Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@15:01:35 GMT

8عادت اشتباه که انرژی مغز رامیگیرد

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۰۱۱۲

مواردی در سلامت مغز نقش بسزایی دارند که اگر آنها را به اشتباه انجام دهیم سلامت مغز به خطر می افتد. ناطقان:زمانی که صحبت از سلامتی می‌شود چندان به یاد مراقبت از مغزمان نمی‌افتیم، اما برای اینکه سلامت این قسمت مهم بدن را حفظ کنیم باید از ۸ عادت مخرب پرهیر کنیم.

۱. اختلالات خواب

تمامی انسان ها از مواردی که می تواند سلامت بدن و به خصوص مغز را به خطر بیاندازد آگاهی دارند، اما متاسفانه آن ها را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال کمبود خواب می‌تواند از دلایل زوال عقل باشد و در نهایت افراد را به دچار بیماری آلزایمر کند، لذا توصیه می شود ساعات خواب منظمی داشته باشید.

۲. تنهایی

آنچه در زندگی همه ما مهم و کاربردی می تواند باشد احساس واقعی ارتباط با دیگران است، افرادی که این ارتباط واقعی را حتی با چند دوست صمیمی دارند، خوشحال‌ترند و همین امر باعث می شود مغز آن ها درگیر نشده و به آلزایمرمبتلا نشوند.

۳. خوردن غذا‌های ناسالم

قسمت‌هایی از مغز که با یادگیری، حافظه و سلامت روان مرتبط هستند، در افرادی که به صورت طولانی مدت از همبرگر، چیپس و نوشابه استفاده می کنند، کوچک‌تر است. البته با جایگزین کردن انواع توت‌ها، غلات سبوس‌دار، مغزیات و سبزیجات برگ سبز می توان عملکرد مغز را حفظ کرد و احتمال بروز زوال عقل را به سرعت کاهش داد.

۴. صدای بلند هدفون

صدای بلند موسیقی با استفاده از هدفون می‌تواند تنها در مدت ۳۰ دقیقه به شنوایی شما آسیب وارد کند، البته کاهش شنوایی در بزرگسالان مسن با مشکلات شدید مغزی همچون آلزایمر و از بین رفتن بافت مغز بیشتر دیده می شود.

بیشتر بخوانید

    تاثیر مصرف مرکبات در جلوگیری از ابتلا به زوال عقل

۵. عدم تحرک

افراد جامعه باید توجه داشته باشند هرچه بی‌تحرک‌تر باشند احتمال ابتلا به زوال عقل در آن ها بالاترمی رود، البته نباید از ابتلا به دیابت، بیماری قلبی و فشار خون نیز غافل شد.

۶. استعمال دخانیات

استعمال دخانیات در گام اول بیماری قلبی، دیابت، سکته مغزی و فشار خون را برای افراد مصرف کننده به ارمغان می‌آورد، همچنین سیگار و دیگر مواد دخانی پتانسیل کوچک شدن مغز را دارند به طوری که می توانند احتمال ابتلا به زوال عقل از جمله آلزایمر را در افراد دو برابر بالا ببرند.

۷. پرخوری

 پرخوری یکی از عادت‌های مخرب مغز است، مصرف بیش از حد غذا حتی نوع مناسب، شبکه های ارتباطاتی مغز را درگیر کرده و مغز به اشتباه به بدن دستور پرخوری می دهد و همین امر باعث به هم ریختگی سیستم بدن می شود.

۸. تاریکی

عدم و یا کاهش دریافت نور طبیعی به بدن احتمال افسرده شدن را در افراد تقویت می کند به طوری که می توان گفت روند مغز با کندی رو به رو خواهد بود، زیرا طبق تحقیقات نور خورشید می تواند عملکرد مغز را بهینه کند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: عادت اشتباه ، انرژی ، مغز

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عادت اشتباه انرژی مغز زوال عقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!

به گفته متخصصان، پوست موز بسیار مغذی و سرشار از فواید است. در این مطلب به برخی از فواید پوست موز نگاهی انداخته‌ایم.

همشهری در خبری نوشت:هخطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد: مشخص شده که پوست موز سرشار از پلی فنول‌ها، کاروتنوئیدها و سایر آنتی اکسیدان‌ها است که از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد سرطان زا محافظت می‌کند. مصرف بیشتر پوست موز می تواند سطح آنتی اکسیدان را افزایش داده و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

افسردگی را کاهش می‌دهد: ویتامین B۶ و محتوای بالای تریپتوفان موز می‌تواند به بهبود برخی از علائم افسردگی و سایر اختلالات خلقی کمک کند.

کلسترول را کاهش می‌دهد: پوست موز دارای فیبرهای محلول و نامحلول است که باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از چسبیدن کلسترول به دیواره رگ ها می‌شود. این خاصیت پوست موز به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.

برای چشمان خوب است: پوست موز برای چشم مفید است و احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد. گفته می‌شود قرار دادن آن روی چشم به کاهش پف کردگی کمک می‌کند. همچنین، لایه برداری با موز به روشن شدن حلقه‌های تیره زیر چشم و کاهش ظاهر خطوط ریز کمک می‌کند.

یبوست را برطرف می‌کند: موز سرشار از فیبر است و به حرکات منظم روده کمک می‌کند. فیبر به رشد باکتری‌های خوب در روده کمک کرده که باعث تقویت هضم می‌شود و روده را سالم نگه می دارد.

دندان‌ها را درخشان می‌کند: به گفته متخصصان، مالیدن پوست موز به دندان‌ها یک دقیقه در روز به مدت یک هفته می‌تواند به درخشندگی دندان کمک کند. موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است و در صورت تماس با دندان مواد معدنی آن جذب مینا شده و دندان‌ها را سفید می‌کند.

جوش‌ها را درمان می‌کند: اگر از جوش‌های روی صورت‌تان خسته شده‌اید و این جوش‌ها شما را اذیت می‌کنند، به سادگی شروع به مالیدن پوست موز روی صورت خود کنید و در عرض یک هفته تفاوت را مشاهده کنید. پوست موزبه کاهش التهاب در پوست کمک می‌کنند و همچنین سرشار از فنولیک است که مملو مواد ضد میکروبی برای درمان جوش و آکنه است.

درد را کاهش می‌دهد: بر اساس نتایج مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۱ انجام شد، پوست موز سرشار از ترکیبات فعال زیستی مانند کاروتنوئیدها و پلی فنول‌ها است. پوست موز همچنین سرشار از خواص ضد التهابی است و به کاهش درد بدن کمک می‌کند.

از پوست در برابر اشعه فرا بنفش محافظت می‌کند: پوست موز سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند فنولیک‌ها، فلاونوئیدها، تانن‌ها، کاروتنوئیدها و آلکالوئیدها است که به جلوگیری از رادیکال‌های آزاد و همچنین محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • وزیر ارشاد خبر داد: تغییر نامِ جزیره «ابوموسی» به «بوموسی» و احتمال ثبت عملیات «وعده صادق» در تقویم
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟