Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@08:09:45 GMT

استراتژی تردید و حذف علیه دکتر رضایی

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۴۶۶۱۳

یک‌ پژوهشگر تاریخ معاصر و روندپژوه سیاسی گفت: استراتژی جدید برخی محافل رسانه ای برای مقابله با کاندیدای بالقوه ای که مکتب حکمروایی مردمی را نمایندگی می کند، "استراتژی تردید " است.

 

به گزارش تابناک، محسن حیدری در گفتگو با rezaee.ir گفت: برخی محافل که در ۶ ماه اخیر استراتژی تخریب را علیه دکتر محسن رضایی در پیش گرفته بودند، احساس می کنند این اقدامات تخریبی نه تنها نتیجه مطلوب را دربرنداشته بلکه باعث توجه و تمایل مردم به دکتر رضایی شده است، از این رو از ابتدای دی ۱۳۹۹ "استراتژی تردید" و حذف از لیست کاندیداهای بالقوه را برای مقابله با کاندیداتوری احتمالی دکتر محسن رضایی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آغاز کرده اند و پیشبینی می شود این استراتژی تردید را تا اواسط بهمن ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حیدری گفت: شایعات اخیر مبنی بر اینکه دکتر محسن رضایی بنفع این یا آن کاندیدا فعالیت خواهد کرد، یا اینکه ایشان به مجلس می رود یا اینکه ایشان مردم را تنها می گذارد، بخشی از "استراتژی تردید" است که قبلاً هم علیه ایشان استفاده شده است.

 

وی گفت: در هفته های اخیر شاهد بودیم که برخی محافل داخلی هماهنگ با حملات خارجی و با تکیه بر امکانات رسانه ای که با اموال مشکوک برای خود دست و پا کرده اند، این استراتژی را با تبلیغات پرحجم و متنوع علیه دکتر رضایی دنبال می کنند. در حالی که دکتر رضایی فارغ از هرگونه فعالیت جناحی یا انتخاباتی به خدمت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و تدوین پیشنویس سیاستهای کلی برنامه هفتم کشور به منظور تقدیم این پیشنویس به مجمع تشخیص و مقام معظم رهبری مشغول است.

 

محسن حیدری در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا رضایی در هفته های اینده کاندیداتوری خود را اعلام خواهد کرد، گفت: از تصمیم دکتر رضایی خبر ندارم ولی امیدوارم ایشان بعنوان یک اقتصاددان مستقل و با تجربه نسبت به رنجی که مردم از مدیریت محفلی و ناکارآمدی دولت می برند تعهد نشان دهند و مثل یک کهنه سرباز و فرمانده شجاع در برابر حملات خارجی و داخلی سینه سپر کنند و راه حل خودشان برای عبور از این بحران را به پیشگاه ملت ایران و مقام‌معظم رهبری ارائه کنند. اقتضای موقعیت خطیر کشور این است که ایشان چنانچه تصمیم بگیرد وارد عرصه انتخابات بشود، ملاحظه کاری های دلسوزانه در بیان حقایق را کنار بگذارد و ساده و بی پرده با مردم درباره خطرات مدیریت محفلی و توطیه عقب نگه داشتن ملت و کشور صحبت کند به گونه ای که مردم شاهد رویداد جدید و متفاوتی نسبت به گذشته باشند.



حیدری در پاسخ به پرسشی درباره علت تخریبها علیه دکتر رضایی گفت: ترس این محافل ضدمردمی از روی کار آمدن مکتب مدیریت مردمی و فراجناحی و آزاد شدن پتانسیل مدیریتی جوانان تحصیل کرده کشور در یک دولت کارآمد و در یک جمله ترس این محافل از "قوی شدن ایران و ایرانیان" باعث شده که بطور زودهنگام به تخریب گزینه هایی بپردازند که توان ایجاد تحول عمیق و مثبت را دارند و نیز در دوقطبیهای از پیش طراحی شده اتاق فکرهای لندن نمی گنجند. برخی محافل داخلی همسو با قدرتهای خارجی، حقایق بزرگ تاریخ معاصر و حوادث جاری کشور را تحریف می کنند. هشیاری مردم می تواند شایعات اخیر که دکتر رضایی در حمایت از این یا آن کاندیدا به فعالیت می پردازد یا این شایعه که دکتر رضایی به مجلس می رود را بی اثر کند و این کودتای زودهنگام انگلیسی علیه ذخیره گاه دانشی تشکیل دولت مردمی ۱۴۰۰ را خنثی نماید و امیدوارم دستاورد فعالیت تخریبی این محافل چیزی جز افشای هویت خودشان در پیشگاه ملت ایران نباشد.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی واکسن ایرانی کرونا مصباح یزدی آلودگی هوا محسن رضایی شایعه مجلس شورای اسلامی مجمع تشخیص مصلحت نظام ریاست جمهوری ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی واکسن ایرانی کرونا مصباح یزدی آلودگی هوا استراتژی تردید برخی محافل دکتر رضایی علیه دکتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است

یک روزنامه عبری زبان نوشت اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است که می‌تواند محافل دانشگاهی آن را به خطر انداخته و به اقتصاد آن شدیدا ضربه بزند و این در حالی است که کابینه آن در این رابطه هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان «هاآرتص» نوشت ارزیابی‌های روبه‌فزونی دال بر این است که اسرائیل در پی تظاهرات‌ها علیه‌ خود در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا، با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شده است و چنین تحریم‌هایی می‌تواند محافل دانشگاهی رژیم صهیونیستی را به خطر انداخته و زیان شدیدی را متوجه اقتصاد این رژیم کند.

رسانه‌های این رژیم می‌گویند نشانه‌هایی دال بر تحریم پژوهشگران صهیونیست در دانشگاه‌های خارجی وجود دارد و نگرانی‌ها در خصوص تحریم بین‌المللی آنها رو به افزایش است.

این رسانه‌ها به نقل از وزیر آموزش رژیم صهیونیستی اعلام کردند: «قصد داریم در اسرع وقت طرح عملی را به کابینه ارائه کنیم اما چنین طرحی نیازمند بودجه بزرگی است.»

همچنین این رسانه‌ها تاکید کردند که چنین تحریمی می‌تواند محافل آکادمیک این رژیم را به خطر انداخته و به اقتصاد آن به شدت آسیب بزند.

رئیس موسسه پژوهش‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس سابق کمیته برنامه‌ریزی و بودجه وابسته به شورای آموزش عالی این رژیم نیز گفت: روابط بین‌المللی به منزله کپسول اکسیژن برای چهره‌های دانشگاهی است و این محافل آکادمیک نیز اکسیژن صنایع امنیتی وهای‌تک هستند و اگر به خطر بیفتند دانشگاه‌ها با زیان‌های بی‌سابقه‌ای روبه‌رو می‌شوند و در پی آن اقتصاد و صنایع امنیتی نیز آسیب می‌بینند.

وبگاه روزنامه «تایمز اسرائیل» با اشاره به گزارشی که به تازگی از سوی وزارت نوآوری، علوم و فناوری این رژیم منتشر شده، اعلام کرد: این گزارش حاکی از کاهش شدید آمادگی پژوهشگران آکادمیک کشورهای اروپایی برای همکاری با همتایان صهیونیست خود از تاریخ هفتم اکتبر است.

این وبگاه در ادامه نوشت پس از حدود هفت ماه از نبود هیچ طرحی، وزارت علوم و فناوری می‌گوید کمیته‌ای را برای مقابله با تحریم‌های دانشگاهی در کشورهای اروپایی تشکیل خواهد داد.

همچنین این وبگاه گزارش داد از جمله کشورهایی که این تحریم‌ها را هدایت می‌کنند، نروژ، دانمارک، فنلاند، سوئد، ایسلند و ایرلند هستند.

البته کشور ایتالیا که تاریخ طولانی و مهمی از همکاری‌های آکادمیک با رژیم صهیونیستی دارد و همین‌طور کشور بلژیک را که کشوری پیشرو در جامعه تحقیقاتی اروپا است، باید به این لیست افزود.

روند اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا رو به افزایش رفته و مدیریت دانشگاه‌ها در تلاش هستند با متفرق کردن تحصن‌ها و توسل به زور، جنبش‌های دانشجویی را سرکوب کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • توصیه محسن رضایی به جبهه انقلاب: اختلافات جزئی و سلایق شخصی را کنار بگذارید
  • وحشت در محافل صهیونیستی بعد از تصمیم ضد اسرائیلی دادگاه لاهه
  • محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • امیر سرتیپ بختیاری: محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • میزگرد تخصصی ارزیابی عملکرد رسانه‌ای ایران در عملیات وعده صادق در قم برگزار شد
  • فیلم کامل ادعاهای جنجالی محسن افشانی علیه توماج صالحی