Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ پاداش جانشین فرمانده سپاه ثاراالله استان کرمان در نشست تخصصی "نوآوری و مکتب حاج قاسم" که به مناسبت نخستین سالگرد عروج سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، با همکاری بسیج مهندسی صنعت و معدن، بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در سالن کنفرانس مرکز نوآوری و شتابدهی تگ برگزار شد، بر پیوند مراکز علمی و نوآوری استان با ستاد ترویج مکتب حاج قاسم تاکید کرد و گفت: کار‌های خروجی محور نیازمند ارتقاء فرهنگ کار تیمی و هم افزایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به دنبال خارج شدن برنامه‌ها از نگاه تک بعدی و رسیدن به کار‌های خروجی محور، تفاهم نامه‌ای بین بخشی بین اقشار تخصصی بسیج، مرکز نوآوری و شتابدهی تگ، جهاد دانشگاهی، پارک علم و فناوری و سایر نهاد‌های مرتبط منعقد و سهم هر یک از طرف‌ها مشخص و تعیین خواهد شد.

سرهنگ پاداش با اشاره به اینکه در نگاه نافذ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، بحث ولایتمداری موج می‌زد، تصریح کرد: مردمداری نیز یکی از دلایل محبوبیت وی بود.

او تصریح کرد: در این راهی که شروع شده و ادامه خواهد یافت باید به مباحثی همچون عملکرد انقلابی، جهادی و مردمداری بیش از پیش توجه شود.

سرهنگ خواجه حسنی رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این نشست به تصویب راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی در ۱۰ استان با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در استان‌ها اشاره کرد و گفت: زیرساخت‌ها و مقدمات راه اندازی این مرکز فراهم شده و استان کرمان از اولین استان‌های کشور خواهد بود که وارد فاز اجرایی می‌شود.

او افزود: استان کرمان با پتانسیل و ظرفیت‌های زیادی که داراست، می‌تواند در این زمینه الگوی سایر استان‌ها قرار گیرد و هم افزایی مراکز نوآوری بسیار مفید خواهد بود.

طباطبایی دبیر نشست تخصصی"نوآوری و مکتب حاج قاسم" نیز ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار دل‌ها گفت: اگر بدنبال دست یافتن به هدف بزرگتر هستیم، باید دست به اقدامی متفاوت و فراتر از آنچه تاکنون انجام داده ایم بزنیم، همانند دستیابی به اهداف شعار و فتوای سال که شامل جهش و تحول است.

او افزود: این اقدام در دل خود یک پیام و کلید واژه خواهد داشت که همان "نوآوری" است و شهید حاج قاسم سلیمانی در تمام دوران خدمت خود، نماد نوآوری و تحول بود و به همین دلیل بنا داریم در سلسله نشست هایی، به بررسی وظیفه و ماموریت خود در مکتب حاج قاسم برای نوآوری و تحول بپردازیم.

سرهنگ ایمانی مسئول بسیج صنعت و معدن استان کرمان نیز با اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه‌های صنعت، معدن، انرژی و کسب و کار در این قشر، آمادگی مجموعه خود را در به اشتراک گذاشتن تجریبات و توانمندی‌ها از یک سو و فراهم ساختن ظرفیت ورود تمامی اقشار، فناوران و نوآوران به این عرصه‌ها اعلام کرد.

او پایش و عارضه یابی ۹۰۰ واحد صنعتی و معدنی استان به همت گروه‌های جهادی متخصص را یکی از اقدامات در حال انجام بسیج صنعت و معدن برشمرد.

مدیرعامل مرکز نوآوری و شتابدهی تگ نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه سیدالشهدای مقاومت، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، به ویژگی‌های شخصیتی کارآفرینان از قبیل خیال پردازی، خودباوری، چشم انداز وسیع، روحیه شکست ناپذیری، تیم محوری و تطبیق آن با ویژگی‌های شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت.

تورج نجف آبادی به فعالیت مرکز نوآوری و شتابدهی تگ در پنج حوزه تخصصی کشاورزی، سلامت و پزشکی، صنعت و معدن، گردشگری و صنایع دستی، بیوتکنولوژی اشاره و تصریح کرد: این مرکز در مدت زمان محدود با در اختیار قرار دادن امکاناتی نظیر فضای کار اشتراکی، سرمایه گذاری اولیه، مربیگری و منتورینگ، آموزش‌های کسب و کار و سایر خدمات فنی و تجاری، تیم‌های نوپای استارت آپی را از یک صاحب ایده به یک کارآفرین تبدیل می‌کند.

او بر تغییر تفکر و نگرش سرمایه گذاران تاکید و خواستار حمایت آنان از حوزه‌های نوآورانه شد و افزود: این مرکز با تمرکز بر ایده‌های خلاق و ارائه خدمات شتابدهی به کسب و کار‌های نوپا، از تیم‌های استارت آپی در زمینه‌های مختلف با هدف توسعه اقتصاد دانش بنیان و تبدیل آن‌ها به یک بنگاه اقتصادی حمایت می‌کند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سپاه ثارالله سردار سلیمانی شهید حاج قاسم سلیمانی مکتب حاج قاسم استان کرمان صنعت و معدن استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی

همشهری آنلاین: مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.
همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم ها می گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می شود:«نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.
برجسته کردن فرقه ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهرهای ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند. »
همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می کند:«تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال های خارجی نیز همچون سریال های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.
حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده های ایرانی خواهد داشت. »

کد خبر 847539 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مصر خبر مهم فیلم و سریال ایرانی فیلم و سریال خارجی

دیگر خبرها

  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • طوفان ‎الاقصی و جنگ غزه محبوبیت حماس را در لبنان افزایش داده است
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • تولد اولین نوزاد طرح نفس در کوهدشت