Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی عبدالحمید مجری کاک برکت با اشاره به ثبت نام ۶۸۰ نفر در رویداد ملی کاک برکت گفت: در گام اول، ۲۸۴ طرح رسیده به رویداد گزینش شد که پس از برگزاری پنج کارگاه با استفاده از ظرفیت‌های استانی و با هدف توانمندسازی افراد و گروه‌های شرکت کننده، در نهایت ۷۵ طرح انتخاب و به مرحله نهایی راه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: برای تمامی صاحبان ایده‌های منتخب، یک دوره مجازی کسب و کار در نظر گرفته شده است.

مجری کاک برکت درباره اهداف این رویداد نیز توضیح داد: علاوه بر اهداف اولیه از جمله ایجاد ۳۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی منجر به ایجاد بیش از ۱۱ هزار شغل برای کولبران سه استان مرزی کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه، هدف اصلی و نهایی رویداد کاک برکت ایجاد اکوسیستم کارآفرینی و تحقق فرآیند توانمندسازی کولبران در این مناطق است.

عبدالحمید ادامه داد: در همین راستا و با موافقت مدیرعامل بنیاد برکت، راه‌اندازی مرکز نوآوری پیشرفت منطقه‌ای در استان کردستان با هدف حمایت از فعالیت‌های اشتغال‌زایی برای کولبران استان‌های مرزی در دستور کار قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: با آغاز به کار و فعالیت رویداد ملی کاک برکت، جلسات متعددی با ذی‌نفعان این رویداد از جمله سیاسیون، مقامات استانی و جوامع دانشگاهی گذاشته شده و صدای مردم مناطق مرزی شنیده شده است.

مجری کاک برکت با تاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی برای برگزاری این رویداد گفت: در هر سه استان هدف رویداد، جلسات متعددی با حضور مقامات استانی، اساتید دانشگاه و تسهیل‌گران بنیاد برکت به عنوان نقطه اتصال رویداد به مردم در هر استان برگزار شده است.

عبدالحمید افزود: در این مدت، جوامع دانشگاهی استان‌های هدف رویداد کاک برکت اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی زیادی کرده‌اند و بیشترین طرح‌ها و ایده‌های رسیده به رویداد نیز از سوی اعضای هیات علمی و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر این‌که اولویت طرح‌های پذیرفته شده با استان‌های کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه بوده است، تصریح کرد: طراحان و ایده‌پردازان کرمانشاهی بیشترین مشارکت را در رویداد کاک برکت داشته‌اند.

به گفته مجری کاک برکت، این رویداد از اواخر دی‌ماه وارد مرحله نهایی شده و به سه طرح برگزیده جوایزی نقدی اهدا خواهد شد.

همچنین قرار است صاحبان ۷۵ ایده پذیرفته شده، با تهیه ویدیو‌های پنج دقیقه‌ای، به معرفی و شرح طرح‌ها و ایده‌های خود بپردازند، چرا که داوری‌ها بر مبنای این ویدیو‌ها خواهد بود.

عبدالحمید یادآور شد: بنیاد برکت از تمامی ۷۵ طرح برگزیده با لحاظ این موضوع که در کدام مدل اشتغال‌زایی بنیاد دسته‌بندی شوند، حمایت‌های حداکثری را به‌عمل خواهد آورد.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر طرح‌های پذیرفته شده در رویداد کاک برکت، شامل طرح‌های کوچک و متوسط می‌شود.

گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با هدف اشتغال‌آفرینی برای کولبران استان‌های مرزی کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه و شناسایی و استفاده از ظرفیت نخبگان به منظور ارائه راه‌کار‌های نوآورانه برای توسعه اشتغال فراگیر اقدام به برگزاری رویداد ملی کاک برکت در سال ۱۳۹۹ کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد برکت کولبر رویداد کاک برکت بنیاد برکت طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت

سیدمعین نظری در حاشیه رویداد سه‌روزه «صدرا» با شعار «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حال برگزاری است، این اتفاق علمی را مایه مباهات خواند و اظهار کرد: به جرئت می‌گویم که این رویداد یکی از برنامه‌های اثرگذار دانشگاهی و جزء بهترین رویدادهاست.

وی، «صدرا» را بسترساز ارتباط سازنده بین دانشگاه و صنعت با تمرکز بر اشتغالزایی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برشمرد و متذکر شد: اشتغال دانشجویان و ورود آنها به بازار کار یکی از دغدغه‌های مهم ما بوده و هست.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، رویداد «صدرا» را مصداق «برد ـ برد» برای صنعت و دانشگاه برشمرد و عنوان کرد: رویکرد مسئله‌محوری در دانشگاه می‌تواند مشکلات و عارضه‌های صنعت را رفع و در عین حال نیز این مهم می‌تواند برای دانشگاه درآمدزایی ایجاد کند.

نظری متذکر شد: برقراری ارتباط دانشجویان با صنایع و برند‌های حاضر در این نمایشگاه و به‌کارگیری افراد مستعد و صاحب ایده در آنها می‌تواند به‌لحاظ کاهش دغدغه اشتغال دانشجویان کمک‌کننده باشد.

وی تأکید کرد: با برقراری این ارتباط بین دانشجویان و واحد‌های تولیدی و صنعتی، دانشجوی دغدغه‌مند می‌تواند نسبت به آموزش مهارت‌های جانبی برای ورود راحت‌تر به بازار کار نیز حساس شده و در هدفگذاری خود را در این مسیر قرار دهد.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان یادآور شد: در جریان این رویداد علمی برخی شرکت‌ها برای جذب نیزو اعلام نیاز می‌کنند که می‌توان عامل اتصال دانشجو به بازار کار بود و گامی در ایجاد اشتغال برداشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم