Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش لهونی نماینده پاوه از وضعیت نامناسب جاده های ارتباطی تا عدم بهره برداری پروژه آبرسانی هانی کوان انتقاد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هزارماسوله ، آرش لهونی در نشست شورای اداری پاوه اظهار داشت: مشکلات راه در این منطقه از مسائل جدی است و خیلی از مردم ما در حوادث جاده ای جان خود را از دست داده اند به طوری که میانگین تلفات جاده ای ما نزدیک دو برابر کشوری است که دو بانده کردن راه کرمانشاه به پاوه و تعریض نوسود از مطالبات جدی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم پاوه و اورامانات افزود: در بحث روکش راهها، وزیر دستور داده اند که در حوزه راههای روستایی و روکش راههای اورامانات اعتباری را اختصاص دهند که کارهایی انجام شده است اما کافی نیست.

وی گفت: در بحث حوزه بهداشت و درمان در کنار اهمیتی که در ایام سال دارد از زمان شیوع ویروس کرونا، اهمیت و حساسیت این حوزه دو چندان شد که دستگاه سی تی اسکن را برای پاوه پیگیری کردیم که متاسفانه در راه اندازی خیلی تاخیر پیش آمده است و تاخیر آن قابل قبول نبود.

وی ادامه داد: موضوع آب و چالش های آن از دغدغه های بنده است و از همان ابتدا تخصیص اب و حق ابه را پیگیر شده ام که حق مردم اورامانات هم این است که سهم حق آبه این منطقه را داشته باشند.

وی گفت: مشکلات محدوده سد را در ملاقات با وزیر پیگیر شدم و وعده داده اند این مشکلات حل شود اما کافی نیست ولی می تواند قدم مهمی برای تخصیص حق آبه باشد.

لهونی ادامه داد: مردم ما مخالف انتقال اب به دیگر مناطق نیستند

وی گفت: در حوزه توسعه زیر ساختها تلاش کرده ایم که اقداماتی را در سطح ملی پیگیر و اجرایی شود.

نماینده مردم پاوه و اورامانات گفت: مرز شوشمی و شیخ صله ظرفیت های بسیار خوبی برای توسعه هستند اما مشکل از کشور همسایه است که رسمی شدن این دو مرز از جانب آنها انجام نشده است ،بازگشایی معابر کوله بری از مطالبات ما بوده است.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه گاز رسانی در دیداری که همراه با مجمع نمایندگان با مسئولان گازرسانی داشتیم گله مند شدیم که میانگین گازرسانی به روستاهای منطقه با کشور تفاوت بسیاری دارد که اقای زنگنه دستور پیگیری دادند و بودجه سرانه را از ۱۲ میلیون به ۲۰ میلیون افزایش دادند که می تواند سرعت گازرسانی را سرعت بخشد.

وی افزود: هیچ واحد تولیدی صنایع پتروشیمی در اورامانات را در حوزه وزارت نفت نداریم که وزیر نفت موافقت و دستور اجرایی را برای منطقه دادند.

آرش لهونی اضافه کرد: در حوزه زیر ساختها نیاز داریم همه مسئولان با همدلی تلاش کنند که بتوانیم شاهد تغییری در اورامانات باشیم.

وی افزود: هر دستگاه متولی کوتاهی داشته باشد ما نیز اقدام لازم انجام خواهیم داد.

نماینده مردم پاوه و اورامانات گفت: از وزارت نیرو بشدت گله مندیم چرا که تا امروز اقدام جدی نکرده اند اما جناب وزیر وعده هایی را داده اند که امیدواریم انجام شود.
تخصیص از سامانه گرمسیری برای آب شرب از دیگر اقداماتی است که این خواسته و مطالبات مردم را پیگیری کرده ایم.

وی اظهار داشت:ترافیک شهر پاوه یکی از موضوعات اساسی است که باید به جد پیگیر شود و مطالعه درست و دقیقی شود چرا که مسیر کمربندی می تواند ترافیک را کاهش دهد و نیاز به اصلاحاتی دارد و بازگشایی معبر از میدان مولوی به هولی و تعریض جاده نیز تاثیر گدار است.

وی افزود: وضعیت پاوه متناسب با قدمت این شهر نیست، زمانی که پاوه مرکز فرمانداری بوده است خیلی از استانهای ما مرکز فرمانداری بودند که اکنون مرکز استان شده اند.

نماینده مردم اورامانات گفت: ما نیاز داریم وضعیت پاوه متحول شود و یکی از راههای ان توسعه جاده های منطقه است و نباید پاوه در بن بست قرار بگیرد .

لهونی افزود: در مسیر داریان به روستاهای بالا، جاده ارتباطی ما به طول
۱۰ کیلومتر در محدوده سد داریان زیر اب رفته است که مطالبه کرده ایم این مسیر هم مجددا برقرار شود .چرا که جاده ای که بدلیل ابگیری سد بسته شده است مکلف هستند که مسیر جایگزین را انتخاب کنند.

وی با اشاره به وضعیت کلی اورامانات و شهرستان پاوه گفت: ما تحرک را از دستگاههای اجرایی و از مدیران انتطار داریم و مدیران ما باید دچار روزمرگی نشوند در تعدادی از ادارات ما شاهد این هستیم دچار روزمرگی شده اند.
و یکی از شاخصهای مهم در میزان سنجش عملکرد مدیران رضایت مردم است که باید رضایت مردم گرفته شود و تا جایی که می توانیم باید برای مردم کار کنیم.

وی با انتقاد از عدم بهره برداری پروژه اب هانی کوان به پاوه گفت: آب نیرو در پروژه ابرسانی هانی کوان به پاوه خیلی کوتاهی کرده است چرا که از سال ۸۸ تاکنون به سرانجام نرسیده است و باید اب با کیفیت را وارد مخازن کنند.

وی افزود: ما باید تحول را در شهرستان پاوه ببینیم و ما نیز کوتاهی نخواهیم کرد و با همه توان پیگیر توسعه زیرساختهای منطقه خواهیم بود.
وی در پایان گفت: از روز اول می توانستیم با برخورد تند با وزرا پیگیر مشکلات شویم ام

ا با رایزنی ما نهایت فشار را به دولت میاوریم و اگر نهایتا از وعده های خود سرباز زنند ما نیز پیگیر جدی در برخورد خواهیم داشت.

وی افزود: برای انجام کارها در فاز تبلیعات وارد نشده ایم بلکه باید مردم آثار خدمت خادمان را ببینند.و پیگیری هایی که داشتیم واقعا نگاه نظام خدمت به این مردم است و هیچ احساسی نکرده ام که تبعیضی در خدمت در این منطقه وجود داشته باشد.

وی گفت: مقام معظم رهبری در سفر ارزشمند خود به اورامانات به رفع گرفتاری های مردم تاکید کردن و همه مدیران هم باید مشکل مردم اورامانات را به حداقل برسانند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده مردم هانی کوان داده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۹۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، احمد باقری پور در جلسه زمانبندی افتتاح این طرح‌ها که با ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیرعامل و معاونین آب و فاضلاب کشور و همچنین جانشین قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد، گفت: پروژه‌های محرومیت زدایی برای تامین آب ۵۸ روستای استان یزد در قالب طرح جهاد آبرسانی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در حال اجرا است که در این جلسه در مورد برنامه زمانبندی بهره برداری این پروژه‌ها در ۳۱ روستا تا پایان امسال برنامه ریزی شد.   او با بیان اینکه طرح‌های آماده بهره برداری در شهرستان‌های خاتم، اردکان و ابرکوه قرار دارند افزود: با بهره برداری از این طرح‌های محرومیت زدایی پنج هزار ۷۶۳ خانوار روستایی با جمعیت ۱۹ هزار و ۷۷۰ نفر از آب شرب پایدار و بهداشتی بهره مند می‌شوند.   معاون توسعه و بهره برداری آبفای استان یزد ادامه داد: برای اجرای این طرح‌ها در ۳۱ روستای استان بالغ بر هزار میلیارد ریال از محل طرح ملی محرومیت زدایی از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هزینه شده است.   باقری پور بر ارتقای کیفیت زندگی و افزایش امیدآفرینی بین روستائیان تاکید کرد و اظهار داشت: عملیات آبرسانی به این روستا‌ها شامل ۱۵ روستا در مجتمع آبرسانی بخش بهمن ابرکوه، ۹ روستا در مجتمع آبرسانی عقدای اردکان و هفت روستا در مجتمع آبرسانی بختیاری و شهریاری خاتم است که تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • وضعیت نامناسب آسفالت آزادراه قم – کاشان
  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند