Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@02:23:11 GMT

دو تحول مهم برای نیروی دریایی کره جنوبی+عکس

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۹۷۱۱

نیروی دریایی کره جنوبی یک ناو محافظ جدید تحویل گرفته و چراغ سبز برای شروع ساخت اولین ناو هواپیمابر خود را نیز دریافت کرد.

به گزارش سرویس دفاع و امنیت مشرق، نیروی دریایی کره جنوبی در روزهای اخیر شاهد دو اتفاق مهم بوده است. مسئله اول تحویل یک ناو محافظ جدید به این نیرو است. شناور Gyeongnam از کلاس Daegu ساخت شرکت دوو کره جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ناو محافظ چهارمین فروند در این کلاس از شناورهای رزمی برای نیروی دریایی کره جنوبی است و در کل این نیرو به دنبال تحویل گرفتن 8 فروند از این شناورها است. ناوهای این سری در حقیقت بر پایه کلاس Incheon توسعه پیدا کرده اند. مشخصات کلی ناوهای کلاس Daegu عبارت است از : وزن در حدود 3500 تن ، طول 122 متر و عرض 14 متر. این شناورها از سیستم پیشران ترکیب توربین گازی و موتور دیزلی بهره می برد و می تواند به سرعت نهایی 56 کیلومتر در ساعت برسد. این ناو به موشک های کروز ضد کشتی ساخت کره جنوبی مدل Haeseong ، مدل حمله به اهداف زمینی از همین موشک ، سامانه موشکی پدافند هوایی K-SAAM ساخت کره جنوبی ، یک سامانه دفاع نزدیک فالانکس ، یک قبضه توپ 127 میلی متری ، پرتاب گر اژدر و موشک های ضد زیردریایی نیز مجهز شده است. این کشتی ها 140 نفر نیز خدمه دارند.

ناو محافظ Gyeongnam

نمایه گرافیکی از طرح ناو هواپیمابر کره جنوبی

خبر مهم دیگر برای نیروی دریایی کره جنوبی آغاز رسمی برنامه ساخت ناو هواپیمابر این کشور است. این نیرو در آخرین روز سال 2020 میلادی برنامه و جزییات این طرح را نهایی کرده و بودجه های لازم برای آن در طرح دفاعی بین سال های 2020 تا 2024 تامین خواهد شد. این ناو هواپیمابر از طراحی دو برج فرماندهی بهره برده و به سیستم کشف موشک های بالستیک نیز مجهز خواهد بود. پرنده اصلی آن نیز هواپیماهای سری اف 35 بی خواهد بود. کره ای ها امیدوار هستند که در سال 2030 میلادی این شناور را وارد خدمت کنند. این شناور در حدود 40 هزار تن وزن خواهد داشت و 20 فروند جنگنده اف 35 بی نیز بر روی آن مستقر خواهد شد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی کره جنوبی ناو محافظ ناو هواپیمابر نیروی دریایی کره جنوبی ناو هواپیمابر ناو محافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد

تین نیوز

سومین ناو هواپیما بر چین که با آخرین فنّاوری ساخته شده و در ژوئن ۲۰۲۲ میلادی رونمایی شده بود روز چهارشنبه اول ماه می به منظور تست و آزمایش به آب انداخته شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مانا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد: این ناو هواپیما‎بر Fujian با آخرین تجهیزات و فنّاوری جدید توسط متخصصان چینی طراحی و ساخته شده و پیشرفته تر از دو ناو هواپیما بر قبلی چین است.  

بر اساس این گزارش «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در مراسم به آب اندازی این ناو گفت: تلاش متخصصان دریایی این کشور بر این اساس است که چین به قدرت نظامی برجسته در منطقه تبدیل شود و نیروی دریایی این کشور با ناو های blue-water که قادر به مانور در دوردست های ساحلی چین است، قدرت نظامی خود را برجسته کند.

 وی دربارۀ انتخاب نام این ناو هواپیما بر گفت: قابلیت اطمینان و پایداری سیستم نیروی محرکه الکترونیکی این ناو توسط متخصصان این کشور بی نظیر می باشد و یکی از مهم ترین سخت افزار های نظامی چین به شمار می رود که در حال گسترش است.  

وی با اشاره به اینکه این ناو یک عرشه پرواز مسطح با سیستم پیشرفته پرتاب جت به می باشد، درباره انتخاب نام آن گفت این نام از استانی در چین که در مقابل تایوان به طور دموکراتیک اداره می شود، گرفته شده است.  

این کشتی بزرگ نیروی دریایی چین در کارخانه کشتی سازی جیانگ نان شانگهای ساخته شده و پس از انجام آزمایشات اولیه در روز اول ماه می راهی دریا شد.  

پیش بینی می شود راه اندازی کامل این ناو هواپیما بر و آزمایش دریایی آن تا پایان ۲۰۲۴ میلادی انجام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نخستین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی با ناو «شهید مهدوی»
  • همه آن چیزی که باید از ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران بدانیم+ عکس
  • شناور سپاه از خط استوا عبور کرد/ اولین ماموریت در نیمکره جنوبی
  • برای نخستین بار؛ ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه گذشت
  • شناور سپاه از خط استوا عبور کرد / اولین مأموریت «ناو شهید مهدوی» در نیمکره جنوبی
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت
  • ببینید | شناور سپاه از خط استوا عبور کرد | اولین ماموریت در نیمکره جنوبی
  • اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد