Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 عادل نجف زاده درباره وضعیت توسعه را ه های  خوی و چایپاره ، گفت:  بهسازی و احداث سه‌راهی ایواوغلی با اخذ اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال  در دستور  کار است.

 نماینده مردم خوی و چایپاره در  مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در چند دهه اخیر مردم خوی و چایپاره همواره از وضعیت وخیم سه راهی ایواوغلی شکایت داشتند و بسیاری از مسئولین قبلی هم با تکیه بر این مطالبه مردمی هم سر کار آمده و شعارهایشان را دادند و رفتند و امروز مردم خوی ماند‌ه‌اند و تصادفات سنگین و تقاطعی در حد یک روستا

 وی ادامه داد: طبق پیگیری های شبانه‌روزی، امروز شاهد تحولی عظیم نه برای خوی، بلکه برای اعتبار کشور ایران هستیم و با اخذ اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال، این پروژه فاخر ملی کلنگ زنی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نجف زاده  افزود: با قدرت می‌توان ادعا کرد که این یک طرح فاخر ملی است، چرا؟ چون که هر تاجر و مسافری که به کشوری دیگر سفر می‌کند در بدو ورود، جاده و راه مواصلاتی نظر وی را جلب می‌کند، حال شما وضعیت کنونی جاده سه‌راهی ایواوغلی را تصور کنید که چه دیدگاه نامناسبی از کشور ایران در اذهان مسافران خارجی برجای می‌گذارد؟

 نجف زاده  افزود: اگر به نقشه کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب دقت کنید، متوجه می‌شوید که این کریدرها از سه‌راهی ایواوغلی می‌گذرند؛ به‌علاوه مسافران ترکیه و اروپا که از مرز‌های رازی در خوی و بازرگان وارد ایران می‌شوند قطعا از این سه‌راهی عبور می‌کنند و با این طرح بهسازی، اعتبار خوی و ایران افزایش یافته و می‌تواند نامی نیکو از خوی در اذهان آنان به‌جای بگذارد.

نماینده مردم خوی در  مجلس  تصریح کرد: سه‌راهی ایواوغلی برخلاف نامش، به هیچ عنوان سه‌راهی نیست چرا که امروز ورودی شهر جلفا و به طبع آن مرز جمهوری نخجوان هم به‌ آن متصل شده و درواقع تقاطع چهار شهر  و دو استان مرزی ایران است.

 وی ادامه داد:مسافران اروپایی برای ورود به ایران سه انتخاب دارند، در ابتدا مرز سرو در ارومیه که علاوه بر دور بودن، از وضعیت جاده ای بسیار بدی برخوردار است که صدای رانندگان بومی نازلو را هم درآورده است، انتخاب دوم مرز بازرگان است که قطعا کسی نمی‌تواند از وضعیت جاده ای آن دفاع بکند.

  نماینده مردم خوی در مجلس یادآورشد:گزینه سوم مرز رازی در خوی است که خوشبختانه در این حوزه، شاهد تحولی عظیم و بی‌سابقه‌ای هستیم و با اصلاح پایانه مرزی رازی و اصلاح راه خوی-قطور که با پیگیری های  انجام شده، شدیدا سرعت گرفته و حال با اجرای طرح بهسازی سه‌راهی ایواغلی، گام آخردر این زمینه برداشته می‌شود تا خوی تبدیل به دروازه اصلی ایران به اروپا شود./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۹۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • بازدید منتخب مردم قزوین- البرز و آبیک از جاده الموت- تنکابن
  • جام جهانی تیراندازی| خدمتی راهی دور دوم تفنگ سه وضعیت شد
  • نجمه خدمتی راهی مرحله دوم تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت شد
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • بهسازی و توسعه بوستان‌های منطقه ۵ قم
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است