Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیر‌کل راهداری استان زنجان گفت: از محل اسناد خزانه ۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای تامین قیر و روکش آسفالت راه‌های اصلی، فرعی و روستایی به استان تخصیص یافت. - اخبار استانها -

عبدالحسین علی‌اکبری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زنجان، با اشاره به اینکه طرح ابرار شاخص مناسبی است که بر اساس آن مقرر به آسفالت‌ریزی راه‌های روستای شده، اظهار داشت: بر اساس این طرح در سال 98 برنامه‌ریزی شد تا در هر شهرستان پنج کیلومتر از مسیر‌های روستایی آسفالت‌ریزی شود به عبارتی در هشت شهرستان قریب به 40 کیلومتر نیز آسفالت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال جاری این طرح ارتقا یافت و بر اساس آن قرار بر آسفالت 240 کیلومتر از مسیر‌های روستایی بود اما بنا بر اولویت موجود ابتدا مسیر روستا‌هایی با 50 خانوار به بالا و سپس راه روستاهایی با 20 تا 50 خانوار در اولویت آسفالت‌ریزی قرار داشتند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان با بیان اینکه برای 240 کیلومتر مذکور مناقصه برگزار شده و پیمانکاران نیز انتخاب شده‌اند، گفت: اخیرا اتفاقات مناسبی بابت تامین قیر و روکش آسفالت راه‌های اصلی، فرعی و روستایی در استان رخ داده است.

وی گفت: خوشبختانه دی ماه سال جاری از محل اسناد خزانه 18 میلیارد تومان اعتبار برای تامین قیر و روکش آسفالت در راه‌های اصلی، فرعی و روستایی تخصیص یافت و مقرر شد تا 17 میلیارد تومان دیگر نیز از محل منابع استانی به این امر تخصیص یابد و امیدواریم در سال 1400 اقدامات مناسبی در این زمینه رخ دهد.

ماجرای ادامه‌دار شکایت شهرداری از ذوب آهن؛ تخریب آسفالت یا بهانه‌ای برای اخذ عوارضانتقاد نماینده مردم پارس‌آباد در مجلس از عملکرد راهداری /‌ یک کیلومتر ‌راه‌‌ روستایی هم آسفالت نشد + فیلمعذرخواهی وزیر راه از وضعیت نامناسب آسفالت آزادراه تبریز-زنجان/20 پروژه کلیدی کشور از «بازار سرمایه» تامین اعتبار می‌شود

علی‌اکبری تصریح کرد: با این‌که اختصاص قیر رایگان در مجلس تصویب و به شورای نگهبان ارائه شد اما با ایرادتی که بر آن وارد بود طرح دوباره به مجلس برگشت و نتیجه آن فعلا به اداره راه‌داری ابلاغ نشده است و امیدواریم با پیگیری نمایندگان استانی به نتیجه مطلوب در این راستا دست یابیم.

وی با اشاره به اینکه برخی از روستا‌ها در مناطق صعب‌العبور قرار داشته و راه دسترسی مناسبی ندارند، ابراز داشت: روستاهایی همچون تات قشلاقی، چای قشلاقی، خزر‌چوپان و برخی از روستای دیگر ماهنشان راه دسترسی مناسب ندارند و نیاز به ساخت مسیر جدید بود که در فصل کاری جاری این اقدام انجام گرفته اما با توجه به شرایط کوهستانی و سخت منطقه هنوز چند کیلومتر از مسیر ایجاد نشده و پروژه نیمه کاره مانده است.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان

 علیزاده گفت: در سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی مقرر شده بود ۳۰۰ میلیارد تومان از طرف سرمایه گذار طرح در اختیار اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار گیرد تا خرابی‌های آزادراه  تبریز – زنجان برطرف شود.

وی افزود: در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان هم که روز جمعه با حضور وزیر راه شهرسازی برگزار شد بذرپاش دستور داد تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت و رفع خرابی‌های سنگین آزادراه تبریززنجان اختصاص یابد تا بقیه خرابی‌های آزادراه به سمت تهران هم برطرف شود.

علیزاده گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیارد تومان قیر یارانه‌ای در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از ۱۴ سال پیش این آزادراه زیر بار ترافیک رفته است گفت: تاکنون عملیات روکش آسفالت در آزادراه تبریز - زنجان انجام نشده بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز – زنجان ۲۸۰ کیلومتر مسافت دارد که ۲۰۰ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی و ۸۰ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار گرفته است.

علیزاده هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی آزادراه، کاهش تصادفات رانندگی و جلب رضایتمندی مردم و کاربران جاده برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر