Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد تأسیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، پانصد و نود و پنجمین شب از شب‌های بخارا به میمنت این سالگرد در ساعت پنج بعد از ظهر یکشنبه چهاردهم دی با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران مؤسسه‌ای پژوهشی و دولتی در تهران است که در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مؤسسه در راستای تأمین نیازهای تحقیقاتی و پژوهشی کشور ایران در زمینه فلسفه، حکمت و دانش‌های وابسته به آن‌ها تشکیل شده‌است.

در طول سال‌ها، این مؤسسه میزبان مهم‌ترین اساتید فلسفه در ایران بوده و آثار پژوهشی بسیاری را به انتشار رسانده است.

اساتید بنامی چون سیدجلال‌الدین آشتیانی، عباس زریاب خویی، جواد مصلح، هانری کربن، توشیهیکو ایزوتسو، ویلیام چیتیک، جیمز موریس، نصرالله پورجوادی، غلامرضا اعوانی جلال‌الدین همایی، محمود شهابی، یحیی مهدوی، غلامحسین ابراهیمی دینانی و سیدمصطفی محقق داماد در این مؤسسه به فعالیت اشتغال داشته‌اند.

در این مراسم سید حسین نصر، غلامرضا زکیانی، غلامرضا اعوانی و شهرام پازوکی سخنرانی خواهند کرد.

کد خبر 5111048

منبع: مهر

کلیدواژه: مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران مجله بخارا غلامرضا ذکیانی قاسم سلیمانی معرفی کتاب آیت الله مصباح یزدی اولین سالگرد شهادت حاج قاسم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ترجمه جشنواره صنعت چاپ ابو مهدی المهندس رادیو مقاومت شهدای مدافع حرم نمایشگاه مجازی کتاب مقاومت اسلامی تجدید چاپ جشنواره نقد کتاب مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۳۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید

رئیس باشگاه رئال مادرید به یک منظور خاص قصد اعمال تغییری بزرگ در اساسنامه این باشگاه را دارد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از نشریه کنفیدنسیال؛ فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید بدون شک یکی از موفق‌ترین و باسابقه‌ترین رؤسا و دو دوره کاری او در سانتیاگو برنابئو، جزو بهترین ادوار تاریخ این باشگاه بوده است. تازه‌ترین دستاورد او بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بود که به عنوان میراثی ماندگار برای کهکشانی‌ها شناخته می‌شود اما او قصد دارد پیش از خروجش میراث‌های بزرگ دیگری هم به جا بگذارد.

پرس 77 ساله قصد دارد حداقل یک دوره دیگر به تصدی ریاست باشگاه رئال مادرید ادامه دهد و در عین حال در جستجوی گزینه‌هایی برای تقویت جایگاه مالی و حقوقی باشگاه است. از نظر پرس فروش 11 درصد از حق پخش تلویزیونی بازی‌های لالیگا برای 50 سال و تحرکات متنوع یوفا (در رأس آنها ممانعت از برگزاری سوپرلیگ اروپا) اقدامات تهاجمی و خصمانه علیه رئال مادرید بوده است که باشگاه باید با آنها مقابله کند. یکی از راهکارهای پرس برای این کار جذب سرمایه‌گذاران جدید است اما تجربه ناموفقی که برخی از تیم‌های لیگ برتری در انگلیس با فروش بخش از سهام خود به سرمایه‌گذاران خارجی داشته‌اند، رئیس رئالی‌ها را نگران باز شدن پای رؤسای نااهل به ساختار مدیریتی باشگاه می‌کند.

رئال مادرید از باسک برای فتح لالیگا خیز برداشت

از این رو پرس در حال بررسی دو گزینه است که یکی از آنها افزایش دامنه اختیارات اعضا و در عین حال مدرنیزه کردن ساختار باشگاه و حصول اطمینان از این موضوع است که یک نهاد یا سازمان خارجی نمی‌تواند بر باشگاه ادعای مالکیت داشته باشد. با این حال در این مقطع زمانی مشخص نیست که پرس دقیقاً در این حوزه چه برنامه‌هایی در سر دارد اما این می‌تواند به معنا تبدیل باشگاه رئال مادرید به یک شرکت خصوصی باشد که اعضای آن سهامدارانش تلقی می‌شوند.

راهکار دیگر می‌تواند با تغییر عمده در فوتبال اسپانیا همراه شود. پرس مدتی است که با مؤسسه حقوقی کلیفورد چنس و مؤسسه بانکی و سرمایه‌گذاری «کی‌کپیتال پارتنرز» وارد مذاکره شده است تا شرایط قرار دادن سهام باشگاه رئال مادرید در بورس را بررسی کند. در همین حال دو مؤسسه مالی بزرگ دیگر، جی‌پی مورگان و جان هان نیز از اهداف پرس مطلع شده‌اند و نیم نگاهی به اوضاع دارند. این راهکار دوم می‌تواند حتی به فروش 49.9 درصد از سهام باشگاه شود، یعنی درصدی که اجازه می‌دهد اعضای فعلی همچنان امور باشگاه را تحت کنترل داشته باشند.

انتخاب راهکار دوم می‌تواند تغییر شگرف در مدل مالکیت باشگاه رئال مادرید ایجاد کند و نقاط قوت و ضعف خودش را خواهد داشت. یکی از اصلی‌ترین ایراد‌های اجرای این راهکار بر هم خوردن تعادل در حق رای ذی‌نفعان باشگاه خواهد بود. در حال حاضر از نظر تئوری، هر یک از اعضای باشگاه به یک اندازه برای تصمیم‌گیری درباره آینده باشگاه حق رأی دارند اما ورود سرمایه‌گذاران خارجی این تعادل را برهم خواهد زد. به هر حال پرس برای اعمال این تغییرات در ساختار مدیریت باشگاه، باید آنها را در مجمع عمومی باشگاه به رای بگذارد هرچند در سال‌های اخیر به ندرت پیش آمده است که اعضای باشگاه با ایده‌هال او مخالفت کرده باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • حجت الاسلام خسروپناه: علم حکمی؛ لازمه دستیابی به تمدن نوین اسلامی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان
  • رئیس کل بانک مرکزی به عربستان رفت
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • فرزین به عربستان رفت