Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد که نباید کارخانه ای در اطراف تهران وجود داشته باشد چه برسد به اینکه بخواهد از سوخت مازوت استفاده کند.

ملک فاضلی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آلودگی شدید هوای تهران اظهار کرد: محیط زیست یکی از نعمت های خداوند است که وظیفه همه ما حفاظت از آن است. مسئولان دولتی و کسانی که می توانند به نوعی به محیط زیست کمک کنند باید تمامی تلاش شان را برای حفاظت از آن به کار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه چندین عامل باعث آلودگی هر ساله در پایتخت شده است، گفت: یکی از این عوامل جمعیت بیش از اندازه تهران است که به جغرافیای پایتخت تحمیل شده؛ هر محیطی تحمل یک میزان جمعیت را بر اساس توانمندی جغرافیایی اش دارد که بتواند آن را پذیرش کند. وقتی جمعیت زیاد می شود به دنبال آن تردد با وسایل نقلیه و در نتیجه آلودگی هوا نیز تشدید پیدا می کند. ساخت وسایل نقلیه از همان ابتدا با آلایندگی زیاد همراه بوده و اغلب وسایل نقلیه در تهران نیز ماشین هایی است که چند سال از عمر آنها می گذرد و آلایندگی را زیاد می کند.

فاضلی ادامه داد: در این بین فصل زمستان با پدیده وارونگی مواجه است که میزان آلایندگی در این فصل نسبت به تابستان چند برابر شده البته که هوای تهران در تابستان نیز آلوده است. در چنین شرایطی کارخانه ها نیز در اطراف تهران فعالیت کرده و از سوخت مازوت استفاده می کنند که این عامل میزان آلایندگی را بسیار زیاد کرده است. نباید اجازه استفاده از سوخت مازوت داده شود.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: با توجه به شرایط تهران اساسا نباید کارخانه ای در اطراف پایتخت باشد چه برسد به اینکه بخواهد از سوخت مازوت استفاده کند. متاسفانه با این وضعیت چتر آلودگی بر روی پایتخت وجود دارد که شایسته مردم ما نیست.

فاضلی در جمع بندی اظهار کرد: از ۳۰ سال گذشته نباید اجازه احداث کارخانه ها در اطراف تهران و یا ادامه فعالیت آنها داده می شد. چون دلیلی ندارد که کارخانه ها در دل جمعیت فعالیت کنند. با توجه به توانمندی های موجود در کشور وجود کارخانه ها تنها باعث شده که فرآیند مهاجرت و حاشیه نشینی افزایش یابد که با انتقال کارخانه ها امکان مدیریت این وضعیت وجود داشت.

وی افزود: اساسا جای بازار در تهران نیست. بازار جایی است که در آن واردات و صادرات صورت می گیرد. در شمال و جنوب کشور ما مرز وسیع دریایی وجود دارد که می توان از آن طریق تبادلات را انجام داد. چه دلیلی دارد که از بندر کالا به تهران آمده و بعد مجدد از تهران به بندر رود. اینها با توسعه مغایرت دارد و از جمله نتایج آن تشدید آلودگی هوا است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلودگی هوا آلودگي هواي تهران مازوت سوخت مازوت کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۶۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه رباط کریم با شاخص ۱۴۴ و قرچک با شاخص ۱۰۷، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۹۶، باغستان شهریار با شاخص ۶۸، پارک رازی با شاخص ۵۷، پاسداران با شاخص ۹۱، پاکدشت با شاخص ۹۴، پردیس با شاخص ۵۸، پونک با شاخص ۶۰، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۶۹، پیشوا با شاخص ۷۳، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۷، چشمه با شاخص ۵۳، دانشگاه تهران با شاخص ۶، دماوند با شاخص ۶۷، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۶۱، سلامت با شاخص ۹۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۷۷، در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

همچنین ایستگاه‌های شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۶۴، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۵، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۷۵، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۵۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۶، شهریار با شاخص ۵۷، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۶، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۶۵، ملارد با شاخص ۶۸، منطقه ۱۵ با شاخص ۷۴، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۷، ورامین با شاخص ۷۱ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۱ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به این ترتیب ایستگاه‌های آتی ساز با شاخص ۳۴، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۷، سرخه حصار با شاخص ۲۹، شهرداری منطقه دو با شاخص ۳۹، علم و صنعت با شاخص ۳۲، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۴۴، لواسانات با شاخص ۲۶، در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750692

دیگر خبرها

  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • امام صادق(ع) علوم الهی را بسط داد و انسان‌های شایسته‌ای را تربیت کرد