Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان تهران از راه‌اندازی ۱۷۰ مرکز مثبت زندگی در سطح استان تهران تا پایان سال خبر داد و گفت: این مراکز موجب تسهیل در ارائه خدمات به جامعه هدف خواهد شد.

امین شاهرخی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مراکز مثبت زندگی، مراکز بهزیستی کوچک شده‌ای هستند که به جامعه هدف خدمات ارائه می‌کنند، بیان کرد: باتوجه به اینکه جامعه هدف سازمان بهزیستی جامعه‌ای نیازمند به حمایت است، لازم است بهزیستی خدمات خود را از طرق مختلف به افراد ارائه کند که یکی از راه‌های موثر حمایت و ارائه خدمات به افراد، مراکز مثبت زندگی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مراکز خدمات بهزیستی براساس محله‌هایی که مددجویان در آن ساکن و متمرکز هستند تشکیل می‌شود، گفت: مراکز مثبت زندگی باعث می‌شود تا دسترسی گروه‌های هدف به خدمات سازمان تسهیل و ترددهای غیرضروری مددجویان به مراکز اداره بهزیستی کاهش یابد، به عبارتی راه‌اندازی این مراکز موجب افزایش سرعت خدمت‌رسانی سازمان بهزیستی به مددجویان می‌شود. 

مدیرکل بهزیستی استان تهران ادامه داد: تاکنون جامعه هدف سازمان بهزیستی باید برای دریافت خدمات به مرکز بهزیستی استان خود مراجعه می‌کرد، اما با راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی افراد می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را از مرکز مثبت زندگی محل زندگی خود دریافت کنند.  

شاهرخی اظهار کرد: بهزیستی استان تهران نیز در فرآیندی در حال راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی در استان است، البته این فرآیند باید به نحوی باشد که به مددجویان آسیبی وارد نشود و همچنان خدمات‌رسانی به مددجویان با مشکل مواجه نباشد.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی استان تهران اکنون بیش از ۹۰ درصد پروانه‌های مراکز مثبت زندگی استان را صادر کرده است، تصریح کرد: سازمان در حال برنامه‌ریزی برای اجرای بستر نرم‌افزاری مراکز مثبت زندگی است و در آینده‌ای نزدیک و تا پایان سال شاهد راه‌اندازی ۱۷۰ مرکز مثبت زندگی در سطح استان تهران هستیم که در فازهای بعدی به جهت اعلام نیاز تعداد آنها را افزایش خواهیم داد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران این را هم گفت که علاوه بر ۱۷۰ مرکز مثبت زندگی، پیش‌بینی می‌شود که نیاز به راه‌اندازی ۵۰ مرکز دیگر مثبت زندگی در سطح استان داشته باشیم.    

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی مددجویان بهزیستی استان تهران مراکز مثبت زندگی سازمان بهزیستی مثبت زندگی راه اندازی جامعه هدف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ در طرح بازگشت به زندگی سالم از اقامت صرف معتادان پرهیز شده و در آن آموزش و مراقبت های بعد از خروج و اشتغال مددجویان مدنظر است، در این طرح مددجو از نظر مهارتی و شخصیتی توانمند می شود و همزمان تحت درمان قرار می گیرد.   در قالب این طرح مددجو با جلسات آموزشی، کسب مهارت و برنامه های ورزشی و تفریحی روند بهبود را طی می کند و همزمان در یک کارگاه تولیدی مشغول به کار می شود و کسب درآمد می کند.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی روز چهارشنبه در این مراسم گفت: درمان معتادان به تنهایی کارساز نیست و برای جلوگیری از بازگشت بهبودیافتگان به چرخه اعتیاد باید مهارت آموزی و اشتغال زایی مورد توجه باشد.   اسماعیل رحمانی افزود: اعتیاد تهدید جدی برای جوامع بشری است و سرمایه های انسانی را در معرض خطر نابودی قرار می دهد.   وی گفت: در مراکز ماده ۱۶ ترک اعتیاد تمام خدمات رایگان به معتادان ارائه می شود، اما فعالیت این مراکز خیلی ثمربخش نیست و مددجویان دوباره به چرخه اعتیاد برمی گردند.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی ادامه داد: از این رو طرح توانمندسازی معتادان و بهبودیافتگان در دستور کار دادسرا قرار گرفته و تلاش می شود با استفاده از ظرفیت های مختلف و راه اندازی کارگاه ها و مراکز حرفه آموزی و اشتغال، به بهبودیافتگان انگیزه بازگشت به زندگی سالم داده شود.   رحمانی گفت: همچنین از لحاظ درمانی، فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و غیره نیز به مددجویان خدمات لازم ارائه می شود تا برای بازگشت به زندگی سالم آمادگی لازم را کسب کنند.   او افزود: در این طرح برنامه مستمر برای مددجویان خواهیم داشت و بر فعالیت مراکز ترک اعتیاد نیز نظارت خواهد شد که بدین طریق فرآیند درمان با متادون تا حد امکان کاهش خواهد یافت.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی گفت:در این طرح برنامه ریزی شده تا چرخه بازگشت مددجویان به اعتیاد لغو شود، بازگشت حتی یک معتاد به زندگی سالم مغتنم است.   رحمانی ادامه داد: در این طرح از کارآفرینان علاقه مند دعوت شده تا کارگاهی در مجاورت مراکز ترک اعتیاد راه ندازی شود و تعدادی از مددجویان در این مراکز مشغول به کار شوند.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی افزود: در طول اجرای طرح، آسیب شناسی صورت گرفته و معایب رفع خواهد شد، همچنین نظارت بر مراکز ترک اعتیاد نیز به صورت جدی انجام می شود و فرایند تشریفاتی نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران