Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهرزاد لطفی با اشاره به سفر یک روزه خود به تهران، گفت: برج پژوهشی محمد رسول الله (ص) یک مرکز توانمند و ویژه در عرصه پژوهشی کشور است که با توجه به استعداد‌های موجود در پژوهشگران مجموعه سلامت فارس می‌تواند زمینه‌های دستیابی به موفقیت‌های مهمی را در عرصه پزشکی فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به تفاهمنامه مبادله شده با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی ریاست جمهوری، گفت: به موجب این تفاهم‌نامه که حمایت مالی این ستاد را به همراه خواهد داشت، مقرر شد به سرعت عملیات ساخت اتاق تمیز در برج پژوهشی محمد رسول‌الله (ص) شده و این پروژه شهریورماه سال آینده به بهره‌برداری برسد.

رئیس علوم پزشکی شیراز بیان کرد: اتاق تمیز در اجرای کارآزمایی‌های بالینی در زمینه سلول‌های بنیادی ضروری است و با ساخت آن، این طرح‌ها در دانشگاه عملیاتی می‌شود.

لطفی همچنین گفت: در نشست مشترکی که با معاون درمان وزیر بهداشت داشتیم، آخرین وضعیت شیوع کروناویروس در استان فارس، ارائه و تاکید شد که یکی از تلاش‌های اعضای ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این بحران، پیشگیری از بروز اختلال در سایر خدمات حوزه سلامت در فارس بوده است.

رئیس علوم پزشکی شیراز تاکید کرد که قطعا این مهم تنها با تلاش مضاعف و شبانه روزی مجموعه دانشگاه از مرکز استان تا دورافتاده‌ترین مناطق روستایی، میسر شده است.

در نیمه اسفند سال ۹۷، دبیر وقت ستاد توسعه فناوری نهاد ریاست جمهوری از پیگیری احداث اتاق تمیز در مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی در برج پژوهشی محمد رسول‌الله (ص) شیراز خبر داده بود.

امیرعلی حمیدیه آن زمان و در جلسه شورای استانی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی قطب فارس، بر اهمیت توسعه دسترسی به دانش سلول‌های بنیادی تاکید کرده و دانشگاه علوم پزشکی شیراز را نگین انگشتری علمی کشور خوانده و از پیگیری برای آغاز ساخت اتاق تمیز مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی، در طبقه نخست برج پژوهشی محمد رسول الله (ص) شیراز خبر داده بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ساخت اتاق تمیز علوم پزشکی شیراز علوم پزشکی شیراز سلول های بنیادی اتاق تمیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۰۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • اولین فرمانده گردان در تیپ ۲۷ محمدرسول الله (ص) که بود؟
  • مسئولان قانون را در اولویت امور خود قرار دهند