Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا حقیقی قریب مدیرعامل مرکز نوآوری و شتاب‌دهی رایمون در مراسم رونمایی از بازی سایه انتقام که بعد از ظهر امروز ۱۵ دی ماه با حضور اسفندیاری، معاون وزیر دفاع برگزار شد اظهار کرد: مرکز نوآوری و شتابدهی رایمون از سال ۹۶ شروع به کار کرده و در حال حاضر در ۳ حوزه فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل مرکز نوآوری و شتابدهی رایمون افزود: در حال حاضر ۱۵ تیم استارتاپی در حوزه های مختلف، مانند: هوش مصنوعی، گیم و... در این مرکز فعالیت دارند. وی با بیان اینکه محصولات زیادی در استودیو موشن کپچر رایمون تولید شده است گفت: ما ۲ استودیو دیگر نیز در این مجموعه داریم و رایمون در حوزه تولید مستند، بازی، تولید گیم و... فعالیت دارد.

مدیرعامل مرکز نوآوری و شتابدهی رایمون درباره جزئیات بازی سایه انتقام افزود: ایده اولیه این بازی در بهمن ماه سال گذشته ارائه شد و فرآیند بازی نزدیک به ۹ ماه زمان برد. او با بیان اینکه این بازی برای پلتفرم اندروید طراحی شده است گفت: این بازی ۳۶ مرحله دارد و در مرحله پیش تولید تلاش کردیم بر اساس واقعیت این کار انجام شود.

حقیقی قریب ادامه داد: ۵ پهپادی که در جمهوری اسلامی ایران ساخته شده، برای بازی مدل سازی شده است. مدیرعامل مرکز نوآوری و شتابدهی رایمون درباره موتور بازی‌سازی این بازی نیز گفت: این بازی بر روی موتور بازی‌سازی unity ساخته شده است.

اسفندیاری معاون وزیر دفاع نیز در این مراسم اظهار کرد: یکی از بهترین راه های انتقال خصوصیات و تفکر حاج قاسم به نسل‌های آینده، از طریق همین بازی‌ها است. او همچنین افزود: باید سایه انتقام ما همیشه بر سر دشمن باشد، همچنین نوجوانان هم باید بدانند که کشور قدرتمند است. گفتنی است؛ این بازی که ۳۶ مرحله داشته و بر روی پلتفزم اندروید قابل اجرا است، در راستای حملات پهپادی به دشمن طراحی شده و فرمانده بازی سردار سپهبد شهید سلیمانی است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بیشتر بخوانید

جزئیات بازی جدی سال / «سردار» چه ویژگی‌هایی دارد؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سردار سلیمانی بازی سایه انتقام انتقام سخت بازی رایانه ای رونمایی از نرم افزار مدیرعامل مرکز نوآوری سایه انتقام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۰۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تأیید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره‌ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تأکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان؛ عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه براساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تأمین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

تشخیص زودهنگام سرطان پستان با بیوسنسور ایرانی

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی؛ دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئیس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل‌دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی؛ دبیر کمیته تجاری‌سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل‌دهی زیست‌بوم پیشگیری و شخصی‌سازی درمان و شبکه‌سازی در آن اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • سایه یک زن مرموز بر تیم سپاهان؛ شیدا مقصودلو کیست و چه نسبتی با ژوزه مورایس دارد؟
  • تراکتور از ذوب‌آهن انتقام گرفت
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان