Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرنوش قنبری کارشناس ارشد روانشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، تیپ‌های شخصیتی را درونگرا، برونگرا و ترکیبی از ویژگی‌های هردو مورد عنوان کرد و گفت: افراد درونگرا تمایل زیادی به گذراندن اوقات خود به تنهایی و سرگرمی‌هایی نظیر مطالعه و تفکر دارند.

او با بیان اینکه این افراد آرامش را در سکوت، تنهایی و خلوت می‌بینند، افزود: معمولاً کم حرف، ساکت و متفکر بوده و به داشتن قلمروی شخصی خود نیاز دارند، ضمن اینکه بیشتر به تفکر درباره خود و دنیای بیرون می‌پردازند، همچنین به فلسفه شکل گیری طبیعت و جهان علاقه‌مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قنبری بیان داشت: افراد درونگرا معمولاً دوستان زیادی ندارند و در ارتباط برقرار کردن با افراد جدید مشکل دارند، این در حالی است که علاقمند به سکوت و تمرکز هستند و از دید و بازدید‌های غیر منتظره و ناگهانی بیزارند، ضمن اینکه کارایی این افراد در تنهایی بیشتر است، البته با این ترس ممکن است فردیت خود را از دست بدهند، دست و پنجه نرم می‌کنند.

کارشناس ارشد روانشناسی با بیان اینکه درصد بالایی تقریباً ۶۵ درصد از نوابغ را درونگرایان تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: این دسته از افراد از فعالیت‌های انفرادی انرژی می‌گیرند، این در حالی است که بین انبوه مردم بودن آن‌ها را خسته می‌کند، معمولاً کم صحبت می‌کنند و دیگران نمی‌توانند راحت آن‌ها را درک کنند و اهل ایده و عقاید نو هستند.

او ادامه داد: با توجه به ویژگی‌های این تیپ شخصیتی می‌توان گفت ایده پرداز‌های بسیار خوبی هستند، البته شخصیت‌های متمایزی در خلوت خود و در حضور دیگران دارند، افرادی بسیار احساساتی با روحیه لطیف بوده که معمولاً احساساتشان را بیان می‌کنند، در جمع نا آشنا سکوت اختیار کرده، اما در جمع دوستان خود راحت هستند و تمرکز بسیار بالایی دارند، همچنین برای تصمیم گیری به زمان نیاز دارند، پیش از آنکه حرف بزنند می‌اندیشند و قبل از انجام کار‌ها در موردش فکر می‌کنند و مطمئن شده‌اند که بهترین راه ممکن را انتخاب کرده‌اند و سپس با قوانین خاص خود آن را ادامه می‌دهند تا به هدف برسند.

قنبری پرهیز این افراد از در میان گذاشتن اطلاعات شخصی خود با دیگران را از دیگر ویژگی‌های افراد درونگرا عنوان کرد و اظهار داشت: این افراد آرامش را در سکوت و در تنهایی و خلوت پیدا می‌کنند، درون خود را کاوش کرده و معمولاً به خودشناسی پرداخته و دست به مکاشفه در درون و دنیای بیرون از خود می‌زنند، البته می‌توان گفت آن‌ها یک نگاه عمیق و فلسفی دارند و علاوه بر اینکه کمتر صحبت می‌کنند، ولی صحبت‌های آن‌ها دارای عمق و عاری از شاخ و برگ و حاشیه است.

او در پایان با بیان اینکه خصوصیت‌های مذکور هیچ ارتباطی با اعتماد به نفس افراد برون گرا ندارد و یک برونگرا هم ممکن است اعتماد به نفس پایین داشته باشد، گفت: لزوماً برونگرا بودن نشانه اعتماد به نفس بالا در فرد نیست، این در حالی است که دسته‌ای از مردم متعادل و عادی نیز وجود دارند که حد واسط بین این ۲ ویژگی درونگرایی و برونگرایی هستند و گفته می‌شود رگه‌هایی از هر دو تیپ شخصیتی را دارند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افراد درونگرا تیپ های شخصیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۱۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه در آئین افتتاحیه هفته فرهنگی سنندج گذشت + فیلم

آیین افتتاحیه برنامه‌های گرامیداشت روز سنه (هفته فرهنگی سنندج)، شامگاه پنجشنبه ششم اردیبهشت در پردیس سینما بهمن این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آئین افتتاحیه برنامه‌های فرهنگی، هنری و ورزشی گرامیداشت روز تأسیس سنه (هفته فرهنگی شهر سنندج)، شامگاه _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با حضور مردم و مسئولان در پردیس سینما بهمن این شهر برگزار شد.

این آئین دارای چندین بخش بود که در اولین برنامه، کلیپی در مورد شهر سنندج و تاریخ و قدمت آن برای حضار پخش شد.

در ادامه گروه نالی، متشکل از دف نوازان و مداحان به‌نام شهر سنندج، چندین قطعه مداحی را که از جمله آئین‌های سنتی و اصلی شهر سنندج است، برای شرکت کنندگان در آئین افتتاحیه اجرا کردند.

اجرای ۱۹ عنوان برنامه شاخص در هفته فرهنگی سنندج

سیدانور رشیدی، شهردار سنندج نیز در ادامه پشت تریبون حاضر شد و طی سخنانی اظهار کرد: با همکاری دستگاه‌های فرهنگی ۱۹ عنوان برنامه شاخص برای هفته فرهنگی سنندج تدارک دیده شده است.

وی افزود: شهرداری سنندج در راستای رسالت اجتماعی و فرهنگی خود در طول سال اقدام به برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مختلفی به ویژه در هفته فرهنگی شهر سنندج می‌کند تا به رسالت خود در این راستا عمل کرده باشد.

شهردار سنندج ادامه داد: در طراحی و اجرای این برنامه‌ها به تمامی زوایا و بخش‌های مختلف هنر توجه شده است و این برنامه‌ها تمامی رده‌های سنی را نیز در برمی‌گیرد.

رشیدی توجه به امر ورزش را نیز از دیگر بخش‌های برنامه‌های هفته فرهنگی سنندج برشمرد و گفت: در راستا دومین جشنواره ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای بعدازظهر فردا جمعه در پارک روجیار سنندج برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: موسیقی خانقاهی و مولودی خوانی نیز از دیگر شاخصه‌های اصلی شهر سنندج است که این مهم نیز مورد توجه قرار گرفته و در این هفته جشنواره مولودی‌خوانی سنتی و تجلیل از خاندان قرآنی نیز برگزار خواهد شد.

رشیدی رونمایی از سردیس استاد عباس کمندی از هنرمندان برجسته شهر سنندج را از دیگر برنامه‌های آئین افتتاحیه اعلام کرد و گفت: طی روزهای اخیر شاهد ایثار جان یکی از شهروندان سنندجی به نام آرمان بنفشی بودیم که جان چهار نفر دیگر را نجات داد که با پیشنهاد استاندار خیابانی به نام این جوان نامگذاری می‌شود که امروز از تابلوی آن رونمایی خواهد شد.

سخنرانی محمدعلی سلطانی، دکترای عرفان و فلسفه و کردپژوه نیز از دیگر بخش‌های آئین افتتاحیه بود که به خوبی تاریخ تشکیل شهر سنندج را برای حضار تشریح کرد.

در بخش‌های بعدی نیز سخنرانی مسئولان شهری و استانی را شاهد بودیم که اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان، لحظاتی کوتاه پشت تریبون حاضر شد و سالروز تأسیس شهر سنندج را به مردم این شهر تبریک گفت.

سنندج مهد آزاداندیشی و عقلانیت است

عزت رضایی، رئیس شورای اسلامی شهر سنندج نیز در این مراسم اظهار کرد: مفتخریم که در شهری زندگی می‌کنیم که مهد فرهنگ و هنر است و بزرگانی همچون خانواده عندلیبی‌ها، کامکارها، یوسف زمانی‌ها را دارد که نام و آوازه آنها جهانی است.

وی همچنین از شهر سنندج به عنوان مهد آزادآندیشی و عقلانیت یاد کرد و افزود: در زمانی جهالت در دنیا بیداد می‌کرد شهر سنندج مرکز علم و عرفان بوده است.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج با بیان اینکه استاد سلطانی، پژوهشگر و نویسنده مطرح و نام‌آور کُرد به بهترین شیوه در مورد تاریخ و فرهنگ سنندج صحبت کردند، گفت: صحبت در مورد سنندج در حضور چنین اساتیدی همچون انار به هورامان بردن است از این رو به سخنان خود خاتمه می‌دهم.

در ادامه این مراسم، گروه موسیقی کردستان به خوانندگی فرید رحیمی به اجرای چند قطعه آهنگ قدیمی و خاطره انگیز کُردی برای حضار پرداخت.

رونمایی از تابلو خیابانی به نام زنده‌یاد آرمان بنفشی

رونمایی از تابلویی که به نام زنده‌یاد آرمان بنفشی جوان فداکار سنندجی نامگذاری شده بود با حضور خانواده آن مرحوم یکی دیگر از بخش‌های آئین افتتاحیه بود.

داماد خانواده بنفشی نیز برای لحظاتی پشت تریبون حاضر شد و ضمن قدردانی از ابراز همدردی و محبت مردم شهر سنندج طی روزهای اخیر نسبت به خانواده آن مرحوم، از مسئولان استان خواست که نام آرمان بنفشی را ماندگار کنند و بر روی اماکنی همچون مدرسه اسم او نامگذاری شود تا دانش آموزان درس ایثار و فداکاری را از این جوان از خودگذشته بیاموزند.

سردیس عباس کمندی، هنرمند فقید سنندجی رونمایی شد

رونمایی از سردیس عباس کمندی هنرمند نام آوازه شهر سنندج نیز پایان بخش برنامه‌های آئین افتتاحیه بود که قرار است این سردیس در پارک مشاهیر سنندج جانمایی شود.

به گزارش ایمنا، برابر اسناد موجود، شهر سنندج در تاریخ سی‌ام ذی‌القعده سال ۱۰۴۶ هجری قمری مصادف با ششم اردیبهشت سال ۱۰۱۶ هجری شمسی به فرمان سلیمان خان اردلان تأسیس شده است.

کد خبر 747999

دیگر خبرها

  • لرستان| آمریکایی‌ها به آنچه بیان می‌کنند اعتقاد ندارند
  • اعجاز سنگ نمک را بدانید تا از بلای مختلف و انرژی‌های منفی به دور باشید | خود را به آرامش دعوت کنید
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • ببینید | روایتی از آنچه در جلسه آغازین دور جدید دادگاه منافقین گذشت
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه در آئین افتتاحیه هفته فرهنگی سنندج گذشت + فیلم
  • بررسی دغدغه‌ی کارگران استان یزد
  • هرآنچه باید از مشخصات و امکانات قطار میلاد بدانید