Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:: کار ایجاد سامانه جامع قرآنی با تأخیر آغاز شد که فاز اول در پایان سال ۹۶ به بهره‌برداری رسید و فاز دوم آن دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام علی ملانوری در نشست با مدیران مؤسسات قرآن و عترت و فعالان قرآنی استان به پیشنهاد ایجاد سامانه جامع قرآنی اشاره کرد و اظهار داشت: در این سال‌ها شاهد سامانه‌های متعدد و گاهی موازی‌کاری در حوزه قرآن و عترت بودیم، اما در نظر داشته باشید بر اساس وظیفه شورای توسعه فرهنگ قرآنی موظف هستیم سامانه جامع قرآنی را تأسیس کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این کار با تأخیر آغاز شد اما اکنون شروع به فعالیت کرده و فاز اول در پایان سال 96 به بهره‌برداری رسید که فاز دوم آن دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد؛ ما هم تلاش می‌کنیم نواقص سامانه را برطرف و بروزرسانی کنیم.

به گفته وی سامانه «حمد» نیز به عنوان سامانه جامع مدیریت مؤسسات شروع به کار کرد و تجربه موفقی برای کار استانی بود تصریح کرد: با همکاری خیّران بسیاری از مشکلات مؤسسات قرآنی رفع می‌شود.

قم|9 هزار نفر در سامانه قرآنی اوقاف استان قم ثبت‌نام کرده‌اند

مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به استفاده از مسئله وقف در فعالیت‌های قرآنی اظهار داشت: این موضوع داستان غم‌انگیزی در کشور دارد اما باید تخصیص منابع بر اساس اولویت‌ و نیازهای کشور انجام شود.

ملانوری با اشاره به اینکه در فضای جاری کشور برای توجه به حوزه فرهنگ که جزء مستضعف‌ترین حوزه‌هاست باید تلاش مضاعفی شود خاطرنشان کرد: لازم است در معاونت قرآن طرح مجمع خیرین قرآن و عترت را فعال‌تر کنیم.

وی با بیان اینکه اکنون به اساسنامه هیئت مؤسس رسیدیم و امیدواریم به‌زودی در سطح ملی شکل گیرد و شعبات آن در سطح استان‌ها فعال شود اضافه کرد: در استان‌ها نیز با همکاری خیران بسیاری از مشکلات مؤسسات قرآنی رفع می‌شود.

حفظ و گسترش فعالیت‌های قرآنی در فضای مجازی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: در سال جاری بیماری کرونا محدودیت‌هایی را بوجود آورده بود اما در طول سال و به ویژه در مناسبت‌ها، برنامه‌های متعددی در فضای مجازی اجرا شد تا چراغ فعالیت‌های قرآنی پرفروز باقی بماند.

ناصر نبی‌زاده با بیان اینکه مفاحل قرآنی در خراسان جنوبی از سابقه طولانی برخوردار است ادامه داد: مردمان دیندار این خطه، عاشقانه به دنبال مباحث قرآنی بودند و با وجود پهناور بودن استان، در تمامی نقاط می توان محافل قرآنی را در منازل و مساجد مشاهده کرد.

وی به فعالیت 74 موسسه قرآنی در سطح استان اشاره کرد و افزود‌: این موسسات با وجود تمام محدودیت‌ها، عشق و علاقه خود را در قالب فعالیت‌های گسترده قرآنی نشان دادند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از سابقه بالای آموزش مباحث قرآنی در این استان گفت و بیان کرد: قدمت فعالیت حوزه علمیه معصومه و مدرسه شوکتیه مصداق این سخن است که آموزش‌های قرآنی را مورد توجه قرار داده و علاقه‌مندان متعددی را در این زمینه تربیت کرده است.

نبی‌زاده با اشاره به ظرفیت بالای خراسان جنوبی در حوزه‌های قرآنی عنوان کرد: با استفاده از این بستر و حضور نیروهای قرآنی شایسته، موسسات کارآمد و علاقه‌مندان پرشور و از سوی دیگر همسایگی با کشور افغانستان و شرق جهان اسلامی  مسیر شایسته‌ای برای توجه به مباحث قرآنی فراهم شده است.

وی با تاکید بر اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز با شناسایی این داشته‌های گسترده و برنامه ریزی‌های متعدد فعالیت‌های موثر را دنبال می‌کند، بیان کرد: در سال جاری بیماری کرونا محدودیت‌هایی را به وجود آورده بود اما در طول سال و به ویژه در مناسبت‌ها، برنامه‌های متعددی در فضای مجازی اجرا شد تا چراغ فعالیت‌های قرآنی پرفروز بماند.

انتهای پیام/ 252/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی سامانه جامع قرآنی فعالیت های قرآنی بهره برداری قرآن و عترت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی

به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان استهبان در شرق استان فارس با سابقه درخشان در دین‌داری، مساجد فراوان، نمازهای جماعت پررونق، حوزه علمیه باسابقه، تربیت علما، مجتهدین و مراجع از دیرباز لقب نجف کوچک و دارالمؤمنین را به خود اختصاص داده است.

توجه به قرآن در شهرستان استهبان و وجود مؤسسات قرآنی متعدد و فعال و همچنین دانشکده قرآنی سبب شده که این شهرستان به‌عنوان شهرستان قرآنی شناخته شود.

چند سالی است که دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان ذیل فرمانداری شهرستان شکل‌گرفته و فعالیت‌های متعدد و متنوعی را پیگیری و اجرا می‌نماید.

از جمله اقدامات دبیرخانه قرآنی شهرستان، نام‌گذاری سال‌ها با عناوین مختلف است و تمام فعالیت‌های دبیرخانه قرآنی شهرستان باتوجه به نام‌گذاری سال برنامه‌ریزی و انجام می‌شود.

دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان، سال ۱۴۰۳ شمسی و ۱۴۴۵ قمری را به نام «شهرستان قرآنی، جلسات خانگی قرآن» نام‌گذاری نموده و تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام سید جعفر ساجدی امام‌جمعه شهرستان قرآنی استهبان با اشاره به نام‌گذاری امسال گفت: قرآن به‌عنوان معجزه جاوید پیامبر خاتم، نسخه حیات‌بخش و چراغ راهنمای بشریت در تمام اعصار است که توجه و التفات به آن در زندگی، کارگشا و راهگشای بن‌بست‌های عجیب‌وغریب بشریت امروز است؛ ازاین‌رو قرآن نباید تنها به‌عنوان تزئین طاقچه و زینت‌بخش سفره عقد و هفت‌سین که باید در متن زندگی ما جاری و ساری باشد.

رئیس شورای قرآنی شهرستان استهبان ادامه داد: باهدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در بین اقشار و عموم مردم موضوع جلسات خانگی قرآن، به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی شهرستان قرار گرفته است.

وی اظهار امیدواری کرد که این برنامه منجر به ارتقای فرهنگ دینی و تقویت بنیه فرهنگی در بین مردم و ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی شود.

گفتنی است؛ جلسات خانگی قرآن از جمله فعالیت‌هایی است که به جهت سادگی قابلیت تکثیر و فراگیری در بین عموم مردم را دارد و استمرار آن به جهت مردم پایه بودن، ضمانت اجرایی محکم‌تری نسبت به فعالیت‌های دولتی دارد.

کد خبر 6090136 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • کشف و ضبط ۸۴۰ بسته نیم کیلویی چای قاچاق