Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@14:05:30 GMT

تک خال شاسی بلند سوبارو در ایران!

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۵۸۶۶

تک خال شاسی بلند سوبارو در ایران!

فارستر در بازار‌های بین‌المللی اس‌یووی محبوبی است. نسل چهارم این خودرو توانست آمار فروش ۱۴۸ هزار دستگاه را در سال ۲۰۱۳ به ثبت برساند. این رقم در نسل پنجم و سال ۲۰۱۹ به ۲۲۷ هزار دستگاه افزایش یافت. شاید شناخته‌بودن آن در سطح جهانی بود که سیف‌خودرو را در سال ۹۳ واداشت که آن را به همراه سدان لگاسی وارد کشور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه هفت صبح در ادامه نوشت: اما واردات محدود، قیمت بالا، خدمات پس از فروش ضعیف و تحریم‌ها باعث شدند که سوبارو نتواند در ایران آن‌گونه که باید و شاید بدرخشد و سیف‌خودرو هم به سراغ بیسو و SWM رفت. طراحی فارستر در زمان خود طراحی روزآمد و مدرنی بود. اما الان و با آمدن سوباروی نسل پنجم، پیشرفت هیوندای و کیا و حضور پرقدرت چینی‌هایی مانند هاوال و جک این طراحی کمی قدیمی به نظر می‌رسد.

سوبارو در طراحی فارستر تلاش کرده تا اصالت مکعبی‌شکل آن را در طول زمان حفظ کند. از این‌رو اولین چیزی که در مواجهه با فارستر به ذهن‌تان خطور می‌کند زدن به دل جاده و دشت است! طراحی جلوی آن شبیه جک S۵ و طراحی عقب ترکیبی از جیلی امگرند X۷ و سانگ یانگ تیوولی است. پس چندان با آن احساس غریبی نخواهید کرد.

در داخل کابین، اما با کنسول و داشبوری ساده روبه‌رو هستیم که خودرو‌های دهه ۲۰۰۰ میلادی را به ذهن تداعی می‌کنند! حتی صفحه نمایش لمسی در مدل‌های پایه وجود ندارند و برای افزودن آن باید بیشتر هزینه کنید. البته کیفیت سیستم صوتی سوبارو شبیه مزدا ۳ و عالی است. نقطه قوت فارستر در این بخش فضای جادار، صندلی‌های بزرگ و صندوق بار ۲۱۱۵ لیتری عقب نسبت به رنو کپچر و پژو ۲۰۰۸ است.

نسخه‌های وارد شده به ایران، مجهز به موتور ۲٫۵ لیتری تنفس طبیعی هستند که نهایت قدرت ۱۷۰ اسب‌بخار در ۵۸۰۰ دور و ۲۳۵ نیوتن‌متر در ۴۱۰۰ دور را ارائه می‌دهد. این شاسی‌بلند ژاپنی مجهز به گیربکس CVT است و نمونه موجود در ایران، می‌تواند در مدت زمانی بین ۱۰ الی ۱۱ ثانیه، بستگی به شرایط، از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند.

شتاب نسخه‌های بالاتر که مجهز به موتور توربوشارژر دو لیتری هستند، در حدود ۷٫۵ ثانیه است که البته در ایران عرضه نشده است. مصرف سوخت ترکیبی سوبارو فارستر، در حدود هشت لیتر به ازای هر ۱۰۰کیلومتر در حالت ترکیبی است و این بنزین را با استاندارد آلایندگی یورو ۶ می‌سوزاند. سوبارو فارستر نیز با کسب پنج ستاره ایمنی از EuroNCAP و بهره‌مندی از سیستم‌های کنترل سرعت در سرازیری و پایداری خودرو، ترمز اضطراری کمکی و هشت کیسه هوا، خیال سرنشین را از بابت ایمنی راحت می‌کند. سوبارو فارستر مدل ۲۰۱۴ را می‌توانید در بازه قیمتی ۷۳۰ تا ۷۵۰ میلیون تومان در بازار خودرو پیدا کنید. بازه قیمتی‌ای که در آن گزینه‌های موجود چری تیگو ۷، پژو ۲۰۰۸، رنو داستر کارکرده، فوتون ساوانا و ام‌وی‌ام X۵۵ هستند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: خودرو سوبارو شاسی بلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۵۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگر در محله‌ای زندگی می‌کنید که این صداهای مزاحم آشنا هستند، احتمالاً شما را شگفت‌زده نخواهد کرد که تحقیقات تمایل به داشتن این نوع خودرو را به سطوح بالاتر سادیسم و روان‌پریشی مرتبط می‌کند.

روانشناس جولی ایتکن شرمر از دانشگاه وسترن انتاریو در کانادا بیش از ۵۰۰ نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد تا رابطه بین ویژگی‌های شخصیتی «تاریک» و ترجیح خودروهای پر سر و صدا با صدای اصلاح شده را بررسی کند.

شرمر در مورد مطالعه آزمایشی خود در Psychology Today نوشت:«از آنجایی که این تغییرات اگزوز هم برای مردم و هم برای حیوانات مزاحمت ایجاد می‌کند و هم در برخی از حوزه‌های قضایی غیرقانونی است، فپی بردن به این موضوع که چرا افراد می‌خواهند صدای خودروی آن‌ها سر به فلک بکشد، حائز اهمیت و جالب است.

شرمر ۵۲۹ دانشجوی بازرگانی را که میانگین سنی آنها ۱۸ سال بود، مورد بررسی قرار داد که ۵۲ درصد از آنها مرد بودند. این تحقیقات با سه سؤال در مورد احساسات شرکت‌کنندگان نسبت به خودروهای پر سر و صدا، شناخته شدن با خودروهای خود و پتانسیل تغییر صدای خودرو را مطرح کرد.

آنها همچنین نظرسنجی شخصیت تتراد تاریک را تکمیل کردند، یک مقیاس که ویژگی‌های شخصیتی ماکیاولیسم، خودشیفتگی، روان‌پریشی و سادیسم را می‌سنجد. این ویژگی‌ها به دلیل ویژگی‌های "شیطانی" آنها که شامل خودخواهی و سوء استفاده از دیگران است، تاریک نامیده می‌شوند.

فرض اولیه شومر آن بود که مردم ممکن است دوست داشته باشند با صدای بلند خودروی خود شناخته شوند و توجه زیادی را به خود جلب کنند که با رفتار خودشیفتگی همسو است. او همچنین پیش‌بینی می‌کرد که افرادی با ویژگی‌های سادیستی یا روان‌پریشی، مرتبط با نگرش‌های مجرمانه، تمایل بیشتری به خودروهای پر سر و صدا با تغییرات اغلب غیرقانونی داشته باشند. او همچنین پیش‌بینی کرد که مردان جوان‌تر ماشین‌های پر سر و صدا را ترجیح می‌دهند چراکه فکر می‌کنند با این کار امتیاز بیشتری کسب می‌کنند.

شرمر به سی‌بی‌سی نیوز گفت:« به نظر می‌رسد این کار بی‌توجهی بی‌رحمانه به احساسات و واکنش‌های دیگران است.»

مرد بودن و داشتن ویژگی‌های شخصیتی سادیستی و روان‌پریشی حدود 29 درصد از واریانس ترجیح خودروهای پر سر و صدا را تشکیل می‌دهد. تجزیه و تحلیل نشان داد که جوان بودن امتیاز بالاتری را در مقیاس خودرو در گروه پیش‌بینی می‌کند، اما این همبستگی به اندازه کافی برای نتیجه‌گیری معنادار نبود. ارتباط بین نمرات بالاتر در مقیاس ماشین و هر یک از صفات تتراد تاریک یافت شد، اگرچه در مورد ماکیاولیسم و خودشیفتگی به طور معنی داری نبود.

در حالی که این مطالعه بینش‌هایی را ارائه می‌دهد، البته هشدارهایی نیز وجود دارد. شرکت‌کنندگان در نمونه نسبتاً کوچک و نسبتاً جوان بودند و همه در یک مدرک بازرگانی در همان دانشگاه ثبت‌نام کردند، بنابراین یافته‌های شرمر ممکن است برای جمعیت‌های گسترده‌تر صدق نکند.

این نظرسنجی فقط در مورد تمایل به داشتن خودروهای پر سر و صدا است و ترجیحات داشتن سایر وسایل نقلیه با صدای بلند، مانند موتور سیکلت یا کامیون‌های بزرگ را بررسی نکرد. تحقیقات آینده می‌تواند متغیرهای دیگری مانند گوش دادن به موسیقی با صدای بلند در حین رانندگی را مورد بررسی قرار دهند.

این تحقیق در Current Issues in Personality Psychology منتشر شده است.

منبع: sciencealert

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899823

دیگر خبرها

  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی اوروس SE