Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که در تظاهرات روز چهارشنبه ششم ژانویه در مقابل کاخ سفید برای اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری شرکت خواهد کرد.

این اعترضات از سوی حامیان ترامپ همزمان با جلسه کنگره آمریکا برای تایید آرای الکترال انتخابات ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تجمع اعتراضی قرار است در «پارک الیپس» در نزدیکی کاخ سفید برگزار شود.

ریاست این جلسه بر عهده مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکاست، هرچند که وی نقش تشریفاتی خواهد داشت و تاثیری در تایید یا عدم تایید آرای الکترال ندارد.

در حالیکه تنها دو روز تا جلسه کنگره آمریکا برای تایید نهایی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری 2020 باقی مانده است، دونالد ترامپ به روشهای مختلف در حال تلاش برای تغییر نتیجه انتخابات است.

مقام جورجیا ادعاهای ترامپ را رد کرد

 رئیس جمهور آمریکا یک شنبه شب در حساب توئیتری خود با انتقاد از مقامات ایالت جورجیا نوشت، «من دیروز با برد رافنسبرگر وزیر داخلی ایالت جورجیا درباره تقلب در انتخابات صحبت کردم. او مایل نبود یا قادر نبود به سوالاتی مثل آراء تقلبی در انتخابات، آراء زیر میزی یا آراء مردگان و.. صحبت کند.»

وزیر داخلی جورجیا نیز در پاسخ به ادعاهای ترامپ در حساب توئیتری خود نوشت: «با احترام.آقای رئیس جمهور، چیزی که شما می‌گویید نادرست است. حقیقت بالاخره مشخص خواهد شد.»

افشای فایل صوتی ترامپ

به دنبال این ادعای ترامپ، روزنامه واشنگتن پست گزارش داد، به یک مکالمه ضبط شده از رئیس جمهور آمریکا دست یافته که در آن ترامپ از برد رافنسبرگر وزیر داخلی ایالت جورجیا می‌خواهد تا نتیجه انتخابات در این ایالت را ابطال کند.

ترامپ در بخشی از این مکالمه از این مقام ارشد ایالت جورجیا می‌خواهد که به بازشماری آرا پرداخته و 11 هزار و 780 رای به نفعش پیدا کند تا وی در این ایالت کلیدی پیروز شود.

در آخرین تلاشها، ترامپ با رایزنی تلفنی با نمایندگان کنگره موفق شده 50 قانونگذار آمریکایی را مجاب کند تا نتیجه انتخابات را در جلسه کنگره آمریکا به چالش بکشند.

با این حال، تحلیلگران معتقدند که آرای الکترال جو بایدن نامزد منتخب انتخابات به صورت کامل در کنگره مورد تایید قرار خواهد گرفت.

انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد. جو بایدن با کسب ۳۰۶ رأی الکترال در این انتخابات پیروز شد. ترامپ ۲۳۲ رأی الکترال به دست آورد اما او تاکنون از پذیرفتن شکست در انتخابات امتناع ورزیده و بارها تأکید کرده است که بایدن با تقلب این انتخابات را برده است.

پربیننده ترین ثروتمندترین افراد هر کشور چه کاره‌اند؟ ارمنستان خواستار واردات ۲۲۵۰ کالا از ایران شد جمهوری‌خواهان پیروزی بایدن را رد می‌کنند مذاکره درباره برنامه موشک‌های بالستیک ایران برای بازگشت به برجام خاورمیانه؛ نگران «جشن خداحافظی» ترامپ

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاخ سفید انتخابات ریاست جمهوری کنگره آمریکا رئیس جمهور آمریکا کاخ سفید کنگره آمریکا جو بایدن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دوناد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور آمریکا نتیجه انتخابات ایالت جورجیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۹۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است

  با دکتر فواد ایزدی،استاددانشگاه وتحلیلگرمسائل آمریکا دراین زمینه گفت‌وگو کرده‌ایم. او تاکیددارد این جنبش‌ها نشان‌می‌دهد آمریکا درزمینه فلسطین درحال تحول است ودرطولانی مدت شاهد توقف  یا کاهش حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی خواهیم بود. 

سرکوب اعتراض دانشجویان آمریکایی از سوی پلیس این کشور و گسترش موج اعتراضات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
جنبش اعتراضی دانشجویان در آمریکا و تحولاتی که این روزها در این کشور در حال وقوع است، بسیار مهم بوده و از ابعاد مختلف باید بررسی شود.درواقع باید گفت این اعتراضات وسرکوب آن از سوی پلیس آمریکا یک تأثیر کوتاه مدت دارد و یک تأثیر بلند مدت که تأثیر کوتاه مدت آن می‌تواند طی چند ماه آینده و احتمالا در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی نمود کند و تأثیرات بلندمدت آن به تحول عمیق‌تر در آمریکا منجر خواهد شد. 

در مورد تأثیر کوتاه مدت این تحولات بیشتر توضیح می‌دهید. تأثیر آن بر انتخابات ریاست‌جمهوری آینده چه خواهد بود؟
افرادی که در این تظاهرات شرکت می‌کنند معمولا در انتخابات به دموکرات‌ها رأی می‌دهند. برخورد شدید پلیس با این افراد در نحوه فعالیت‌ آنها در انتخابات آتی تأثیر خواهد گذاشت.البته آنها در انتخابات آینده به جمهوریخواهان رأی نخواهند داد اما این تحولات باعث می‌شود در خانه بنشینند و اصلا در انتخابات شرکت نکنند و همین ضربه بزرگی به جو بایدن و دموکرات‌ها می‌زند. 

تأثیرات بلند مدت این تحولات به چه شکلی خواهد بود و چه تأثیری بر آینده آمریکا می‌گذارد؟
در بلند مدت باید گفت آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است. دانشگاه‌هایی که این روزها درگیر تظاهرات در حمایت از فلسطین هستند ازجمله دانشگاه کلمبیا، ییل، پرینستون و...درزمره۱۰دانشگاه برتر آمریکاهستند وبه صورت سنتی،کار این دانشگاه‌ها تربیت نیرو برای آمریکا بوده است.افرادی که اکنون در این دانشگا‌ه‌ها در حال تظاهرات علیه اسرائیل و حمایت از فلسطین هستند، بچه‌های مسئولان فعلی آمریکا هستند. این ماجرا ما را یاد داستان حضرت موسی(ع) می‌اندازد که در خانه فرعون بزرگ شد و به نظر می‌رسد این داستان اکنون درحال تکرار است و دانشگاه‌هایی که باید نسل بعد مسئولان آمریکایی را تربیت کنند اکنون به محلی برای حمایت ازفلسطین تبدیل شده‌اند.دانشجویانی که اکنون درحال تظاهرات هستند در واقع آقازاده‌های آمریکایی‌اند و فرزندان مسئولان آمریکایی، اغلب به این دانشگاه‌ها می‌روند و اکنون مشاهده می‌کنیم همین دانشجویان برای حمایت از فلسطین تظاهرات می‌کنند و دستگیر و اخراج می‌شوند. 
 
آیا چنین حرکتی از سوی دانشجویان آمریکایی مسبوق به سابقه است؟

این اتفاق عجیب و جالب و بسیار مهم است. اززمان اعتراض‌های جنگ ویتنام در محیط‌های دانشگاهی، این حجم از اعتراض‌ها بی‌سابقه است. آقای مایک جانسون،رئیس مجلس نمایندگان آمریکاکه برای حمایت از جریان صهیونیست در دانشگاه کلمبیا سخنرانی کرده، گفته بود بیش از ۲۰۰دانشگاه درگیر این تظاهرات است. البته این آمار مربوط به ‌روز پنجشنبه است و اکنون بسیار بیشتر شده است. بنابراین با موضوع بسیار مهم و تأثیرگذاری روبه‌رو هستیم و در آینده این افراد، مسیر آمریکا را تعیین خواهند کرد. آینده فلسطین روشن است و حمایت رژیم آمریکا از رژیم‌صهیونیستی در درازمدت با این اتفاقاتی که در حال وقوع است متوقف خواهد شد یا بسیار کاهش پیدا خواهد کرد. 

آیا تظاهرات اخیر ممکن است در کوتاه‌مدت در تصمیم‌گیری دولت آمریکا درخصوص جنگ غزه تأثیر بگذارد؟
از همین الان شاهد تأثیرات آن در مواضع دولت بایدن بوده‌ایم، البته ازبعدمنافقانه. دولت بایدن مجبور است برای آرام کردن جمعیتی که این روزها در حال اعتراض هستند حرف‌هایی بزند. بایدن در عمل به صورت تمام‌قد از رژیم‌صهیونیستی حمایت می‌کند اما نقش پلیس خوب را بازی می‌کند. سیاست حمایت از رژیم‌صهیونیستی در دولت بایدن عوض نمی‌شود ولی مجبور هستند عملیات روانی انجام بدهند. اما در دراز‌مدت این حرکت ادامه پیدا خواهد کرد و چارچوبی که در آمریکا درخصوص رژیم‌صهیونیستی سعی کردند ایجاد کنند ترک خورده و این مهم است و در آینده شاهد تأثیرات آن خواهیم بود. 


دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • حمایت دانشجویان مسیحی دانشگاه اوهایو از دانشجویان مسلمان
  • فیلم| تظاهرات یهودیان آمریکا علیه جنایات صهیونیست‌ها
  • آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است
  • نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه های آمریکا
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا