Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: ما درباره آینده افراد، علم غیب نداریم اما سابقه کار مدیریتی کاندیداها در یک پُست و جایگاهی می‌تواند تا حدودی کمک کننده باشد چراکه به هر حال این سوابق محفوظ بوده است.

حجت الاسلام و المسلمین «محمدتقی رهبر»، عضو جامعه روحانیت مبارز، درباره برنامه‌های انتخاباتی اصولگرایان برای 1400 به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: طبیعتا جامعه روحانیت نسبت به یک امر مهم سیاسی کشور که انتخاب ریاست جمهوری یکی از آنهاست، نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد از این رو باید بهترین‌ها را انتخاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به ویژگی‌هایی که یک کاندیدا ریاست جمهوری باید داشته باشد، افزود: فردی که به عنوان رئیس جمهور انتخاب می‌شود باید شایستگی مدیریت داشته باشد، سابقه کار پسندیده و مطلوب داشته باشد، ولایتمدار باشد و به معنای واقعی مردمی باشد. به هر حال کلیاتی درباره مشخصات رئیس جمهور در قانون اساسی آمده است. 

این عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه جامعه روحانیت مبارز به این گونه مسائل بی تفاوت نیست، ادامه داد: جلساتی در این باره تشکیل شده البته به دلیل بیماری کرونا، بنده از تصمیمات جدید اعضا خبری ندارم اما یقینا جامعه روحانیت مبارز بی تفاوت نخواهد بود. همچنین در این باره که گزینه‌های احتمالی چه کسانی هستند، اظهارنظر نمی‌کنم تا ببینیم چه می‌شود. 

رهبر در پاسخ به این سوال که ویژگی شاخصی که رئیس جمهور آینده باید داشته باشد تا بتواند مشکلات کشور را حل کند چیست؟ تصریح کرد: نوع مدیریت کشور بسیار مهم است همچنین به فکر توده مردم و اقشار عامه بودن از مهمترین شاخصه‌های یک رئیس جمهور است. حضرت علی(ع) همه چیز را در این باره برای ما روشن کرده است در نهج البلاغه به نامه مشهور مالک اشتر اشاره شده است امیرالمومنین فرموده‌اند: «کسی را انتخاب کن که به فکر ایتام و مستضعفان باشد.» همچنین ایشان خطاب به مالک اشتر فرموده‌اند که اطرافیانت را از خود دور کن تا مردم به سمتت بیایند و آزادنه با تو سخن بگویند.» 

او اضافه کرد: بنابراین پرسش این است که کدام مسئولی را داریم که به این دستور حضرت علی عمل کرده باشد. به عنوان مثال بسیاری از مردم برای دیدار با یک مسئول باید از چند سیم خاردار عبور کنند حال آیا بتوانند او را ببینند یا نبینند! امیرالمومنین روش سیاسی و سیاست را به ما نشان داده است ما هم مدعی هستیم و قانون هم گفته است. 

این چهره سیاسی اصولگرا با بیان اینکه رهبری همواره به مسئولان درباره مردم و نظام  توصیه می‌کنند، عنوان کرد: باید حافظ خون‌های ریخته شده به پای درخت انقلاب باشیم نباید به خط و خط‌ بازی بیفتیم بلکه باید شایستگی‌ها را ببینیم. باید از حصار خط و خط گرایی خارج شویم چراکه خط ما خط اسلام، انقلاب و ولایت فقیه است بنابراین لازم است، آن فردی که شایستگی دارد وارد میدان شود و در جایگاه رییس جمهور قرار گیرد و عملا  شایستگی‌اش را نشان دهد نه اینکه صرفا، حرف بزند چراکه زبان عمل از هر زبانی رساتر است.

این عضو جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به این سوال که مردم چگونه می‌توانند به شعارها و سخنان کاندیداها اعتماد کنند و تشخیص دهند که پوپولیستی نیست، اظهار کرد: به هر حال ما درباره آینده افراد، علم غیب نداریم اما سابقه کار مدیریتی کاندیداها در یک پُست و جایگاهی می‌تواند تا حدودی کمک کننده باشد چراکه به هر حال این سوابق محفوظ بوده و روبروی چشم مردم قرار دارد در عین حال پرونده‌های این افراد، موجود است.

 محمد تقی رهبر بیان کرد: بنابراین آن وعده‌های شعاری و پوپولیستی باید قابل عمل و قابل پذیرش باشد. درباره  وعده‌هایی که نمی‌توان به آنها عمل کرد باید صادقانه سخن گفت بنابراین شعار قابل قبول نیست بلکه کاندیداها باید بگویند که در حد امکانات و داشته‌ها، تلاشمان را می‌کنیم که به اقشار محروم بیشتر توجه شود. معمولا هر کسی می‌گوید می‌خواهم خدمت کنم و هیچ گاه نمی‌گوید می‌خواهم خیانت کنم. اما تجربه عملی گذشته افراد می‌تواند، شاهدی باشد بر اینکه توانمندی و توانایی چه میزان است نکته مهم اینکه نباید شعارهای غیرقابل عملی شدن سر داد بلکه آنچه وعده داده می‌شود، معقول، منطقی و قابلیت عملی شدن داشته باشد. ابتدا باید ببینیم چه کسانی به عنوان کاندیدا مطرح می‌شوند. 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عضو جامعه روحانیت مبارز عضو جامعه روحانیت مبارز رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۷۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در دیدار با جامعه روحانیت لرستان با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و رؤسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی‌فقیه در استان به ظرفیت جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنهادها ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

وی تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما ناصحیح است .

استاندار لرستان، افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است، من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

شفقت، تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره‌برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید موردتوجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

وی گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه‌ساز ظهور امام عصر (عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه‌جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه‌ورزی، مقدمات رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه دبیرخانه تأمین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه‌گذاری کنند.

شفقت، تصریح کرد: باید پیشرفت را به‌عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود ازآنجاکه هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش‌وپرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به‌خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

وی افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم‌وتربیت را دریابیم؛ زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

کد خبر 6093634

دیگر خبرها

  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد
  • معلمان محور پیشرفت هر جامعه و معماران آینده‌ای روشن هستند
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد