Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا همه روزه شاهد افزایش شدید در مبتلایان و جان باختگان ناشی از کروناست.

خبرگزاری میزان - یک گروه جمهوریخواه ضد ترامپ موسوم به «پروژه لینکلن»، آگهی جدیدی را در مورد رییس جمهور آمریکا در مدیریت کووید-۱۹ منتشر کرده و می گوید دیوار مرزی مکزیک ترامپ با سنگ قبرهای بیش از ۳۳۰ هزار آمریکایی جان باخته بر اثر کرونا ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایندیپندنت، در این تبلیغ ویدیویی، رقم ۳۳۰ هزار و ۹۰۱ نمایش داده می‌شود که اشاره به تعداد کشته شدگان ناشی از کرونا در آمریکا دارد.

سپس نسخه مسخره شده‌ای از دیوار مرزی رییس جمهور آمریکا و مکزیک را نشان می‌دهد که در آن یک ردیف سنگ قبر در بالای سازه بتنی روی آن چیده شده است که با گل و پرچم آمریکا پوشانده شده است.

در ادامه این تبلیغ گفته می‌شود «این دیوار دونالد ترامپ است.»

در پیام بعدی نوشته می‌شود «هزینه آن، زندگی ۳۳۰ هزار و ۹۰۱ نفر بوده است.»

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


رییس جمهور آمریکا بار‌ها به دلیل رویکرد خود در قبال همه گیری ویروس کرونا مورد انتقاد قرار گرفته است.

ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی دائما تجمعات عمومی طرفدارانش را به راه می‌انداخت و توصیه‌های بهداشت عمومی را نادیده می‌گرفت و از استفاده از ماسک صورت خودداری می‌کرد.

بیشتر بخوانید: کرونا در آمریکا و بحران در زندان‌های کالیفرنیا بی اثری تعطیلی ‌های کرونایی در آمریکا

پس از انتشار این ویدیو، همچنان آمریکا شاهد افزایش شدید در تعداد مبتلایان و جان باختگان است.

آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که در حال حاضر، آمریکا بیش از ۲۰ میلیون مورد ابتلا و بیش از ۳۴۶ هزار مورد مرگ ناشی از کووید-۱۹ را ثبت کرده است.

پروژه لینکلن یک کمیته اقدام سیاسی است که در اواخر سال ۲۰۱۹ توسط چندین جمهوریخواه فعلی و سابق تشکیل شد.

بر اساس گزارش پایگاه این گروه، هدف این کمیته، جلوگیری از انتخاب مجدد دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ و شکست دادن طرفداران او در سنای آمریکا بوده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا دونالد ترامپ

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم