Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

محمدسعید شرفی*فارغ از اینکه بسیاری از مدیران صنایع متاثر از شیوع جهانی ویروس کرونا، از همان روزهای نخست به دنبال راهکارهایی برای خروج از بحران یا تغییر در استراتژی کسب و کار خود در زمان پاندمی و اتخاذ تصمیمات راهبردی برای دوران پساکرونا بوده اند، ضرورت توجه به آثار ماندگاری که هر یک از بحران ها بر زندگی افراد و تغییر رفتار آحاد جامعه در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و کسب و کارها به دنبال داشته است، از مهمترین موضوعاتی است که باید مورد اهتمام جدی مدیران ارشد و صاحبنظران صنایع و ارائه دهندگان خدمات باشد که مدیران فرودگاه ها نیز از این مقوله مستثنی نیستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آثار سلبی اقتصادی که شیوع ویروس کرونا بر صنعت حمل و نقل هوایی و به تبع آن کاهش درآمدهای هوانوردی و غیر هوانوردی فرودگاه ها از یک طرف و افزایش هزینه های جدید ناشی از الزام به پیاده سازی پروتکل های بهداشتی و استفاده از فناوریهای جدید به همراه داشته است، تغییر توقعات، انتظارات و نیازهای بهداشتی مسافرین و پرسنل فرودگاهها، یکی از چالش های دوران پاندمی بود که بنظر می رسد حتی پس از برطرف شدن خطر ناشی از کرونا کماکان بر آینده صنعت هوانوردی و فرودگاهی بعنوان یکی از  آثار ماندگار این دوره تلقی شده و  از این مقوله  در ادبیات مدیریت بحران تحت عنوان ( new normals )  یاد می شود .

شیوع ویروس کرونا موجب ارتقای آگاهی عمومی در خصوص نحوه انتقال ویروس از طریق شبکه حمل و نقل عمومی و نقش فرودگاه ها به عنوان درگاهی برای مقابله با انتشار بیماری های واگیردار شد.  بنابراین از این پس فرودگاه ها ملزم خواهند بود، علاوه بر توجه حداکثری به اولویت هایی نظیر ایمنی، امنیت هوانوردی و امنیت سایبری، ایمنی بیولوژیک را نیز در دستور کار قرار دهند .

در این یادداشت تلاش شده است، روش های اجرایی معرفی شود که هم موجبات کسب رضایتمندی مسافران و پرسنل فرودگاه ها را فراهم آورده و هم در عین اثربخشی در مقابله با شیوع عوامل بیماری زا، متناسب با بودجه هر یک از فرودگاه ها قابلیت پیاده سازی داشته باشند .

از منظر رضایتمندی مسافران هوایی، عوامل تاثیرگذار عبارتند از، زمان های ایستایی و صف های طولانی، عملکرد و رفتار حرفه ای و در عین حال دوستانه پرسنل فرودگاه ها، کنترل های امنیتی و مهاجرتی، سوار شدن به هواپیما و دریافت جامه دان است که می بایست مورد توجه مدیران قرار گیرند . عوامل  ذکر شده در بسیاری از موارد شاخص های اصلی در سنجش کیفیت خدمات فرودگاه ها محسوب می شوند که در زمان انتشار و شیوع ویروس هایی نظیر کرونا می توانند به نقاط بحرانی و مخاطره آمیز برای مسافرین تبدیل شوند . بر همین اساس بسیاری از فرودگاه ها برای کسب رضایتمندی مسافران تغییرات جدی در ارائه خدمات خود اعمال نمایند که از آن جمله می توان به غربالگری مسافران، افزایش فاصله بین افراد در ترمینال ها و نقاط ایستایی، فراهم نمودن تجهیزات ضدعفونی دست ها و گندزدایی مستمر سطوح اشاره کرد.  

سازمان های بین المللی نظیر سازمان بین المللی هواپیمایی کشوری (ایکائو)، آژانس ایمنی هوانوردی اتحادیه اروپا و آژانس مقابله با بیماری های واگیردار اتحادیه اروپا، اقدام به تدوین و ابلاغ پروتکل های بهداشتی مختص صنعت هوانوردی و استانداردهای فرودگاهی کردند. مهمترین ویژگی این پروتکل ها ایجاد تعادل بین روش های اثربخش در حفظ سلامتی مسافران هوایی و پرسنل هوانوردی و پرهیز از تحمیل هزینه های غیرضرور مترتب بر روش های غیر اثربخش دارای تبعات سلبی بر صنعت حمل و نقل هوایی است .

مهم ترین اقدامات فرودگاه‌ها در راستای ارتقای رضایتمندی و پاسخگویی به انتظارات جدید مسافران و پرسنل شاغل در صنعت حمل و نقل هوایی می تواند ترکیبی از تعدادی از موارد ذیل باشد:

۱. استمرار پیاده سازی اقدامات اعتمادساز :

فرودگاه ها باید با استمرار توجه به پروتکل های بهداشتی و همچنین با بهره گیری از خلاقیت و نوآوری، بویژه در نقاطی که از آنها تحت عنوان نقاط بحرانی یاد شد، احساس ایمنی را در مسافرین و پرسنل فرودگاهی القاء و تقویت نمایند، بنابراین صرف گندزدایی و ضدعفونی نمودن سطوح نمی تواند به تنهایی پاسخگوی انتظارات ارتقاء یافته مسافرین از فرودگاهها باشد .

۲. ضرورت توجه به رفتار دوستانه و عملکرد حرفه ای پرسنل فرودگاهی :

مقررات و محدودیت های جدید، پروتکل های سخت گیرانه  و مطالبه برخی مستندات بهداشتی از جمله چالش هایی است که آستانه تحمل  مسافران هوایی را نسبت به گذشته  کاهش داده و آنها را حساس تر و عصبی تر ساخته است، بنابراین تمرکز بر  رفتار محترمانه و دوستانه توسط پرسنل فرودگاهی بعنوان یکی از اصول حرفه ای در جهت ارتقای رضایتمندی مسافران در چه در زمان  پاندمی و چه در  دوران پساکرونا حائز اهمیت ویژه است . اگرچه  دوران پاندمی کرونا، سختی ها و چالش های جدیدی را به پرسنل فرودگاهی تحمیل نموده لکن برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی مناسب برای کارکنان می تواند در دستیابی فرودگاه به رضایتمندی مسافران موثر و نافع باشد .

۳. بهینه سازی مدیریت جریان تردد مسافران در فرودگاه:

همانگونه که برج مراقبت پرواز فرودگاه، وظیفه حفظ فاصله  استاندارد بین پروازها به منظور اطمینان از ایمنی هر یک از پروازها را برعهده دارد، توجه به جریان جابجایی و تردد مسافران در اماکن فرودگاهی بویژه حفظ فاصله در گلوگاه هایی نظیر کانترهای پذیرش، گیت های بازرسی، گیت های سوار شدن به هواپیما، اتوبوس های فرودگاهی یا پل های تلسکوپی رابط بین ترمینال و هواپیما ، می بایست حتی الامکان در دستور کار مدیران فرودگاهی قرار گیرد، در این راستا اعمال روش های ذیل توصیه می شود :

- نظام مند نمودن  دسترسی مسافران به هر یک از مناطق ترمینال بر اساس تصمیمات اتخاذ شده و فضاهای تخصیص یافته توسط مرکز مانیتورینگ فرودگاه و فعال نمودن مراکز مانیتورینگ فرودگاهی جهت اتخاذ تصمیمات مناسب و متناسب در شرایط عادی و اضطراری .

-اختصاص یک محل مشخص و مناسب برای مراجعه یا ایستایی افراد مبتلا به بیماری تا زمان اتخاذ تصمیم و یا معرفی به مقامات بهداشتی،  به منظور پیشگیری از تردد غیرضرور، سرگردانی و یا تعامل با سایر افراد سلامت موجود در ترمینال فرودگاه .

- مدیریت صف در مناطق بحرانی و نقاط تجمع در فرودگاهها نظیر گیت های بازرسی و کانترهای پذیرش با استفاده از کیوسک های سلف سرویس ارائه خدمات، استفاده از تکنولوژی های نوین مبتنی بر داده های زیستی مسافران (بیومتریک)، طراحی و ارتقای علائم فاصله گذاری اجتماعی منقوش بر روی سطوح ترمینالی و یا تغییر در ساختار ایستایی و صف ها با استفاده از ابزارهای موقت .

۴. استفاده حداکثری از اتوماسیون ربات ها و اینترنت اشیاء :

فرودگاهها می توانند با استفاده از نرم افزارها و اتوماسیون، همچنین بهره گیری از ربات ها و کیوسک سلف سرویس، تعاملات بین مسافران و پرسنل خود را به حداقل برسانند . اتوماسیون، نرم افزارهای ویژه و کیوسک ها، در حال حاضر  در بسیاری از فرودگاهها بصورت محدود، استفاده میشوند که می توان بهره گیری از این فناوریها را در حوزه هایی ارائه اطلاعات مورد نیاز مسافرین ترانزیت، دریافت بار بصورت خودکار از مسافرین، نظارت های امنیتی و حتی ضدعفونی و گندزدایی بوسیله ربات ها را در دستور کار قرار داد .

رویکرد استفاده حداکثری از ربات های هوشمند در مدیریت فرودگاهی که پیش بینی میشد  به دلیل بهره وری بالا و کاهش هزینه ها در سال ۲۰۳۰ میلادی به رشد قابل توجهی برسد، به واسطه شیوع ویروس کرونا تسریع و مورد اقبال  تصمیم گیران و مدیران ارشد فرودگاهی واقع شده است .  

۵ . ارتقای مدیریت ضدعفونی دست ها :

در دوران شیوع ویروس کرونا، ضد عفونی  دست ها به عنوان یک روش اثربخش در مدیریت انتقال بیماری،  به صورت جدی مورد توجه و تبلیغ رسانه ها قرار گرفته است . سازمان بهداشت جهانی نیز این اقدام را ارزان ترین و موثرترین روش پیشگیری از انتشار بیماری معرفی کرده است و به همین میزان پیاده سازی الزامات  این روش برای فرودگاه ها و استفاده از این راه حل برای مسافران هوایی بسیار ساده و کاربردی است .

در تحقیقات اخیری که توسط انجمن میکروبیولوژی آمریکا صورت گرفته، مشخص شد که فقط ۲۰ درصد از مسافران هوایی در فرودگاه ها برای ضدعفونی و شستن دستان خود، به سرویس های بهداشتی فرودگاه ها مراجعه می کنند، این در حالی است که افزایش ۱۰ درصدی ضدعفونی دست مسافران فرودگاهی موجب کاهش ۲۴ درصدی شیوع بیماری و افزایش ۴۰ درصدی ضدعفونی دست مسافران در فرودگاه ها، عامل کاهش ۶۹ درصدی انتشار بیماری در جوامع بزرگتر شده است . این موضوع بیانگر اهمیت نقش فرودگاه ها در مقابله با انتشار ویروس، میکروب ها و بیماری های واگیر و همچنین اثربخشی ضدعفونی دست ها به عنوان روشی ارزان در این مبارزه و مقابله ی فراگیر است .

- فرودگاه ها می توانند با افزایش ظرفیت اماکن شستشوی و سامانه های ضدعفونی دست ها ( بنحوی که مسافرین نیازی به مراجعه به سرویس های بهداشتی نداشته باشند)، گام موثری در کاهش انتشار عوامل بیماری زا بردارند .

- روش اثربخش دیگر، الزامی نمودن ضدعفونی کردن دست ها، قبل از ورود یا پس از خروج، از مناطق خاصی نظیر گیت های بازرسی یا سوار شدن به هواپیما است .

- اطلاع رسانی مستمر در خصوص اهمیت  ضد عفونی نمودن دست ها، از طریق ابزارهای سمعی و بصری از قبیل پوسترها، بروشورها، مانیتورهای نصب شده در فرودگاهها و کانترهای پذیرش و پیام های صوتی اطلاعات پرواز می تواند فوق العاده تاثیرگذار باشد .

۶. استفاده از فناوری های غیرلمسی (contactless) :

استفاده از فناوری های جدید در فرودگاه که نیازمند لمس توسط کاربران نباشد، می تواند انتشار ویروس ها و سایر عوامل بیماری زا را تا حد بسیار قابل توجهی کاهش دهد . دکمه های آسانسورها، دستگیره درب ها، نمایشگرها و صفحه کلیدهای مورد استفاده کارکنان و مسافران می تواند با هزینه های متعارف به شیوه های غیرلمسی تغییر نماید تا راه های سرایت عوامل بیماری زا از طریق تماس دست با چشم ها، دهان و بینی افراد به حداقل برسد، بر این اساس می توان از روش های ذیل استفاده کرد :

- استفاده از دستگاه های ضدعفونی بدون نیاز به تماس دست با دستگاه ضدعفونی کننده .

- اجتناب از استفاده دستگاه های حرارت سنج که مستلزم تماس فیزیکی با بدن افراد است .

- الزامی نمودن پذیرش مسافران و صدور کارت پرواز بصورت آنلاین .

- عدم  بهره برداری از روش های مبتنی بر اسکن اثر انگشت در کنترل های گذرنامه، مهاجرت، حراست و حضور و غیاب پرسنل و استفاده از روش های جایگزین .

در میان مدت عدم استفاده از فناوری های سابق که مستلزم تماس فیزیکی با سطوح مختلف بود، موجب تسریع در بهره برداری از متدهای بیومتریک احراز هویت مسافران و کارکنان خواهد شد . محققان در حال حاضر توسعه تجهیزاتی که بر اساس داده های زیستی مسافران و کارکنان بتواند احراز هویت را با دقت بالا حتی در شرایطی  که بخشی از صورت بواسطه ماسک ها و محافظ ها پوشانده شده باشد را در دستور کار قرار داده و به موفقیت های قابل توجهی نیز نائل آمده اند.

۷. ارتقای عملکرد فرودگاه ها در گندزدایی سطوح پرکاربرد :

با در نظر گرفتن اینکه نمی توان تمام سطوح فرودگاه،  تجهیزات و تسهیلات فرودگاهی را از معرض تماس مسافران و کارکنان مصون داشت، تماس فیزیکی بین افراد با برخی از تسهیلات باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، بنابراین فرودگاهها می بایست ضمن شناسایی و احصاء سطوح پرکاربرد فرودگاهی، برنامه ای مناسب جهت ضدعفونی و گندزدایی این سطوح تدوین و به مورد اجراء بگذارند . در این راستا استفاده از فناوری های تابشی UV و دستگاههای ضدعفونی توصیه می شود .

۸ . آنالیز ایمنی بیولوژیک فرودگاهی :

نظر به اینکه بر اساس شرایط محیطی، تفاوت ساختار و تنوع زیرساخت های فرودگاه ها، ازدحام مسافران و تعداد پروازها ممکن است ترکیب متفاوتی از اقدامات فوق الذکر برای حفظ سلامت و ارتقای رضایتمندی مسافران مدنظر قرار گیرد، ضروری است مدیران ارشد فرودگاه ها دستور لازم در خصوص تهیه آنالیز ایمنی بیولوژیک را به بخش های مرتبط زیرمجموعه صادر کرده و از ایشان بخواهند که با مدنظر قرار دادن آنالیزهای انجام شده توسط سایر ذینفعان فرودگاه، ریسک انتشار عوامل بیماری زا و احتمال ابتلای کارکنان و مسافران را در فرودگاه خود، محاسبه نموده و راهکارهایی اثر بخش، متناسب با بودجه های فرودگاه را طراحی و پیاده سازی نمایند . بر این اساس سرمایه گذاری در خرید و استفاده از تجهیزات گرانقیمت نظیر ربات ها در عین الزامی و اقتصادی بودن برای یک فرودگاه برای الزاما  فرودگاه دیگری مناسب و پاسخگوی نیازها نباشد،لذا هر گونه اقدامی می بایست پس از انجام آنالیزهای مختصهر یک از فرودگاهها، طراحی و اجرا شود.

انجام آنالیزهای ایمنی بیولوژیک فرودگاهی علاوه بر هدفمند نمودن بهره برداری از منابع، به سایر ذینفعان فرودگاه این اطمینان را می دهد که اقدامات فرودگاه بر مبنای اصول و رهیافت های علمی طراحی و در حال پیگیری است که نقش بسیار اساسی در تبعیت و اعتمادسازی داشته، امکان نظارت مقامات بهداشتی و مدیران ارشد فرودگاه بر حسن عملکرد زیرمجموعه اعم از کارکنان و ذینفعان فرودگاهی را تسهیل می کند

*مدیر کل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: صنعت هوایی فرودگاه ها استفاده از فناوری رضایتمندی مسافران شیوع ویروس کرونا عوامل بیماری زا پرسنل فرودگاهی ایمنی بیولوژیک ضدعفونی دست ها مسافران هوایی پرسنل فرودگاه دستور کار مدیران ارشد فرودگاه ها پیاده سازی پروتکل ها حمل و نقل هزینه ها ربات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای راه اندازی خط تولید

خط تولید به یک سیستم تولید انبوه گفته می‌شود که در طی آن یک محصول یا خدمات به صورت مرحله‌ای و از طریق تجهیزات و نیروی انسانی مختلف ساخته می‌شود. خط تولید به شرکت این امکان را می‌دهد که با کاهش زمان و هزینه‌ها تولید بهتری داشته باشد.

یکی از نتایج انقلاب صنعتی، راه اندازی خط تولید بود که در زمینه‌های مختلفی مانند الکترونیک، خودروسازی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. راه اندازی خط تولید یک فرایند چالش برانگیز و پیچیده است و نیاز به طراحی، برنامه ریزی، تحلیل، اجرا و کنترل دارد. در این مقاله قصد داریم به مطالبی در زمینه راهنمای راه اندازی خط تولید اشاره کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه با ما همراه باشید‌.

مراحل راهنمای راه اندازی خط تولید

در این بخش به ۵ مرحله راه اندازی خط تولید اشاره می‌کنیم که شامل موارد زیر است:

تعیین نیازهای خط تولید انتخاب فناوری مناسب طراحی خط تولید اجرای خط تولید کنترل خط تولید

در ادامه به توضیح هر کدام می‌پردازیم:

مرحله اول: تعیین نیازهای خط تولید

مرحله اول از راهنمای راه اندازی خط تولید، تعیین نیازهای تولید است. پیش از هرچیزی برای راه اندازی خط تولید، باید محصولی که می‌خواهید تولید کنید را مشخص کنید. محصول مورد نظر باید چه ویژگی کمی و کیفی داشته باشد. چه بازار هدفی را در نظر دارید. چه ظرفیت تولیدی مورد نظر شماست. این موارد می‌تواند شما را در جهت طراحی خط تولید کمک کند.

مرحله دوم: انتخاب فناوری مناسب

پیش از راه اندازی خط تولید، باید فناوری‌های مناسب برای فرایندهای تولید، ذخیره سازی، بسته بندی، حمل و نقل و... را انتخاب کنید. این فناوری می‌تواند شامل دستگاه‌های خودکار، نیمه خودکار یا دستی باشد‌. همچنین باید توجه داشته باشید که فناوری‌های انتخاب شده با یکدیگر سازگاری داشته باشند و قابل اتصال و تعویض باشند.

مرحله سوم: طراحی خط تولید

طراحی خط تولید شامل تعیین مکان، شکل، ابعاد، ترتیب فرایندهای تولید و همچنین فضای لازم برای آن‌ها است. در این مرحله از راه اندازی خط تولید می‌بایست به فاکتورهای مهمی همچون زمان سیکل، جریان مواد، اشغال فضا، ضایعات، زمان تعویض، بهداشت و... توجه کنید. مهم‌ترین هدف از طراحی خط تولید افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و همچنین بهبود کیفیت است.

مرحله چهارم: اجرای خط تولید

پس از مرحله خط تولید، می‌بایست به مرحله اجرای خط تولید بپردازید. در این مرحله باید خریداری فناوری‌های انتخاب شده، نصب و راه اندازی آن را انجام دهید. در این مرحله باید نیروی انسانی مورد نیاز را استخدام کنید. همچنین درصورت رو به رو شدن با مشکلات مالی، انسانی و یا فنی، باید با انتخاب راه حل های مناسب به مشکلات پاسخ دهید.

مرحله پنجم: کنترل خط تولید

پس از اجرای مرحله چهارم، مرحله پنجم از راهنمای راه اندازی خط تولید، کنترل آن است. در این مرحله باید عملکرد خط تولید مورد ارزیابی قرار گیرد. برای این کار باید به تعریف و اندازه گیری معیارهای سنجش عملکرد خط تولید بپردازید. این معیارها معمولا شامل بهره وری، سودآوری، کیفیت، هزینه‌ها، کارایی و..‌. هستند.

کنترل کیفیت خط تولید چیست؟

کنترل کیفیت شامل آزمایش واحدهای محصول و تعیین این مسئله که آیا آن‌ها با مشخصات محصول نهایی مطابقت دارند یا خیر، می‌شود. مهم‌ترین هدف از انجام این آزمایش، تعیین هرگونه نیاز جهت اقدامات اصلاحی در مسیر فرایند تولید است. یک کنترل کیفیت مناسب به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در جهت پاسخ به تقاضای مشتریان خود به صورت مطلوب عمل کنند و محصولات بهتری را ارائه کنند. تعریف کنترل های مشخص و به خصوص، از جمله جنبه‌های مهم کنترل کیفیت است.

برنامه ریزی تولید در راهنمای راه اندازی تولید

برنامه ریزی تولید نوعی فرایند است که شامل تعیین استراتژی‌ها، کنترل فرایند‌های تولیدی، زمان‌بندی ها و... در جهت بهبود کیفیت محصول است. این فرایند به کسب و کارها در جهت بهینه کردن منابع خود کمک می‌کند. به عبارتی دیگر، به تدوین راهنمای طراحی تولید یک محصول یا خدماتی دیگر که به سازمان‌ها در جهت بهره‌وری فرایند تولید کمک می‌کند، برنامه‌ ریزی تولید گفته می‌شود. از این رو برنامه ریزی تولید یکی از گام‌های مهم و اساسی در راهنمای راه اندازی خط تولید به شمار می‌رود.

نرم افزار erp چه نقشی در خط تولید دارد؟

نرم افزار erp یا همان برنامه ریزی منابع سازمان، یک سیستم نرم افزار ماژولار است که با هدف یکپارچه سازی فرایند‌های اصلی کسب و کارها در سیستم واحد، طراحی و تولید شده است. این نرم افزار شامل مولفه‌های اصلی یک نرم افزار است که معمولا با نام ماژول شناخته می‌شوند. آنچه نرم افزار erp را از دیگر نرم افزارها متمایز می‌کند، یک پایگاه داده مشترک است که با استفاده از ماژول‌های مختلف به اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند. برخی از این ماژول‌ها با دیگر ماژول‌های درگیر در فرایند کسب و کار به اشتراک گذاشته شده‌اند.

چطور می‌توان خط تولید یک شرکت را مدیریت کرد؟

در هنگام مدیریت خط تولید، می‌بایست به برخی عوامل مهم توجه کافی داشته باشید. در این‌جا قصد داریم شما را با این عوامل آشنا کنیم. به صورت کلی از جمله عواملی که در مدیریت خط تولید یک شرکت موثر است، عبارت است از:

افزایش میزان شفافیت سازی در فروش و استراتژی بازاریابی درک راه و روش بازاریابی و روش چگونه فروختن غرق شدن در کار با اشتیاق و علاقه فراوان عمل کردن و وارد کار شدن( اجرای نتایج) چگونه می‌توان یک خط تولید با راندمان و بازدهی بالا ایجاد کرد؟

در این قسمت از مقاله می‌خواهیم شما را با مواردی که در راندمان و بازدهی بیشتر خط تولید موثر هستند، آشنا کنیم. جهت کسب اطلاعات گسترده‌تر، در ادامه با ما همراه باشید.

برنامه ریزی دقیق جهت جلوگیری از موانع پایبندی به برنامه ریزی انجام شده تهیه نرم افزارهای به روز و جدید ارتقای سطح بین مهندسی و تولید مراقبت از تجهیزات و سالم نگه داشتن آن‌ها جمع بندی

در این مقاله به بررسی راهنمای راه اندازی خط تولید، تعریف مفهوم خط تولید و مباحثی از این دست پرداختیم. استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های نرم افزاری برای مدیریت خط تولید الزامی است. به همین جهت نرم افزار. SAP ERP گزینه‌ای مناسب برای این بخش است. برای آشنایی بیشتر با این محصول می‌توانید با مجموعه Msys به آدر سایت https://www.msys.ir/ در ارتباط باشید. این مجموعه فعالیت ابتدایی خود را با هدف ارائه دیدگاه‌های erp و همچنین معرفی محصولات تراز اول دنیا آغاز کرده است. امروزه استفاده از سیستم‌های نرم افزارهای ناکارآمد و قدیمی، مانع رشد و پیشرفت بسیاری از شرکت‌های داخلی می‌شود. از این رو سعی کنید از طریق سیستم‌های نرم افزاری امروزی و کارآمد، در راه اندازی خط تولید شرکت یا کسب و کار خود، به صورت مطلوب عمل کنید.

دیگر خبرها

  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر