Web Analytics Made Easy - Statcounter

خداداد عزیزی بیان کرد علی کریمی هم با خود من صحبت کرده و من هم از این بابت که می‌ خواهد قدم جلو بگذارد خیلی خوشحال شدم. چه کسی بهتر از علی کریمی؟

خداداد عزیزی صحبت هایی را در مورد برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال، مزایده ساختمان فدراسیون فوتبال از سوی شرکت شستا، موضوع خصوصی سازی دو باشگاه سرخابی تهرانی و وضعیت برگزاری مسابقات لیگ برتر عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری، خداداد عزیزی، درباره موضوعات روز فوتبال به ویژه کاندیداتوری علی کریمی برای شرکت در مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون فوتبال حرف زد و به سوالات زیر پاسخ داد:

* از بحث خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس شروع کنیم. فکر می کنید این اتفاق بالاخره رخ می دهد؟

سالهاست که از خصوصی سازی صحبت به میان می آید. همه دولتها در این باره حرف زده اند ولی معتقدم احتمالش خیلی کم است. ولی شاید هم شد اما منطق من این را می گوید که حالا حالاها بعید است که این دو باشگاه خصوصی بشوند.

* سطح کیفی مسابقات لیگ برتر در فصل بیستم را چطور ارزیابی می کنید؟

به نظرم لیگ امسال ضعیف تر از سالهای قبل است. تنها 4، 5 تیم هستند که از بنیه مالی خوبی برخوردارند و وضعیت شان نسبتا بهتر است ولی بقیه وضعیت نامطلوبی دارند و با سختی و مشقت در رقابتها حضور پیدا کرده اند. در چنین شرایطی کیفیت مطلوبی بدست نمی آید.

* شهر خودرو مشهد این فصل با سرمربی جوانی به لیگ برتر آمده است. اوضاع این تیم را چطور دیده اید؟

 شهرخودرو در قیاس با دو سه فصل قبل خیلی از بازیکنانش که از ارکان اصلی اش بودند را از دست داده است. ضمنا این باشگاه آمده و یک مربی جوان را هم بالای سر تیمش گذاشته که خب این مربی جوان هم، مربی بی تجربه ای نیست. رحمتی بیش از 20 سال در سطح اول مملکت فوتبال بازی کرده است. او با امسال من، علی دایی، یحیی گل محمدی، کریم باقری و خیلی از سرمربیان دیگر امروز لیگ برتری همبازی بوده ولی چون تغییر و تحولات در این تیم زیاد بوده زمان می برد تا به شرایط آرمانی مدنظر کادر فنی اش برسد.

* در بحث انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال این روزها حرف از ورود تعدادی از فوتبالیست های نسل جدید است که به تازگی فوتبالشان را کنار گذاشته اند. نظر شما در این باره چیست؟

این اتفاق خیلی خوبی است که ما ببینیم در همان وهله اول اهالی فوتبال ورود کنند. علی کریمی هم با خود من صحبت کرده و من هم از این بابت که می خواهد قدم جلو بگذارد خیلی خوشحال شدم. چه کسی بهتر از علی کریمی که هم بازیکن تیم ملی بوده، هم جام جهانی رفته و برای باشگاه بایرن مونیخ هم توپ زده است. او بازیکن سال آسیا هم شده است.

* شنیدید که گفته شد شاید علی دایی هم به انتخابات بیاید؟

اگر علی دایی وارد شود خیلی اتفاق خوبی است. نیازی نیست که کسی درباره سابقه علی دایی حرف بزند. او تحصیل کرده هم هست. ضمن اینکه البته تحصیلات نمی تواند شاخصه قطعی و حتمی برای موفقیت افراد باشد. چون مدرک تحصیلی چیزی است که فقط ثابت می کند شما درس خوانده اید و تحصیلات دارید، ولی ضمانت نمی کند که حتما آدم شایسته و کاربلدی باشید و بتوانید کاری را به سرانجام برسانید.

* بیشتر در این باره توضیح می دهید؟

در هر رشته ای به ویژه فوتبال که با بقیه فرق می کند نیروهای متخصص دور از مرکز اصلی کار هستند. البته نمی خواهم سیاسی حرف بزنم ولی متأسفانه در کشور ما، کلا به تخصص اهمیت داده نمی شود و می بینید که طرف فارغ التحصیل رشته کشاورزی است و می رود مدیرعامل باشگاه می شود! که این دو اصلا ربطی به هم ندارند. یکسری افراد هم هستند که ادعا می کنند فوتبالی هستند ولی دو نفر قبولشان ندارند چون همه می دانند پشتوانه شان چه کسانی هستند و با چه لابی گری هایی وارد فوتبال شده اند. آخر سر هم کاشف بعمل می آید که در فصل نقل و انتقالات خود آقای مدیرعامل می خواسته بازیکن به مربی تحمیل کند. حالا درباره همان بازیکن و کسانی که پشت سر بازیکن هستند هم حرفهایی زده می شود که مایه تأسف است.

* خود شما هم به ورود به انتخابات و کاندیدا شدن برای ریاست فدراسیون فکر کرده اید؟
 

نه !من دوست دارم که زندگی خودم را داشته باشم و متأسفانه فوتبال ما اینقدر فساد دارد که من اصلا حوصله اش را ندارم. یک زمانی است که شما می گویید 100 تا آیتم داریم و 80 تای آن ایراد دارد و می گویید باید این 80 ایراد را درست کنیم ولی من معتقدم فوتبال ما از 100 آیتم 90 درصدش ایراد دارد و ایرادها تعمیر شدنی هم نیستند و نیاز است تا تخریب شده و دوباره از نو ساخته شوند. این از حوصله و صبر من، حداقل در این مقطع خارج است.
 

* علی کریمی تقریبا به طور جدی گفته می آید. نظر شما در این باره چیست؟

علی کریمی را می شناسم. اگر هم بتوانند یک نقطه ضعف به او وارد کنند این است که می گویند او زود عصبانی می شود. عصبی شدن علی کریمی دلیل دارد. آدمی که سالم است و سلامت زندگی می کند وقتی فساد و ناهنجاری می بیند، چیزهایی می بیند که با اصول و عرف و منطق فرق دارد، تحملش را ندارد و به او فشار می آید. ولی علی کریمی آدم سلامتی است و چه کسی بهتر از علی کریمی؟ حالا علی کریمی یک مثال است که الان وارد این ماجرا شده است، اصلا من می گویم مجید نامجومطلق بیاید، چه ایرادی دارد؟ خدابیامرزد، مرحوم ناصر حجازی، هم سوادش را داشت، هم وجهه اش را داشت، آدم سلامتی هم که بود و اعتبار لازم را به عنوان کسی که در جام جهانی به میدان رفته بود را هم داشت. استایلش و همه چیزش به این کار می خورد اما خب خودش نیست و خدا رحمتش کند. من یکمرتبه یاد آن خدابیامرز افتادم. اصلا سایر چهره ها! مگر اینهایی که رییس فدراسیون شدند چه کاره بودند؟ چکار کردند؟

* به نظر شما چه کسی بهتر درد فوتبال را می فهمد؟

سوال من این است که اگر یک فوتبالی بیاید که حتی سه کلاس سواد دارد بدتر از اینها می خواهد عمل کند که در چند سال اخیر پدر فوتبال ما را درآوردند؟ آیا در بدترین حالت کاری می کرد که الان ساختمان فدراسیون فوتبال و ساختمان باشگاه پرسپولیس را به حراج بگذارند؟ قطعا اگر فوتبالی بود زیر آن تعهدات الکی نمی رفت. حالا خروجی اش چه شد؟


* به نظر شما بهترین فرد برای ریاست فدراسیون فوتبال کیست؟

یکی از اهالی فوتبال و فعلا علی کریمی که الان هم آمده برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال.

اخبار داغ 

یک نامزد با جادوگر وارد انتخابات فدراسیون می شود؛ رقابت جادوگر کرجی با جادوگر فوتبال! مثلث CAM برای دربی سرخابی تست شد؟ خودکشی معروف ترین کودک کار تهران برای دهمین اسکودتوی پیاپی، به معجزه ای همچون معجزه مکس نیاز است جدول کفش طلای 2020/21: روبرت لواندوفسکی با اقتدار و اختلاف در صدر جدول

منبع: طرفداری

کلیدواژه: ریاست فدراسیون فوتبال خداداد عزیزی چه کسی بهتر علی کریمی علی دایی نظر شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۴۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک

نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رئیس و سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولان این حزب نسبت به ورزش و حضور مؤثر چهره‌هایی همچون بادامچیان، غفوری‌فرد، محمدرضا یزدانی‌خرم و محمد مهر‌آیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به‌عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می‌دارند.

​وی همچنین ضمن بر شمردن پاره‌ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولان کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال‌آوران، فعالیت‌های مستمر و مؤثر کمیسیون‌‌های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک درباره تبیین سیاست‌های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما ​باید به این موضوع واقف بود که ​برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تأمین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست‌های کلان ​ورزش کشور حرکت کرد. اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تأخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی، پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آن را پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه‌های خود با مشکل مواجه نشوند، چرا که کار آنها آماده‌سازی و اعزام به رقابت‌های قاره‌ای و جهانی برای کسب سهمیه و ​مدال ​است ​لذا باید مورد حمایت واقع شوند. این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور ​خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌‌ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن ورزش قوی برای ایران قوی حرکت کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: در کمیته هم باید جدا از تخصص‌گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات، با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون‌ها باشیم.

خسروی وفا افزود: باید قبول کنیم ​در برهه‌ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون‌ها داشته‌ایم به‌عنوان مثال بسیاری از فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شدند که همین موضوع کار را سخت می‌کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون‌ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده است، پول را به موقع می‌پردازیم و بالطبع ​انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون‌ها به حداقل رسیده است، اما برخی تنش‌ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم ​با کمیته بین‌المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تاکنون هم برای المپیک پاریس سهمیه‌های خوبی کسب شده است، البته عده‌ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می‌کنند حال آنکه اگر تیم‌های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند، کنار بگذاریم، کاروان ​اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون‌های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آنها را ایفا می‌کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در آینده با برنامه‌ریزی بهتر و هدف‌گذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی  پیش‌بینی می‌کنم ​در بازی‌های آینده آسیایی (ناگویا - ژاپن) نتایج بهتری کسب و حتی ​شانس پنجم شدن هم داریم. البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم به‌زودی این مسئله را حل کنیم.

 سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون‌ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به‌عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون‌ها انجام داد، ولی جدا از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست ​جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت‌ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه‌ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در ​بازی‌های آسیایی آینده (ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره‌ای چالش‌ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرد در سایه به زودی مدیرعامل استقلال می شود؟ | مدیری که علی دایی را آبی‌پوش کرد!
  • کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • رسانه‌ها نقش خود را در انتخابات به خوبی ایفا کردند
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • فیلم | وحید شمسایی: از اتفاق هایی که برای من افتاد باید کتاب بنویسم!
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • علی دایی در خانه خبرنگار ورزشی و مادر ۸۹ساله‌اش!
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک