Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به افزایش ظرفیت تخت‌خواب بیمارستان تا ۳۵۰ تخت گفت: ساخت بیمارستان بقیه‌الاعظم کاشان نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان است. - اخبار استانها -

سیدعلیرضا مروجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان ، ضمن اشاره پیگیری ساخت بیمارستان بقیه‌الاعظم کاشان اظهار داشت: این بیمارستان یکی از نیازهای اساسی منطقه کاشان است به نحوی که در مجاورت کریدور شمال به جنوب و نزدیک به 10 سال مراحل طراحی و ساخت آن به طول کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این بیمارستان نخستین بیمارستان مجهز به بیسیزولاتور در کشور است، افزود: این مهم به دلیل ارتقاء ایمنی ساختمان بیمارستان بقیه‌الاعظم کاشان در نظر گرفته شده و این دستگاه‌ها 18 ماه زمان صرف کرد تا وارد کشور شدند و خوشبختانه ایزولاتورها نصب و نخستین پایه این بیمارستان نیز بر روی این دستگاه نصب شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ظرفیت این بیمارستان 350 تخت خواب عنوان کرد و ابراز داشت: این بیمارستان بزرگترین بیمارستان منطقه کاشان بعد از بیمارستان شهید بهشتی این شهرستان است و نیازهای آموزشی و درمانی شهرهای مجاور را تأمین می‌کند.

بهره برداری از دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان فاطمه الزهرا (س) رباط کریم 15 بیمارستان برکت با 2500 تخت در خدمت محرومان کشور تعداد بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان بروجرد کاهش یافت

وی با بیان اینکه از لحاظ پدافند غیرعامل نیز احداث بیمارستان در ضلع رو به روی بیمارستان شهید بهشتی لازم و ضروری است، گفت: بیمارستان شهید بهشتی با عمر بالایی که دارد به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی نیاز شهروندان و هموطنان باشد و بر همین اساس ساخت بیمارستان در این شهرستان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

مروجی ضمن اشاره به قول‌های مساعد مسئولان در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: دولت وعده داده است در صورت تأمین نیمی از 400 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز برای ساخت این بیمارستان توسط خیران که همیشه همراه بخش بهداشت و درمان بودند، مابقی اعتبار مورد نیاز سال آینده توسط دولت تأمین می‌شود و امیدواریم در کمتر از یک سال به پیشرفت بالایی برسانیم.

انتهای پیام/801/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ساخت بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود دوغایی مقدم ظهر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سالن اجتماعات مادر بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان اظهار کرد: مجمع خیرین سلامت این شهرستان از سال ۸۸ آغاز به کار کرد تا سال گذشته زیر نظر مجمع خیرین سلامت کشور فعالیت‌های خود را ادامه می‌داد اما سال قبل به‌عنوان اولین مجمع خیرین سلامت کشوری به‌صورت مستقل و قالبی جدید به ثبت رسید.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان بابیان اینکه این مجمع امروز در قوچان به‌عنوان یک سازمان مردم‌نهاد با اهدافی بزرگ راه‌اندازی شده است، گفت: ساخت مرکز دیالیز، شیمی درمان، بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان، سالن همایش‌های مادر، بانک خون و… تنها گوشه‌ای از خدمات خیرین سلامت در این شهرستان به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر این مطلب که خیرین طی سال‌های گذشته وسایل زیادی را به بیمارستان این شهرستان اهدا کردند و همین فعالیت‌ها موجب ارتقای درجه آن و افزایش درآمدها بر اساس تخت روز شده است، افزود: در حال حاضر بودجه بیمارستان به حدود ۱۲ میلیارد تومان رسیده است.

دوغایی مقدم ساخت بیمارستان را یکی از نیازهای ضروری قوچان طی سال‌های گذشته دانست و خاطرنشان کرد: سال‌های قبل ساخت بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی برای این شهرستان درخواست شده بود که مجوز غیررسمی داشت و همین موجب شد تا سال گذشته پیگیری‌هایی برای ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی در این شهرستان صورت بگیرد.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با اشاره به اینکه اهدای زمین ۵ هکتاری توسط یک خیر موجب شد تا اقدامات اولیه برای ساخت این بیمارستان تخصصی در قوچان آغاز شود، افزود: مجوز ماده ۲۰ گرفته‌شده اما هنوز مجوز ماده ۲۳ که بودجه دولتی دارد برای بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی گرفته نشده و رایزنی‌ها برای اخذ آن در حال انجام است.

وی با یادآوری این موضوع که ساخت یک بیمارستان به‌صورت متوسط ۱۰ سال طول می‌کشد و سه سال اول آن به برنامه ساخت و اخذ مجوز و نقشه‌های بیمارستانی می‌انجامد، بیان کرد: طی برآوردهای انجام‌شده در اسفند سال گذشته حدود یک هزار میلیارد تومان برای این بیمارستان ۶ طبقه با زیربنای حدود ۲۶ هزار مترمربع نیاز است که اگر بودجه امروز اختصاص پیدا کند تا چهار سال آینده بهره‌برداری صورت می‌گیرد.

دوغایی مقدم ادامه داد: برای این پروژه فازبندی‌هایی در نظر گرفته‌شده است که فاز اول آن ساخت اورژانس است اما هم‌اکنون مرحله خاک‌برداری پروژه در حال انجام است و باید قریب به ۳۶ هزار مترمربع خاک‌برداری انجام شود.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با اشاره به اخذ پروانه سخت پروژه طی روزهای گذشته، بیان کرد: برآورد اولیه برای پایان ساخت تا طبقه هم کف حدود ۴۵ میلیارد تومان بوده که به‌جز آن تاکنون ۵ میلیارد تومان نیز برای طراحی نقشه، آزمایش خاک، خاک‌برداری و… هزینه شده است.

وی بابیان اینکه ساخت بیمارستان تخصصی ۳۲۰ تختخوابی قوچان در حاشیه جاده آسیایی می‌تواند علاوه بر مردم شهرستان و شهرهای هم‌جوار به زائران رضوی نیز خدمت‌رسانی کند، افزود: به‌طورقطع ساخت این بیمارستان و هم‌جواری قوچان با کشور ترکمنستان می‌تواند به فعال بودن توریست درمانی و پذیرش بیماران خارجی نیز کمک کند و درصد بالایی از این بیماران جذب شوند.

دوغایی مقدم یادآور شد: این مجمع در مسیر حرکتی تاکنون به این نتیجه رسیده است که ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی قوچان به‌صورت ۱۰۰ درصدی توسط مجمع خیرین انجام شود و در کنار آن از اختصاص بودجه دولتی هم استقبال می‌کند و در انتظار اخذ مجوز ماده ۲۳ هست.

کد خبر 6088685

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • عروس بزرگ امام چرا همسرش را «داداش» صدا می زد؟ /آقا مصطفی اصلا از وضعیت نجف راضی نبود /او نمی خواست مثل بقیه پوشیه بزنم
  • علت عدم ساخت بیمارستان در سلطان آباد شهرستان خوشاب
  • تقدیر امام جمعه کاشان از اجرای طرح نور فراجا
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان