Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله محمود عبداللهی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، با بیان اینکه مرحوم آیت‌الله مصباح یزدی شخصیتی بی‌بدیل بود، اظهار کرد: این عالم بزرگوار از نظر علمی دارای ابعاد مختلف و در مباحث فقهی فقیه کامل بود و دوره‌های زیادی را نزد اساتید فقه گذرانده بود.

وی خاطرنشان کرد: آیت‌الله مصباح یزدی از شاگردان آیت‌الله بروجردی، امام خمینی(ره) و آیت‌الله بهجت بود که دوره‌های ویژه‌ای نزد چنین اساتید بزرگی گذرانده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه این عالم بزرگوار از نظر علوم عقلی فیلسوف و متفکری بزرگ بود، گفت: آیت‌الله مصباح یزدی از نظر فکری و علوم عقلی جایگاه بزرگی داشت و در مقام شناخت به مسائل و شبهات روز و شبهاتی که مادی‌گراها در جامعه ترویج می‌کردند؛ اشراف خوبی داشت.

وی عنوان کرد: آیت‌الله مصباح یزدی پس از انقلاب نیز در فرصت‌های مختلف اهل نظریه‌پردازی و پاسخگوی مسائل و شبهات دیگران بر اساس مبانی عقلی و فلسفی روز بود.

آیت‌الله عبداللهی با بیان اینکه آیت‌الله مصباح یزدی در بعد عرفان و معنویت در جایگاه یک عالم ربانی عارف بود، گفت: این عالم بزرگوار مظهر، نماد و آینه‌ای از شخصیت علامه طباطبایی بود و به آیت‌الله بهجت نزدیک بود بنابراین نمادی از او در زهد، عرفان و عبادت محسوب می‌شد و نمادی از امام خمینی(ره) در انقلابی و قاطع بودن بود.

وی خاطرنشان کرد: این عالم بزرگوار از ابتدای انقلاب همراه امام خمینی(ره) بود و تلاش‌ها، کارها و حرکت‌های انقلابی او بسیار حساس و تأثیرگذار بود و حرکت‌ها و کارهای جمعی گسترده‌ای در این زمینه داشت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: آیت‌الله مصباح یزدی در مسائل و شبهات احساس وظیفه داشت و هر موضوعی که مسائل روز بود؛ در آن ورود پیدا می‌کرد و در سخنرانی‌ها پاسخگو بود.

وی عنوان کرد: از خصوصیات آیت‌الله مصباح یزدی این بود که به این موضع‌گیری‌ها اعتنا نمی‌کرد و با قدرت و اقتدار خود در پاسخگویی به مسائل ادامه می‌داد.

آیت‌الله عبداللهی با بیان اینکه آیت‌الله مصباح یزدی علاوه بر برخورداری از بعد علمی، فلسفی و فقهی، از پایه‌گذاران تحول در حوزه بود، گفت: محصول آن اساتید بزرگی است که امروز در دانشگاه‌های مختلف، حوزه‌های تحقیقی و کرسی‌های تدریس در زمینه علوم انسانی، اقتصاد، روانشناسی، تاریخ و جامعه‌شناسی مشغول فعالیت هستند.

وی عنوان کرد: این عالم بزرگوار در عین حال که جایگاه معلمی روشنی داشت؛ سالیان سال از کرسی‌های روحانیون و حوزویان استفاده می‌کرد و طلاب و دانش‌پژوهان از دروس و آموزه‌های اخلاق او بهره‌گیری می‌کردند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ولایت‌مداری را از دیگر ابعاد شخصیتی آیت‌الله مصباح‌یزدی ذکر کرد و افزود: این عالم بزرگوار در واقع از کسانی بود که از نظر علمی و فقهی نسبت به مسائل ولایت فقیه تلاش مستمری داشت و مباحث مختلفی در این زمینه در پاسخ به شبهات مطرح می‌کرد.

وی با بیان اینکه آیت‌الله مصباح یزدی از نظر عملی در زمان مرحوم امام خمینی(ره) پشتیبان ولایت فقیه بود، گفت: دفاع از ولایت فقیه، گسترش فکر ولایت فقیه و طرفداری از ولایت فقیه در شخصیت این عالم بزرگوار متبلور بود و با اخلاص گام برمی‌داشت.

انتهای پیام/78003

منبع: فارس

کلیدواژه: امام خمینی قم تحول آیت الله مصباح یزدی عالم بزرگوار امام خمینی ره ولایت فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۶۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم گرامی داشت مقام آیت‌الله ترابی برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با شامگاه پنجشنبه آئین نکوداشت مقام علمی و اخلاقی مرحوم آیت‌الله سید محمود ترابی امام جمعه اسبق دامغان همزمان با دومین سالگرد این عالم ربانی در حسینیه حضرت ابوالفضل علیه السلام دامغان برگزار شد.

در این آئین که حجت الاسلام مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان و امام جمعه دامغان و دیگر علما، فضلا و روحانیان شهرستان دامغان و استان سمنان حضور داشتند، از خانواده مرحوم ترابی قدردانی شد.

حجت الاسلام صادقی واعظ و مدرس حوزه‌های علمیه در این مراسم به جایگاه والای عالم دینی در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: مرحوم ترابی مظهر زهد، تقوا و اسوه اخلاص و ایثار بود.

وی با بیان اینکه وی خدمات ارزنده‌ای به مردم داشته است، تاکید کرد: این عالم گرانقدر عمر پر برکت خود را در دفاع از ساحت مقدس اهل بیت (ع)، تبلیغ و ترویج علوم اسلامی، تربیت طلاب در حوزه علمیه گذاشت.

قرائت قاری بین‌المللی سید محمد حسینی پور و مداحی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت از دیگر برنامه‌های این آئین بود.

آیت‌الله سید محمود ترابی در اردیبهشت ۱۴۰۱ در سن ۸۲ سالگی به علت کهولت سن دار فانی را وداع گفت.

کد خبر 6088902

دیگر خبرها

  • تربیت فضلای دین توسط ماموستا فخری از حسنات ماندگار دفتر زرین زندگانی آن عالم فقید است
  • تصاویری متفاوت از سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش
  • وضعیت منـزل سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش را ببینید | تصویـر
  • تصاویری از حال و هوای منزل سیدحسین خمینی بعد از فوت مادرش + تصاویر
  • تصاویری از حال و هوای منزل سیدحسین خمینی بعد از فوت مادرش
  • چرا اوضاع مالی اهل علم خوب نیست؟
  • اعزام کاروان زائران یزدی به بیت الله الحرام
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • مراسم تشییع همسر سیدمصطفی خمینی شنبه برگزار می‌شود
  • مراسم گرامی داشت مقام آیت‌الله ترابی برگزار شد