ۲۰ میلیون آمریکایی تا پیش از پایان سال ۲۰۲۰ نرسید. طبق داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC)، تاکنون تنها نزدیک به ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار دوز واکسن به ایالات متحده تحویل شده است و حدود دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دوز اول این واکسن را دریافت کرده‌اند. 

همزمان گزارش‌ها از وخامت اوضاع و افزایش رکوردشکنی شمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در آمریکا خبر می‌دهد. تنها در روز چهارشنبه سه هزار و ۷۴۰ نفر در اثر ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا جان خود ا از دست دادند که گفته می‌شود رکوردی دیگر در مرگ و میر ناشی از این بیماری ویروسی بوده است. با این وجود، کارشناسان نسبت به افزایش مرگ و میر در روزهای آینده به دلیل تعطیلات سال نو میلادی هشدار داده‌اند. 

فائوچی در گفت و گوی خود همچنین ضمن اشاره به روند در حال انجام واکسیناسیون با استفاده از دو واکسن «فایزر» و «مدرنا» که به تایید اضطراری سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) رسیده‌اند، خاطرنشان کرد: «تلاش برای واکسیناسیون در آمریکا نتوانسته است پیش بینی‌های امیدوارانه برخی مقامات دولتی را برآورده کند».

در روزهای اخیر، دولت ترامپ در اظهاراتی، استدلال کرده است که آمار واکسیناسیون مرکز کنترل و پیشگیری بیماری، شمار افرادی که به آن‌ها واکسن تزریق شده است را کمتر از مقدار واقعی نشان می‌دهد. این در حالی است که شخص ترامپ بارها مسئولیت واکسیناسیون افراد را بر عهده ایالت‌ها گذاشته است. وی روز چهار شنبه هفته گذشته در توییتی نوشت:   «دولت فدرال واکسن‌ها را میان ایالت‌ها توزیع کرده است. اکنون این به عهده ایالت‌ها است تا کار را مدیریت کنند. شروع کنید!».

اما رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا روز پنجشنبه علاوه بر اینکه به نشانه مخالفت با این روند کاخ سفید سر تکان می‌داد، تاکید کرد که دولت فدرال ابتدا باید اطمینان حاصل کند که ایالت‌ها و مقامات محلی منابع لازم برای اجرای این برنامه را دارند. 

فائوچی در این خصوص گفت: «احساس من این است که اگرچه همه با من موافق نیستند، اما باید یک رابطه قوی میان رویکرد ملی و محلی وجود داشته باشد». وی افزود:   «وقتی مقامات فدرال، ایالت‌ها و همتایان محلی را بدون راهنمایی، به حال خود رها می‌کنند و منابع لازم را در اختیار آن‌ها قرار نمی‌دهند، آن‌ها نمی‌توانند این کار را انجام دهند. این واقعیتی است که ثابت شده است».

نخستین دز واکسن کرونا در روز ۱۴ دسامبر (۲۴ آذر) در آمریکا به فردی در نیویورک تزریق شد و مقرر گشت افراد آسیب پذیر از جمله کارکنان بخش درمان و سپس ساکنان خانه سالمندان در اولویت تزریق واکسن کرونا قرار گیرند. / ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پاییز ۲۰۲۱ ایالت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی