Web Analytics Made Easy - Statcounter

84 هزار و 285 تن از انواع مواد اولیه پلیمری هفته گذشته در بورس کالا عرضه شد که در برابر این میزان عرضه تقاضای 70 هزار و 930 تنی شکل گرفت.

بازار محصولات پتروشیمیایی برای چهار هفته متوالی، کاهش حجم معاملات هفتگی را تجربه می‌کند. هفته گذشته با وجود آنکه میزان عرضه ها تفاوت محسوسی با هفته ماقبل نداشت و تنها افت 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

18 درصدی را تجربه کرد، نتوانست نیرو محرکه لازم برای رشد حجم معاملات به شمار رود آن هم در شرایطی که تقاضا روند کاهشی را در پیش گرفته است.

هفته گذشته  84 هزار و 285 تن از انواع مواد اولیه پلیمری در بورس کالا عرضه شد که در برابر این میزان عرضه تقاضای 70 هزار و 930 تنی شکل گرفت. این میزان تقاضا که افت 9.5 درصدی را به ثبت رساند، کمترین مقدار طی 5 هفته گذشته تاکنون به شمار می‌رود. بررسی میزان تقاضا با میزان متوسط تقاضا در 6 ماهه ابتدایی سال جاری حکایت از افت 33 درصدی دارد که به عنوان دلیل اصلی کاهش حجم معاملات در نظر گرفه می‌شود. اینکه دلیل افت تقاضا را در چه عواملی باید جستجو کرد نیاز به بررسی همه جانبه بازار داخلی در کنار بازارهای جهانی دارد که علاوه بر متغیرهایی که به طور مستقیم در سرنوشت نرخ های بازار محصولات پتروشیمیایی دخیل هستند، باید به دنبال اثرگذاری عواملی دیگر که به عنوان متغیرهای کنترل در علم اقتصاد از آنها یاد می‌شود، باشیم. چرا که مجموعه همه این عوامل سبب شده‌اند تا حجم معاملات برای چهارمین هفته متوالی روند کاهشی خود را حفظ کند و برای معاملات هفته گذشته با ثبت افت 11.5 درصدی به 51 هزار و 625 تن برسد.

این میزان از حجم معاملات در مقایسه با مقداری که به عنوان متوسط 6 ماهه ابتدایی سال جاری ثبت شده است نشان از کاهش 24 درصدی دارد که دادوستدهای این بازار را با خطر گیر افتادن در شرایط رکود تورمی مواجه کرده است. در نهایت برای هفته گذشته 61.25 درصد از میزان عرضه‌ها مورد معامله قرار گرفتند که کمترین مقدار طی چهار هفته گذشته به شمار می‌رود.

به گزارش «انرژی امروز» از نیپنا، بازار محصولات شیمیایی بورس کالا که با وقفه چند هفته‌ای نسبت به محصولات پلیمری افت حجم را شاهد بود، برای هفته گذشته اما شرایط بی‌سابقه‌ای را تجربه کرد. افت جدی حجم عرضه‌ها درحالی رخ داد که متقاضیان تمایل چندانی برای خرید همین مواد اولیه کم را نیز نداشتند. بنابراین از دو مسیر افت 44 درصدی تقاضا و کاهش 38 درصدی حجم عرضه‌ها، میزان دادوستدهای مواد اولیه شیمیایی در بورس کالا نیز با افت 46.5 درصدی همراه شد و رقم بی‌سابقه 16 هزار و 924 تنی برای معاملات هفته گذشته به ثبت رسید.

برچسب هابورس انرژی بورس کالا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بورس انرژی بورس کالا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو حجم معاملات مواد اولیه میزان عرضه هفته گذشته بورس کالا عرضه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۲۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمد شکیبی نسب اظهار داشت: میزان تخلیه و بارگیری کانتینری نیز در یک ماهه امسال با افزایش ۱۸.۵ درصدی به ۱۴ هزار و ۲۱۰ TEU افزایش یافت.

وی بیان کرد: در فروردین امسال میزان تخلیه و بارگیری کالا‌های نفتی و غیرنفتی نیز در بنادر استان بوشهر با افزایش یک درصدی به چهار میلیون و ۶۳۸ هزار و ۵۱۸ تن رسید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گفت: در ماه گذشته میزان ترانزیت در بنادر استان بوشهر نیز با افزایش ۳۶ برابری به ۱۳۴ هزار و ۲۷۷ تن رسیده که بیشترین ترانزیت انجام شده به ترتیب شامل مواد نفتی، ماشین آلات، لوازم یدکی، چوب و تخته و مصنوعات فلزی است.

شکیبی نسب اظهار داشت: در فروردین ماه امسال میزان واردات در بنادر استان بوشهر نیز با افزایش ۱۷۱ درصدی به ۱۱۲ هزار و ۹۹۱ تن رسید.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار داشت: آمار جابجایی مسافر در بنادر بوشهر، گناوه و خارگ نیز در مجموع افزایش ۲۰ درصدی داشته که در این بین بندر گناوه با افزایش ۵۸ درصدی و جابجایی هفت هزار و ۷۱۹ مسافر شاهد بیشترین افزایش بوده است.

شکیبی نسب افزود: در ماه گذشته آمار تردد شناورد‌های بالا یک هزار تن در بنادر استان نیز با افزایش ۱۲ درصدی به ۱۹۲ فروند شناور رسید.

وی گفت: در ماه گذشته ۴۷۶ فروند شناور در بنادر استان تردد داشته که بیشترین تردد‌ها به ترتیب مربوط به شناور‌های بارج، لنج و سایر، تانکر، مسافری، جنرال کارگو و کانتینری بوده است.

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش ها در استان یزد
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش در استان یزد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • اتفاق جالب در معاملات روز گذشته کپشیر!
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر