Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@03:05:22 GMT

مرگ نوزادان با اضطراب زیاد مادران باردار

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۰۵۲۴

مرگ نوزادان با اضطراب زیاد مادران باردار

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، حدود نیمی از مادران تازه زایمان کرده و باردار احساس اضطراب یا عصبی بودن دارند و در شرایط کنونی بیش از سه‌چهارم این زنان اعلام کردند که همه‌گیری ویروس کرونا به ترس آنان افزوده است.

به گزارش گاردین، موسسه خیریه بارداری تامی، پیش از روزی که در تاریخ انگلیس، محبوب‌ترین هفته برای باردارشدن است، خواستار حمایت بیشتر از زنان باردار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارقام رسمی نشان می‌دهند که معمول‌ترین روز تولد در انگلیس ۲۶ سپتامبر است که ۳۸ هفته پس از دومین روز  سال میلادی است.

نظرسنجی از ۱۰۰۰ مادر تازه زایمان کرده یا باردار توسط این موسسه خیریه نشان داد که از هر ۱۰ مادر هفت مادر در دوره‌ای از بارداری خود احساس خستگی کردند، ۱۴ درصد اظهار کردندکه این دوره را با سختی طی کردند، ۴۹ درصد احساس عصبانیت یا اضطراب داشتند و ۷۷ درصد نیز گفتند که ترس از همه‌گیری به این موارد افزوده است. میان کسانی که به این نظرسنجی پاسخ دادند، ۸۹ درصد اعلام کردند که از اخبار مرتبط با بارداری ترسیده‌اند و ۸۰ درصد نیز مشاوره ناخواسته دریافت کرده‌اند.

این بررسی همچنین نشان داد که این زنان شایعه‌های رایج مربوط به بارداری را شنیده بودند که به گفته خیریه  این حرف‌ها موجب  از دست رفتن یک نوزاد از هر ۴ نوزاد در دوران بارداری یا تولد می‌شود؛ ۶۵ درصد عبارت «شما می‌توانید بجای دو نفر بخورید» را شنیده بودند و  ۳۹ درصد شنیده بودند که حرکات کودک در اواخر بارداری کند می‌شود.

کیت مارش، مدیر مامایی خیریه تامی، به مادران توصیه کرد که برای بررسی اطلاعات به‌روز در مورد بارداری از ابزار بارداری سالم (Healthy Pregnancy) استفاده کنند. وی گفت: «دانش توانایی است و هنگامی‌که صحبت از بارداری می‌شود، احساس اطمینان کنید هر آنچه را که لازم  است برای انجام کارهای مناسبی که برای شما و کودک شما مهم است، دارید. اما چیزی به‌عنوان اطلاعات بیش‌ازحد وجود دارد که می‌تواند مادران را مضطرب و پریشان کند. والدین آینده نیاز به مشاوره‌ای دارند که بتوانند در طول دوره بارداری خود به آنان اعتماد کنند و به‌طور شخصی آنان را پشتیبانی کنند، نه شایعه‌ها و باورهای غلطی که شواهد آن‌ها را رد کرده است.»

راشل، ۲۹ ساله، از شهر ریل انگلستان، قبل از اینکه دولت، زنان باردار را به‌عنوان یک گروه با خطر بالاتر در بیماری همه‌گیر تشخیص دهد، متوجه شد که باردار و در انتظار اولین فرزند خود است. او به خیریه گفت: «من نمی‌دانستم چه‌کاری باید انجام دهم، زیرا پیش‌ازاین هرگز چنین چیزی را تجربه نکرده‌ بودم و حتی اگر تجربه کرده بودم، کووید متفاوت است. من حتی نمی‌توانستم تا وقتی‌که نزدیک به زمان زایمانم بود به دیدن ماما بروم، هیچ  متخصصی را نمی‌دیدم و چون خدمات بهداشتی ملی انگلستان (NHS) در بحران بود، نمی‌خواستم با تماس در مورد نگرانی‌هایم باری برای دولت باشم.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۰۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟