Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی انتقال کارخانجات از اطراف تهران به شهرهای کوچک‌تر و همچنین انتقال دانشگاه‌ها را از راهکارهای کاهش آلودگی هوای پایتخت عنوان کرد.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت آلودگی هوای شهر تهران اظهار کرد: دولت آقای روحانی یکی از شعارهایش در مورد حل معضل آلودگی هوا بود اما متاسفانه به این موضوع توجه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما معتقد هستیم برای حل این مشکل راهکارهایی وجود دارد که می‌توان با اتخاذ این راهکارها تا حدودی به حل معضل آلودگی کمک کرد.

وی اضافه کرد: پیش از این گفته می‌شد که یکی از دلایل آلودگی هوا بنزین‌های آلوده است در حالی که بعدتر واردات بنزین هم مشکل آلودگی هوا را برطرف نکرد. یکی از راهکارها در این زمینه این است که دولت بخشی از اختیارات متمرکز در تهران را به سایر شهرستان‌ها واگذار کند که تردد در تهران کمتر شود.

این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مثلا در حال حاضر عمده بیمارستان‌ها در پایتخت قرار دارند یا بسیاری از امور اداری در تهران متمرکز شده است یا در مورد دانشگاه‌ها هم این موضوع صدق می‌کند. متاسفانه دولت به جای این‌که دانشگاه‌های شهرستان‌ها را گسترش دهد به دنبال این است که آنها را در دانشگاه‌های دیگر که عمدتا در شهرهای بزرگ هستند متمرکز کند. در حالی که طرح آمایش این را نمی‌گوید. در اروپا بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ در شهرهای کوچک هستند و اگر همین دانشگاه‌ها از تهران بیرون بروند بسیاری از تراکم جمعیتی کم خواهد شد.

وی ادامه داد: بخشی از موضوع آلودگی هم به نوع خودروهای ما باز می‌گردد مثلا برخی خودروها ۱۰ تا ۱۱ لیتر بنزین مصرف می‌کنند این در حالی است که ما قانونی داریم که خودروسازها به سمت خودروهای برقی بروند اما این قانون اجرایی نشده است در حالی که اجرای آن می‌تواند منشاء تحول شود و اگر دولت بخواهد این مسیر وجود دارد.

این کمیسیون صنایع با اشاره به وجود کارخانجات بزرگ اطراف تهران اضافه کرد: تهران بزرگترین قطب صنعتی کشور است و متاسفانه ما مرکزگرایی شدیدی در کشور داریم اگر بتوانیم کارخانجات اطراف تهران را به مرور و در بازه زمانی ۱۰ ساله به شهرهای کوچک انتقال بدهیم حتما وضعیت بهتر می‌شود. ضمن این‌که ما نمی‌دانیم محیط زیست دقیقا چه‌کار می‌کند متاسفانه فیلتراسیون کارخانجات هم جدی گرفته نمی‌شود.

سلیمی در پایان با بیان این‌که راهکارهایی برای برون رفت از معضل آلودگی هوای شهر تهران وجود دارد، ابراز امیدواری کرد که دولت به تعهدات خود در زمینه‌ی رفع آلودگی هوا عمل کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلودگی هوا آلودگي هواي تهران مازوت بنزين شهرهای کوچک دانشگاه ها آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد

علی رغم اینکه نمایندگان کارگران اذعان دارند که در هفته های گذشته پیشنهاد افزایش ۳۵درصدی حق مسکن از سوی دولت مطرح شده است, اما امروز معاون وزیرکار گفته است,پیشنهادی برای افزایش حق مسکن کارگران نداریم.
 
 به گزارش تسنیم؛ چند هفته ای است که زمزمه افزایش حق مسکن کارگران به گوش می خورد. در هفته های اخیر نیز سمیه گلپور, رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران درباره تغییرات مصوبه حداقل دستمزد کارگری 1403، حکایت از تغییر 35درصدی حق مسکن و یک درصدی سایر سطوح گفت: چانه زنی ما برای این عدد نیست, ولی اعتقاد به خرد جمعی داریم و خواستار برگزاری مجدد شورای عالی کار هستیم.
 
وی بیان کرد: در هفته های گذشته  وزارت کار از ما به عنوان رئیس کانون عالی دعوت کرد و جلسه مشورتی برگزار شد. در آن جلسه پیشنهاد افزایش 35درصدی حق مسکن از سوی دولت مطرح شد  که در صورت موافقت  اعضای شورای عالی کار آن مصوبه به دولت برود. این پیشنهاد برای جامعه کارگری که 70درصد دستمزد خود را صرف اجاره بها می کند بسیار اندک است, اما به عنوان عضوی از جامعه کارگری خواستار برگزاری جلسه شورای عالی کار با حضور تمام شرکای اجتماعی هستیم تا بتوانیم با خرد جمعی فکری به حال شرایط دشوار و سخت معیشت کارگران کنیم.
 
  اما بعد از آن جلسه مشورتی خبرنگار تسنیم پیگیر این شد که آیا مصوبه به هیأت  دولت رفته است یا خیر؟ به جواب درستی در این باره نرسید, تا اینکه امروز یکی از رسانه ها به نقل از معاون وزیرکار نوشته است که پیشنهادی برای افزایش حق مسکن کارگران نداریم.
 
علی حسین رعیتی فرد، معاون امور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره افزایش حق مسکن حداقل دستمزد جامعه کارگری گفت: این موضوع در شورای عالی کار باید مطرح و از سوی این شورا پیشنهاد شود. پس از پیشنهاد به هیأت دولت رفته و در آنجا تصمیم گیری می‌شود.
 
وی در پاسخ به این پرسش که آیا این پیشنهاد از سوی شورای عالی کار به هیأت دولت شده است، گفت: خیر. شورای عالی کار در این خصوص پیشنهادی در شورای عالی کار نشده است.
 
 به گزارش تسنیم، علی رغم اینکه چندنفر از نمایندگان کارگران به این موضوع اذعان دارند که در جلسه ای با حضور اعضای شورای عالی کار پیشنهاد افزایش حق مسکن مطرح شده است, اما به دلیل اختلاف هایی که بین تشکل ها وجود دارد, تا کنون مصوبه امضا و به هیأت دولت ارسال نشده است. نمایندگان کارگری معتقدند که افزایش 35درصدی حق مسکن پیشنهاد خود دولت بوده است, این در حالی است که امروز معاون وزیر این موضوع را تکذیب کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود