Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: شعر در فضای دانشگاهی با مظلومیت بیشتری روبروست و دانشجویان نسبت به پیشینیان در خصوص انس با شعر عقب‌تر هستند.

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رستمی در اختتامیه هشتمین جشنواره شعر آئینی که در دانشگاه علامه برگزار شد، گفت: یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌ها نقطه ممیزی که خداوند انسان را اشرف مخلوقات قرار داده، بیان و انتقال مفهوم در قالب بیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
شعر به نوعی این معجزه الهی در وجود بشر است که به برخی‌ها افاضه شده که برجسته‌ترین قالب بیان را دارند؛ اینکه بتوانیم مسائل را در قالب شعر بیان کنیم و با بیانی شیرینی به نصر درآوریم، معجزه ارزشمندی است که رسالت آور است.

وی با اشاره به قدرت اثرگذاری شعر گفت: شعر همواره اثرگذاری ویژه‌ای دارد از گذشته به عنوان یک رسانه بوده و الان هم رسانه است و محتوابخش سایر رسانه است. پیامبر اکرم علی رغم اینکه پیامبر مهربانی است قاتل عموی خود حمزه سیدالشهدا را می‌بخشد؛ اما در برابر کسانی که با این رسانه در برابر دین ایستادند، سخت گیرانه‌تر برخورد کرد.

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: شعر رسانه بود و امروز هم رسانه است. خیلی‌ها ممکن است که شعر را نشناسند آن را بخوانند از آن لذت ببرند، اما از سرودن آن محرومند؛ کسانی که خداوند این خلاقیت را در وجود آن‌ها نهاده و می‌توانند شعر بسرایند مسئولیت بزرگی دارند.

رستمی با اشاره به برگزاری نشست شعر آئینی گفت: این نشست یکی از جلوه‌های ارزشمند فضای دانشگاهی است و علی رغم محدودیت‌ها و تحکمی که ویروس کرونا در جوامع تحمیل کرده و خیلی از مجموعه‌ها را به تعطیلی کشانده و به عالم مجازی برده، اما مجموعه اساتید، دانشجویان و دانشگاه علامه این جشنواره را برگزار کردند که نشان می‌دهد باوجود محدودیت‌ها برگزاری جشنواره شعر آئینی بسیار مهم است.

وی یادآور شد: شعر امروزه هنوز در جایگاه خودش قرار نگرفته با وجود اینکه یکی از مباحث مهم رهبر انقلاب است و دیدار با شاعران جزو دیدار‌های مهم ایشان است؛ اما هنوز با رویکرد رهبر انقلاب فاصله داریم و تاکنون نتوانسته در جایگاهی که باید قرار بگیرد.   دانشجویان نسبت به پیشینیان در انس با شعر عقب‌تر هستند وی با اشاره به عدم توجه به شعر در فضای دانشگاهی گفت: شعر در فضای دانشگاهی مظلومیت بیشتری دارد به واسطه‌ آموزش‌هایی که الان در دانشگاه‌ها است؛ دانشجویان نسبت به پیشینیان در انس با شعر عقب‌تر هستند کتاب‌های ادبیات و شعر در مظلومیت هستند که این باعث افزایش مسئولیت در اساتید و دانشگاه هاست. در فضای دانشگاه مظلومیت هم با شکل بیشتری اتفاق می‌افتاد برگزاری استارتاپ‌ها در فضای دانشگاه‌ها فضای حقیقی دانشجویان را اشغال کرده و مجالی برای تنفس دانشجویان باقی نمی‌گذارد که در فضای شعری بتوانند وارد شوند.

وی با اشاره به اهمیت ویژه شعر آئینی گفت: در فضای شعر نیز موضوعات مختلف باعث می‌شود که شعر آئینی دیده نشود، اما این گونه نشست‌ها به خصوص در فضای دانشگاهی باعث دیده شدن شعر آئینی می‌شود؛ همین که در فضای کرونا این اتفاق افتاده نشان می‌دهد که شعر آئینی اهمیت ویژه‌ای در میان دانشگاهیان دارد و امیدواریم بعد از اتمام کرونا شاهد جلسات پرشور شعر آئینی در فضای دانشگاه باشیم.

رئیس نهاد رهبری خاطرنشان کرد: با ارسال ۴۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره نشان می‌دهد که آثار خوبی از سوی دانشجویان ارسال شده و اقبال ویژه‌ای به شعر آئینی درمیان دانشجویان داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رستمی شعر آئینی دانشگاه علامه فضای دانشگاهی فضای دانشگاه دانشگاه ها شعر آئینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۴۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم همکاری با محصولات شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاهی قم را موجب کاهش وابستگی شهر قم به محصولات خارجی و حتی غیربومی دانست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، علی مؤمن حجازی امروز _ سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ در حاشیه برگزاری نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی در دانشگاه قم در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: هدف از اجرا و برگزاری این رویداد آشنایی با ایده‌های نسل جوان و شرکت‌های استارتاپی است تا در این مسیر موضوعات مدیریت شهری از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه شهرداری قم در حوزه‌های مختلفی از جمله خدمات شهری، فنی و عمرانی، حمل و نقل و فرهنگی پذیرای ایده جوانان است، افزود: این رویداد فناوری اطلاعات با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه شده و با استفاده از این ظرفیت، می‌توان به سمت تولید محصول حرکت کرد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم گفت: در حال حاضر ارتباط شهرداری با حوزه صنعت و حوزه دانشگاه‌ها بسیار تنگاتنگ است و تمایل مدیران شهرداری برای استفاده از ایده‌های نو و دانشگاهی نشان‌دهنده این حقیقت است.

مؤمن حجازی با اشاره به اینکه همکاری شهرداری قم و دانشگاه گام مثبتی برای هوشمندسازی شهر محسوب می‌شود، افزود: حرکت دنیای امروز بر مبنای تکنولوژی است و نقش دانشگاه در توسعه مرزهای دانش و تکنولوژی قابل انکار نیست.

وی ادامه داد: هدف برگزاری چنین رویدادهایی این است که بتوان ظرفیت‌های تخصصی را شناخت و به شکل متقابل شرکت‌هایی که در حوزه تولید محصولات متعدد فناوری اطلاعات فعال هستند نیز از نیازهای شهرداری مطلع باشند.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم ابراز کرد: برگزاری چنین رویدادی می‌تواند کمک کند تا بتوان از سطح نیازها و ظرفیت‌های دانشگاه و مجموعه‌های آکادمیک و شهرداری اطلاع یافت؛ در نتیجه این کار در درجه اول وابستگی به محصولات خارجی کم شود و در درجه دوم سطح وابستگی به شرکت‌های غیربومی نیز کاهش یابد.

مؤمن حجازی گفت: حضور استارتاپ‌ها در این رویداد و ارتباطی که با آنها برقرار می‌شود موجب افزایش این همکاری خواهد شد و یک تعامل همه جانبه و رو به رشد ایجاد خواهد کرد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه این اولین بار است چنین رویدادی در حال انجام است امید است با ایجاد زمینه‌های لازم همه ساله این رویداد برگزار شود و همه کسانی که دوست دارند به مدیریت شهری کمک کنند، وارد میدان شوند.

کد خبر 751535

دیگر خبرها

  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی تجمع می کنند
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • دانشگاه‌های اسپانیا به جنبش جهانی حمایت از فلسطین پیوستند
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد