Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، نفوذ «کریستیانو رونالدو» در جهان انکارناپذیر است و تنها یک واقعیت است که این موضوع را بهتر از حقیقت دیگری اثبات می‌کند. فوق ستاره پرتغالی یوونتوس تا بدینجای کار، دوران فوتبالی مملو از افتخار و عنوان فردی و تیمی را کسب کرده و به یکی از مشهورترین چهره‌ها در لیگ‌های ورزشی بزرگ بدل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعیت: رونالدو در حال حاضر بیشتر از تمام باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس دنبال کننده اینستاگرامی دارد.

CR7 هم اکنون ۲۰۰ میلیون دنبال کننده دارد و این در حالی است که تمامی باشگاه‌های لیگ جزیره در مجموع ۱۳۱ میلیون دنبال کننده مجازی دارند.

هیچ شکی وجود ندارد که این مرد بسیار مهم و پرهواخواه است و جمله‌ای که در ادامه می‌خوانید بزرگ‌ترین و بهترین نمونه برای اثبات این ادعا است؛ باشگاه منچستریونایتد که خانه سال‌های دور مرد پرتغالی محسوب می‌شود، با ۳۳.۷ میلیون دنبال کننده، بیشترین فالور را دارد و لیورپول و چلسی به ترتیب با ۲۳.۵ و ۲۰.۵ میلیون دنبال کننده در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.

برای توضیح موضوع، براساس پلتفرم آنالیز حامیان مالی ورزشی موسوم به هوکیت، رونالدو در فیسبوک، اینستاگرام و توییتر بیشتر از تمامی ورزشکاران دنبال کننده داشته و در جریان ۶ ماه نخست سال ۲۰۱۹ باعث ایجاد ۸۸۷.۲ میلیون پیوند و تعامل مجازی شده است.

در اینستاگرام او نه تنها مشهورترین ورزشکار است بلکه معروف‌ترین شخص روی کره زمین نیز محسوب می‌شود و از سایر ستارگان بزرگ هالیوود و دنیای موسیقی نیز سبقت گرفته است.

چه او را دوست داشته باشید و چه از او متنفر باشید، نمی‌توانید کتمان کنید که این مرد یک ماشین بازاریابی است و می‌داند چطور انسان‌ها را جذب کند؛ حتی اعداد و ارقام مربوط به بانوی پیر نیز پس از کوچ وی از سانتیاگو برنابئو به تورین در سال ۲۰۱۸ با جهش چشمگیری مواجه شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کریستیانو رونالدو منچستریونایتد تورین میلیون دنبال کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۷۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وضعیتی که موجب نگرانی است چون بسیاری از کارشناسان تأکید می‌کنند که در این روند افزایشی، هم شانس عوارض شدیدتر می‌شود و هم احتمال مرگ افزایش خواهد یافت؛ ضمن آنکه برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت بیماری مالاریا در کشور

عبدالرضا میراولیایی، کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت، با اشاره به این موضوع می‌گوید: «در شرایطی که با افزایش ابتلا به مالاریا به دلایلی ازجمله رطوبت، سیل پاکستان و ورود جمعیت زیاد مبتلا از مرزها به داخل کشور مواجهیم، کار کمی سخت‌تر می‌شود، اما در کشور امکان تشخیص سریع و درمان کامل بیماری را داریم و این مهم‌ترین امتیاز ما در کنترل مالاریاست. تا زمانی هم که موارد ابتلا از یک فرد آلوده به فرد غیرآلوده در داخل کشور نداشته باشیم، مشکلی درباره گواهینامه نخواهیم داشت.» او به چند نکته دیگر هم درباره شیوع این بیماری اشاره می‌کندکه در ادامه آمده است.

۳عامل افزایش ابتلا

میراولیایی درباره دلایل افزایش موارد ابتلا به مالاریا در کشور می‌گوید: «نکته اول اینکه در کل دنیا به‌دلیل تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن زمین موارد ابتلا از طریق ناقلان در حال افزایش است. نکته دوم هم تأثیرپذیری ایران درباره مالاریا از پاکستان است. سال گذشته با سیل پاکستان مواجه شدیم و با افزایش موارد ابتلا در کشور، روند بیماری افزایشی شد. طی این مدت تعداد زیادی از افرادی که وارد ایران شدند، پاکستانی و افغانستانی و مبتلا بودند. نکته سوم هم تجارت سوخت و تبادلات مرزی بسیار زیاد در مرزهای جنوب‌شرقی کشور است که در نتیجه آن، افراد آلوده بیشتری می‌توانند وارد کشور شوند.»‌

کنترل بیماری در کشور

کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت درباره کنترل بیماری در کشور عنوان می‌کند: «با اینکه آمار ورود افراد مبتلا به کشور بالاست، با توجه به ایجاد آمادگی و ارائه آموزش‌هایی که از پیش در مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها صورت گرفته است، این افراد در زمان کوتاهی شناسایی می‌شوند. هنر ما این است که این بیماران را به‌سرعت شناسایی کنیم تا چرخه انتقال برقرار نشود.»

شیـــوع بیماری در این مناطق

مناطق اندمیک برای مالاریا در ایران استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان‌اند. در مرکز کشور هم مواردی از مالاریا وجود دارد؛ ازجمله در همدان و چهارمحال و بختیاری که موارد بیماری در آنها همان‌هایی بودند که از مرزهای جنوب‌شرقی کشور وارد شدند و به استان‌های مرکزی مسافرت داشتند.

علائم مشخص بیماری

علائم تیپیک مالاریا تب، لرز و تعریق است که در گذشته به آن تب نوبه می‌گفتند. تب و تعریق با فواصل مشخص در بیماران بروز می‌کند، اما هر تب‌ولرزی را مالاریا نمی‌گویند چون این علائم بین بیماری‌های ویروسی و میکروبی مشترکند. فرد مبتلا به مالاریا باید سابقه سفر به یک منطقه آلوده را از نظر مالاریا در داخل یا خارج از کشور داشته باشد.

شرایط سرایت بیماری

میراولیایی درباره سرایت این بیماری می‌گوید: «راه اصلی انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل است، اما از طریق پیوند عضو، انتقال خون و همچنین از مادر به جنین (درموارد بسیار نادر) امکان انتقال وجود دارد. همین حالا هم در اکثر نقاط کشور ازجمله اطراف تهران این پشه وجود دارد، اما چون مخزن بیماری (فرد مبتلا) وجود ندارد، خطری نیست. البته زمانی که افراد بیمار زیادی وارد کشور می‌شوند و به مناطق مختلف سفر می‌کنند، بیماری از طریق گزش فرد آلوده و سپس گزش فرد دیگر منتقل می‌شود.»

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1229037 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • رونالدو، همچنان سوژه جذاب رسانه‌های بزرگ
  • راز محبوبیت کریستیانو رونالدو
  • برگزاری همایش بزرگ عقیدتی سیاسی در بافق
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • محبوبیت زیاد: دو ستاره بایرن دنبال پیراهن وینی
  • بالابر هیدرولیکی برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آقای بهرام افشاری، در ماجرای اخیر پایتخت، بی‌معرفتی کردید
  • طرح انسداد مرزهای شرقی افغانستان آغاز شد
  • شاملا رکورد فروش را جابجا کرد