Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری ونزوئلا، نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا گفت قصد دارد روابط کشورش را با ایران، روسیه و چین در سال ۲۰۲۱ با هدف تقویت وضعیت اقتصادی گسترش دهد. 

مادورو جمعه به مناسبت سال نو در مصاحبه با خبرگزاری ونزوئلا گفت: دروازه کشور ما به روی جهان باز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون شک، ما روابط ویژه‌ای با دولت‌های روسیه، جمهوری خلق چین، جمهوری اسلامی ایران، کوبا، هند و همچنین روابط با ترکیه و کشور‌های آفریقای جنوبی برقرار خواهیم کرد.

او ادامه داد روابط ونزوئلا و ایران در مخالفت آشکار با سیاست خارجی یک جانبه گرایانه و مداخله جویانه واشنگتن، از پیشینه ۷۰ ساله که طی دو دهه گذشته قابل توجه بوده، برخوردار است. در سال‌های اخیر، ایران در یکسری سرمایه گذاری‌های مشترک به ارزش چندین میلیارد دلار در بخش‌های انرژی، کشاورزی، مسکن و زیرساخت‌ها در ونزوئلا مشارکت داشته است.

رئیس جمهور ونزوئلا افزود هر دو کشور از نظر منابع بسیار غنی هستند. ونزوئلا بزرگترین ذخایر نفتی جهان را در اختیار دارد این در حالی است که ایران نیز چهارمین رتبه ذخایر بزرگ نفت و بزرگترین گاز جهان را داراست .

در مخالفت آشکار با تحریم‌های آمریکا، پنج شناور ایرانی مأموریت‌های تحویل سوخت به ونزوئلا را بین ماه‌های مه و ژوئیه سال گذشته انجام دادند و ناوچه دیگری نیز تجهیزات مورد نیاز این کشور آمریکای لاتین را برای حمایت از صنعت بنزین خود تحویل داده که مورد آسیب جدی تحت تحریم‌های آمریکا قرار گرفته است.

ونزوئلا هنگامی آشوب سیاسی را تجربه کرد که شخصیت مخالف خوان گایدو در ژانویه ۲۰۱۸ به طور یک جانبه خود را رئیس جمهور موقت اعلام کرد و به دنبال آن کودتای بزرگی علیه دولت منتخب مورد حمایت آمریکا صورت گرفت. همچنین در همان سال تلاش برای سوءقصد به جان مادورو در یک حمله هواپیمای بدون سرنشین انجام شد.

در مصاحبه روز جمعه، مادورو اطمینان داد که سال ۲۰۲۱ سال تعیین کننده‌ای برای پایان دادن به محاصره اقتصادی امپریالیسم و آغاز دوران بهبود و بازسازی خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیکلاس مادورو آمریکای لاتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۴۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز سه‌شنبه در نخستین نشست کارگروه همکاری‌های مشترک کشاورزی میان ایران و تاجیکستان که به صورت آنلاین برگزار شد، معاون آب و خاک وزارتخانه بر گسترش همکاری‌های کشاورزی با تاجیکستان و اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه تاکید کرد.

صفدر نیازی شهرکی در همین حال خواست در راستای اجرای تفاهم‌نامه‌هایی که میان دو کشور منعقد شده، برنامه عمل تدوین شود.

وی ادامه داد: این تفاهم‌نامه‌ها باید منجر به اقدام شود و بتوانیم خروجی مناسبی از آنها داشته باشیم.

نیازی شهرکی در زمینه همکاری‌های متقابل در زمینه بذر، واکسن و آموزش‌های کشاورزی اعلام آمادگی کرد و اظهار کرد: ما آماده‌ایم دوره‌های آموزشی نیز در بخش‌های مختلف اعم از آب و خاک، شیلات، دام و طیور، گلخانه و تحقیقات برای کارشناسان، محققان و بهره‌برداران تاجیکستانی برگزار کنیم.

وی همچنین در مورد پذیرش هیأت‌های تجاری، علمی و اقتصادی در حوزه‌های کشاورزی اعم از بخش دولتی و خصوصی تاجیکستان اعلام آمادگی کرد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که بیش از ۱۰۰۰ شرکت تولیدکننده و مشاور در حوزه بهره‌وری آبیاری و ارتقای راندمان آبیاری در ایران فعالیت می‌کنند، گفت: ایران می‌تواند نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش کشاورزی با کشور تاجیکستان همکاری داشته باشد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ایران به ۱۹ کشور، خدمات فنی و مهندسی کشاورزی صادر می‌کند.

سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در بخش مکانیزاسیون

در این نشست، مشاکر نظرزاده فاضل، معاون وزارت کشاورزی تاجیکستان نیز گفت: نیازهای ما برای این همکاری از نظر تجهیزات و فناوری در حوزه‌هایی مانند آب و خاک، مرغداری، پرورش ماهی و صنایع فرآوری غذایی است.

وی در همین حال از سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در بخش مکانیزاسیون، آب و خاک و بسته‌بندی محصولات برای صادرات استقبال کرد.

بنابراین گزارش، در دولت سیزدهم، ایران و تاجیکستان دو یادداشت تفاهم همکاری امضا و یک یادداشت تفاهم همکاری در زمینه بهداشت دام و دامپزشکی تبادل کردند و این یادداشت تفاهم در حال نهایی‌سازی برای امضا است.

در سال ۱۴۰۲ در سفر رئیس جمهوری ایران به تاجیکستان، یادداشت تفاهم شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، بازرگانی، فنی، علمی و فرهنگی امضا شد و یادداشت تفاهم همکاری‌های کشاورزی نیز در همین سال به امضای وزارتخانه‌های کشاورزی دو کشور رسید.

کد خبر 6099733

دیگر خبرها

  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • تهاجم رژیم صهیونیستی به رفح گسترش دامنه نسل‌کشی در غزه است
  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • طالبان به دنبال گسترش همکاری‌های اقتصادی با ترکیه
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس