Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ عبدالوهاب حسنوند در گفتگو با مهر، اظهار کرد: ایران از لحاظ تئوری جغرافیای جرم در حوزه مواد مخدر در جایگاه متفاوتی نسبت به دیگر کشورها قرار دارد. چراکه در همسایگی بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر یعنی افغانستان قرار دارد.

وی افزود: بر اساس اعلام مسئولان کشور ۹۰ درصد کشت مواد مخدر دنیا در افغانستان انجام می‌شود و به همین دلیل است که ایران در شرایط ویژه ای از نظر مواد مخدر قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم اهمیت به تجهیزات مرزبانان برای مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت گفت: مسئولان باید اهمیت نقش مرزبانان در جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور را بدانند و نسبت به تکمیل تجهیزات و امکانات مرزبانان اقدامات لازم را انجام دهند.

سرهنگ حسنوند گفت: مردم گلایه مند هستند که چرا برخلاف مبارزه پلیس در حوزه مواد مخدر هنوز هم مواد مخدر در شهر پیدا می‌شود. ما می‌دانیم که مواد مخدر هست و به دست مصرف کننده هم می‌رسد اما باید بدانید پلیس در این حوزه حتی از توان خودش هم بیشتر فعالیت می‌کند.

افزایش زمان دسترسی به مواد مخدر با اجرای طرح‌های پلیسی

به گفته وی، هنگامی که پلیس طرح‌های مختلف مبارزه با مواد مخدر را اجرا می‌کند، زمان دسترسی به مواد مخدر بیشتر می‌شود و این یعنی در عملکرد پلیس مشکلی نیست و باید ریشه را در جای دیگر پیدا کرد.

وی گفت: همانطور که می‌دانید مواد مخدر را می‌توان به دو دسته صنعتی و سنتی تقسیم کرد. متأسفانه کشورهای متخاصم علیه کشور ایران دست به هر کاری می‌زنند و حتی با ورود بخشی از پیش سازهای مواد مخدر سعی دارند مواد روانگردان را در کشور تولید کنند تا به جوانان ما ضربه بزنند.

سرهنگ حسنوند گفت: ما باید تمامی توان خود را به کار بگیریم تا در بخش مواد مخدر صنعتی ضربه نخوریم همانطور که می‌دانید و تحقیقات مختلفی در این حوزه انجام شده مواد مخدر صنعتی آسیب‌های جبران ناپذیری را برای مصرف کننده به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: در بخش مبارزه با مواد مخدر ۱۲ سازمان دخیل هستند همچنین ۵ دستگاه دیگر هم مانند بهزیستی و شهرداری باید پای کار بیایند تا هم افزایی این دستگاه‌ها با هم منجر به برخورد جدی و قاطعانه در حوزه مبارزه با مواد مخدر شود.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت اظهار کرد: این دستگاه‌های مسئول شبانه روز باید در کنار پلیس باشند تا در امر مبارزه با مواد مخدر قدم به قدم همراه پلیس بیایند. همچنین رسانه‌ها می‌توانند در امر پیشگیری نقش ۸۰ درصدی داشته باشند.

امکان ندارد در ۵ دقیقه یا یک ربع در تهران به مواد مخدر دسترسی داشته باشید

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه مدت زمان طول می‌کشد در تهران بتوانیم به مواد مخدر دست پیدا کنیم، گفت: تهران شهر وسیعی است و نمی‌توان یک عدد و رقم کلی برای این موضوع ارائه داد اما قاطعانه می گویم امکان ندارد ظرف مدت ۵ دقیقه یا یک ربع بتوانید در تهران به مواد مخدر دسترسی داشته باشید.

سرهنگ حسنوند گفت: البته این زمان در سطح شهر تهران متفاوت است و حتی می‌توان گفت به صورت میانگین دسترسی به مواد مخدر تا یک ساعت در تهران خیلی به راحتی انجام نمی‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: مبارزه با مواد مخدر مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۰۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روان‌گردان در کرمانشاه

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روان‌گردان کشف شده طی شش ماه گذشته در استان کرمانشاه، امروز امحا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، کیوان گل‌آوری امروز _ یکشنبه نهم اردیبهشت _ در مراسم امحای مواد مخدر و روان گردان مکشوفه که در کیلومتر سوم جاده سراب نیلوفر برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روان‌گردان که نتیجه زحمات دستگاه‌های کاشف در مبارزه با مواد مخدر به‌ویژه نیروهای جان بر کف انتظامی استان در شش ماه گذشته است، امروز امحا شد.

وی افزود: در این مدت تعداد قابل توجهی قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و به مراجع قضائی ارجاع داده شدند.

️سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: اجرای چنین برنامه‌هایی از اهداف و سیاست‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر است که در طول سال اجرا می‌شود و به نوعی اعلام انزجار و تنفر نسبت به انواع مواد مخدر و روان‌گردان به‌عنوان یک آسیب شوم و جبران‌ناپذیر است.

کد خبر 748724

دیگر خبرها

  • ۵۷۰ کیلوگرم تریاک با همکاری پلیس استان سمنان کشف شد
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روان‌گردان در کرمانشاه
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • انهدام دو باند توزیع مواد مخدر در کرمانشاه
  • کشف محموله ۸۶ کیلویی مواد مخدر در محور کاشان - قم
  • کشف محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد
  • کشف و توقیف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • ۸۶ کیلوگرم مواد مخدر در کاشان کشف شد
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه