Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@03:50:29 GMT

چالش‌های صنعت آب و برق

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۸۴۰۴

چالش‌های صنعت آب و برق

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، حجت الاسلام و المسلیمن سید محمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در دیدار اعضای شورای هماهنگی صنعت آب و برق استان با قدردانی تلاش وزات نیرو برای اجرا و تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و عمرانی در قالب پویش #هر هفته _الف _ ایران گفت: در طول ۴ دهه گذشته از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی خدمات ارزشمندی در حوزه تامین آب و برق مشترکان این بخش‌ها صورت گرفته بطوریکه هم اکنون تمامی روستا‌های بالای ۵ خانوار نعمت برق برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بااشاره به پویش #هر هفته _الف _ ایران مایه دلگرمی مردم است  گفت: در کناراین تلاش‌ها همچنان کمبود‌هایی در تامین آب و برق داریم و در ساعات افزایش مصرف قطعی‌های مکرری را شاهد میشویم که موجب نارضایتی عمومی شده است.

او چالش‌های صنعت آب و برق را یادآور شد و ادامه داد: انتقال آب ارس و رزینه رود به تبریز، آبگیری سد شهید مدنی، بهسازی شبکه‌های فرسوده انتقال آب، تامین برق صنایع، تاخیر در تحویل پروژه‌های برق توسط پیمانکاران و ضعف عملکرد برخی از پیمانکاران از جمله مشکلاتی است باید در جهت رفع آن‌ها با راهکار‌های عملیاتی و اساسی، تلاش‌های مضاعفی صورت پذیرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه از امروز مسئولان آب و برق پیش بینی‌های لازم را برای ایام کم آبی و اوج مصرف داشته باشند افزود: مسئولان این حوزه وظیفه دارند، از بروز مشکلات قابل پیش بینی، پیشگیری کنند، اما نباید فراموش کرد که تنها راه نجات کشور مدیریت و اصلاح الگوی مصرف مشترکان آب و برق است.

 حجت الاسلام و المسلیمن آل هاشم با تاکید بر اینکه یک لامپ اضافه هم باید خاموش شود گفت:امروزه زندگی مردم از همه جهات به برق وابسته است، پس باید در مصرف آن از هر گونه اصراف بپرهیزیم، تا از مشکلات بعدی جلوگیری کنیم. 

 غفاززاده رئیس شورای هماهنگی صنعت آب و برق استان با ارائه گزارشی از اقدامات انجام یافته در قالب پویش #هر هفته _الف _ ایران افزود: از مجموع ۲۲۷ پروژه کشور در سال ۹۸، که با ۳۳ هزار میلیارد تومان اجرا شد، ۱۷ پروژه به آذربایجان شرقی اختصاص داشت، که با اعتباری نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان در قالب این پویش به بهره برداری رسید.

او افزود: در سال جاری هم در حوزه صنعت آب و برق، از مجموع ۲۵۰ پروژه کشور، ۲۵ پروژه به آذربایجان شرقی اختصاص دارد که برای اجرای آن بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان هزینه خواهد شد ،که از نظر تعداد و اعتبار ۱۵ درصد کل پروژه‌های کشور را شامل می شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب وبرق صرفه جویی پویش مردمی امام جمعه آذربایجان شرقی صنعت آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۸۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسئله نخست کشور، موضوع اقتصاد است و همه نیز به آن اذعان دارند، اما آرایش امروز مدیریت کشور چقدر با این وضع اقتصادی، متناسب بوده است؟ اگر امروز به عملیات وعده صادق افتخار می‌کنیم که عزتی برای ما در دنیا خلق کرده است، ناشی از آرایش مدیریتی متناسب با آن عملیات در کشور بوده است، بنابراین اکنون کشور ما نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است.

وی با اشاره به اقدامات آذربایجان شرقی با هدف تدوین برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال و همکاری با بخش خصوصی در این برنامه، گفت: نظام اداری کشور در یک استان متمرکز شده است، اگر نتوانیم اختیارات متناسب به استان‌ها واگذار کنیم، جهش تولید اتفاق نمی‌افتد. برخی از مدیران کل ما، در برخی امورات تبدیل به نامه رسان شده‌اند، امیدواریم قانون خوبی در موضوع تفویض اختیارات استانی تحت آرایش مدیریتی کشور تدوین شود.

وی اظهار کرد: نمی‌توان همه استان‌ها را به یک چشم چشم دید، اگر به دنبال توسعه اقتصادی هستیم، برنامه ریزی برای استانی که هیچ ورودی و خروجی ندارد با استانی که مرز دارد، نباید یکسان باشد. مثلاً ۷۰ درصد خرمای کشور در آذربایجان شرقی بسته بندی و صادر می‌شود، یعنی بسیاری از استان‌های جنوبی در فصل برداشت خرما به دنبال مدیران استان ما هستند تا خرمایشان را بخرند. از سویی هشت میلیارد تن ذخایر قطعی معدنی در استان وجود داشته و نخستین استان معدنی کشور هستیم، اما تا به حال چقدر به این ظرفیت توجه شده است؟

رحمتی ادامه داد: بالغ بر ۳۵۰ هزار تن کنسانتره از استان آذربایجان شرقی صادر می‌شود ۲ کارخانه ۲۰۰ هزار تنی تولید کاتد در استان داریم که تا پایان سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شوند. در حالی که کل تولید کاتد کشور ۲۹۰ هزار تن با حدود ۲ میلیارد دلار ارزآوری است. بر این اساس آذربایجان شرقی به تنهایی می‌تواند ۲ میلیارد دلار دیگر ارزآوری داشته باشد اما آیا به همین نسبت به این استان ارزش قائل هستیم؟

وی تاکید کرد: باید اطلس سرمایه گذاری و توسعه کشور یک بار دیگر بازنگری شود، آذربایجان شرقی می‌تواند در موضوع ارزآوری و صادرات کشور غوغا کند هرچند که اکنون نیز غوغا کرده است.

وی افزود: این استان، ظرفیت‌های متعددی دارد اما عدم آرایش مدیریتی مناسب و عدم نگاه و توجه به آن باعث شده تا سرعت پیشرفت‌های استان کاهش یابد، ما باشیم یا نباشیم، بخش خصوصی کار خودش را می‌کند ما فقط باید کارشان را سرعت بخشیم.

وی با اشاره به وضعیت اعطای تسهیلات بانک‌های استان، گفت: کل منابع بانکی استان‌ها ۲۱۵ همت در سال ۱۴۰۲ بوده که ۱۶۳ همت برای بانک‌های دولتی و ۵۱ همت برای بانک‌های خصوصی است، نسبت مصارف به منابع در بانک‌های کل استان ۷۹ درصد و در بانک‌های خصوصی استان فقط ۹ درصد بوده که نشان می‌دهد ۹۱ درصد از منابع استان توسط بانک‌های خصوصی آذربایجان شرقی در خارج از استان مصرف می‌شود، با صراحت می‌گویم که جلسه بعدی، نام این بانک‌های خصوصی استان را به رسانه‌ها اعلام می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت کامیون و کشنده‌های متوقف شده واحدهای خصوصی استان در پشت مرز، گفت: بهینه سازی مصرف سوخت جز با تغییر و نوسازی امکان پذیر نیست، واحدهای خصوصی نسبت به واردات کشنده‌های مناسبی اقدام کرده‌اند ولی مشکل تخصیص ارز دارند. پیشنهاد می‌کنیم برای حل این مشکل، مجوزی داده شود تا این دستگاه‌ها پشت مرز نمانند و با گواهی موقت، اجازه ورود به مناطق ویژه ما صادر شود.

کد خبر 6095212

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • پویش آزادی ۴۰ زندانی با کمک اردبیلی‌های مقیم آذربایجان‌شرقی
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • رونمایی از پویش با انرژی در یزد
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته