Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا امیریان روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با اعلام این مطلب افزود: چادر امدادی تیپ سه با برخورداری از پوشش های جانبی موجب پیشگیری از نفوذ باران و حشرات شده و کفپوش آن از مقاومت لازم در مقابل هر گونه ضربه وارده از ناحیه اشیاء معمول داخل چادر را داراست و نصب لوله های سازه در داخل چادر، تعبیه چهار پنجره در طرفین چادر، استفاده از پارچه مقاوم شده با مواد اولیه مناسب برای پیشگیری از نفوذ آب باران به داخل چادر از ویژگی های عمده این چادر می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چادر اسکان اضطراری(چادر امدادی تیپ سه) به عنوان نخستین نیازمندی ضروری خانواده‌های آسیب دیده از حوادث و سوانح طبیعی در این شرکت تولید می شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران وابسته به جمعیت هلال احمر در تولید این چادرها آخرین استانداردها از جمله استحکام در برابر باد، اسکلت مقاوم، ضد آب بودن، سه لایه بودن، گرم بودن فضای داخلی چادر در مناطق سردسیر، خنک بودن فضای داخلی چادر در مناطق گرمسیر و نوع تهویه هوا و استفاده از پارچه های مرغوب رعایت می شود.

امیریان توضیح داد: اکنون در این شرکت بالغ بر چندین چادر طبق محیط های آب و هوایی استان‌های مختلف کشور، انواع مختلف چادرهای اسکان اضطراری و بادی و چادرهای جدید امدادی مناطق متاثر و آسیب دیده از انواع حوادث تولید می‌شود که می توان به تولید انواع چادرهای امدادی، اقلیمی (۶ ضلعی)، اختصاصی فدراسیون بین المللی جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر، آکاردئونی، ۲۴۰ متری چند منظوره (راب هال)، استراحتگاه گروهی (۲۴ نفره)، نظامی، استتار، مسافرتی کامپوزیتی، فنری و ضد حشره و نظایر آن تولید می شود.

بنا به تجربیات سازمان های امدادرسان بین المللی به منظور اسکان زلزله زدگان در مناطق مختلف آسیب دیده تقسیم بندی های گوناگونی برای برپایی سرپناه اسکان اضطراری وجود دارد که می توان به ایجاد و برپایی «سرپناه اسکان اضطراری»، «سرپناه اسکان موقت» که خود شامل دو نوع «اسکان موقت در محل» و «اسکان موقت در خارج» از محل و اسکان دائم است، اشاره کرد.

به فرایند استقرار افراد آسیب دیده از حوادث و سوانح در اماکن واجد ملزومات و تسهیلات اولیه زندگی که بطور معمول با استفاده از چادر و با بهره مندی از فضاهای عمومی از جمله مدارس، مساجد، حسینیه ها، سالن های، ورزشگاه و نظایر آن تامین می شود، اسکان اضطراری گفته می شود.

اسکان اضطراری آسیب دیدگان سوانح و نیز فراهم آوری و توزیع اقلام زیستی، غذایی و بهداشتی اضطراری (اقلام امدادی) آنان از مهم ترین و اصلی ترین وظایف جمعیت هلال احمر براساس اساسنامه آن است که می بایستی در اسرع وقت و با حفظ شان و کرامت آسیب دیدگان صورت پذیرد.

برچسب‌ها سیل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران زلزله سیل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران زلزله اخبار کنکور اسکان اضطراری هلال احمر آسیب دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از حادثه گم‌شدن یک کودک ۴ ساله در روستای یلی بدراق کلاله خبر داد و گفت: نیروهای امدادی و مردمی در حال جست‌وجو هستند. - اخبار استانها -

قاسم غریب آبادی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با اشاره به حادثه گم‌شدگی کودک 4 ساله در شهرستان کلاله، اظهارداشت: ساعت 17 روز یکشنبه 9 اردیبهشت گم‌شدن یک دختر 4 ساله در زمین‌های کشاورزی روستای یلی بدراق کلاله از سوی بخشداری به هلال‌احمر گزارش شد.

مدیرعامل‌ جمعیت هلال‌احمر گلستان افزود: بلافاصله تیم های هلال احمر به منطقه اعزام شدند و با کمک اعضای خانه هلال روستای یلی بدراق و نیروهای مردمی جست‌وجوها را آغاز کردند.

وی‌ با اشاره به اینکه خانواده کودک حین کار در مزارع روستا متوجه مفقود شدن کودکشان شدند، افزود: در حال حاضر 4 تیم از هلال‌احمر شامل 20 نیرو با به کارگیری 4 دستگاه خودروی کمک‌دار سبک و سواری در حال جست‌وجو برای پیدا کردن کودک هستند و عملیات کماکان ادامه دارد.

مدیرعامل‌ جمعیت هلال‌احمر گلستان با اشاره به حضور نیروهای امدادی و انتظامی و کمک مردم منطقه اظهار کرد: از صبح امروز در سومین روز از عملیات تیم‌های زمینی جمعیت هلال‌احمر گلستان برای پیدا کردن کودک مفقود شده به منطقه اعزام شدند و به زودی تیم های هوایی نیز به منطقه اعزام می‌شوند.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۳۰ خودرو گرفتار در آب بعد بارندگی امروز
  • ماجرای مفقود شدن «یسنای» ۴ ساله در گلستان
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • ماجرای مفقود شدن«یسنا» ۴ ساله چیست؟
  • ماجرای مفقود شدن «یسنای» ۴ ساله چیست؟
  • این دختر ۴ ساله را پیدا کنید | ماجرای مفقود شدن«یسنا» ۴ ساله چیست؟
  • حضور ۳۵۰ دانش آموز کاشمری در دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله