Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح اله ذوالفقاری، معاون برنامه ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در این راستا، صندوق نوآوری و شکوفایی خدمت گشایش اعتبار اسنادی داخلی (LC) و اعطای تسهیلات خرید دین LCهای صادر شده برای شرکتها و موسسات دانش بنیان و خریداران محصولات دانش بنیان را تاکنون با همکاری دو بانک عامل آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون برنامه ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد: این تسهیلات برای شرکت‌ها در موقعیت خریدار اعتبار ایجاد می‌کند و منجر به تحریک تقاضای محصولات دانش بنیان شرکت ها در موقعیت فروشنده می شود. در مجموع، این خدمت ویژه، تسهیل مبادلات تجاری شرکت های دانش بنیان در زنجیره های تامین داخل کشور را به همراه خواهد داشت.

وی در مورد جزئیات این خدمت توضیح داد: شرکت‌های دانش بنیان همزمان با گشایش LC داخلی ۱۰ درصد مبلغ اعتبار را به عنوان پیش پرداخت تامین می کنند.

ذوالفقاری ادامه داد: صندوق نوآوری و شکوفایی نیز پس از گشایش ال-سی و همزمان با تحویل اسناد اعتبار اسنادی داخلی توسط شرکت ها، ۱۰ درصد مبلغ اعتبار را تامین می کند و تمامی شرکت های دانش بنیان معرفی شده از سوی صندوق از ۳۰ درصد تخفیف کارمزدی بهره‌مند شوند.

معاون برنامه ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: در صورت درخواست ذینفع LC (فروشنده)، تسهیلات خرید دین به ذینفع پرداخت خواهد شد؛ به این معنی که بعد از فروش محصول دانش بنیان با نرخ ۸ درصد و در صورت خرید مواد اولیه با نرخ ۱۲ درصد قابلیت تنزیل و تبدیل به منابع پولی و مالی وجود دارد.

وی گفت: این خدمت کمک می‌کند تا اعتماد به معاملات زنجیره‌های تامین برگشته و شرکت‌های دانش بنیان در فروش محصولات و خرید مواد اولیه و اقلام مورد نیاز از ظرفیت‌های اعتباری استفاده کنند.

به گفته وی، این خدمت از یک ماه قبل اجرایی شده و اکنون در حال توسعه آن در بانک‌های دیگر هستیم و به واسطه آن، در تلاش هستیم تا فرهنگ تمایل به اعتبار را جایگزین تمایل به نقدینگی کنیم.

وی با بیان اینکه همه شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند از این تسهیلات  استفاده کنند، گفت: این تسهیلات  برای خریدهای با مبالغ بالاتر استفاده می‌شود.

ذوالفقاری شرایط مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان برای دریافت این تسهیلات را توضیح داد و گفت: این تسهیلات برای تامین زیرساخت نیاز به خرید ماشین الات و تجهیزات و فروش محصولات به خریدار اعطا می‌شود.

وی با اشاره به مزیت این تسهیلات گفت: این تسهیلات باعث می‌شود که محصول دانش بنیان بازار بهتری را کسب کند؛ این خدمت جدید است و شرکت‌ها در حال ارزیابی هستند.

وی خاطرنشان کرد: به منظور پاسخگویی به نیاز شرکت‌های دانش بنیان و تسهیل فعالیت آنها در قالب زنجیره‌های تامین و کاهش نرخ تامین مالی مورد نیاز این شرکت‌ها، تفاهم نامه گشایش اعتبار اسنادی داخلی (LC) و اعطای تسهیلات خرید دین برای شرکت‌های دانش بنیان بین صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک های همکار تدوین و امضا شده است.

کد خبر 5111117 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات شرکت دانش بنیان تولید دانش بنیان اقتصاد دانش بنیان واکسن کرونا ویروس کرونا قاسم سلیمانی نوآوری حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خودروی برقی ایالات متحده امریکا سوخت زیستی همراه اول ال جی فناوری نانو فرهنگستان علوم پزشکی سامسونگ صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۸۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور