Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - ​معاون مالی بانک صادرات ایران از افزایش سود هر سهم (EPS) وبصادر به ٣٣٦ ریال در صورت‌های مالی حسابرسی شده شش ماهه اول سال ٩٩ خبر داد و از تاثیر مثبت مصوبه اخیر واگذاری سهام دولت به این بانک به عنوان اقدامی مثبت در افزایش کفایت سرمایه استقبال کرد.
احمد فاضلی گفت: اطلاعات صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای حسابرسی شده شش ماهه 99 بر روی سامانه کدال قرار گرفت و خوشبختانه EPS بانک از عدد ٣ ریال در صورت‌های مالی شش ماهه و ١٣ ریال پایان سال ٩٨ به ٣٣٦ ریال برای هر سهم در پایان ٣١ شهریور سال ٩٩ افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: به این ترتیب کفایت سرمایه بانک صادرات ایران نسبت به پایان سال گذشته ٢.٧٨ درصدافزایش داشته وبا توجه به برنامه‌های عملیاتی موجود، انتظار داریم در پایان سال جاری شاهد افزایش چند درصد دیگر در کفایت سرمایه بانک باشیم.
فاضلی روند افزایش سرمایه بانک را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم، اولین بار توسط بانک صادرات ایران مطرح شد و مورد اقبال عمومی و دولتمردان قرار گرفته است، به طوری که در دولت تصویب و در مجلس شورای اسلامی مورد موافقت واقع شد. همچنین شورای نگهبان آن را تایید کرد و از سوی ریاست محترم جمهوری به همه دستگاه‌ها و شرکت‌های بورسی ابلاغ شد.
وی اظهار کرد: با وجود تهیه گزارش توجیهی، دریافت گزارش بازرس قانونی و نامه موافقت بانک مرکزی قبل از برگزاری مجمع عمومی عملکرد سال ١٣٩٨، بنا به عدم موافقت سازمان خصوصی‌سازی به دلیل کاهش درصد سهام دولت و سهام عدالت از طریق این روش افزایش سرمایه، تاکنون به این مهم دست نیافته‌ایم. اصرار و درخواست داریم مسئولین محترم سازمان خصوصی‌سازی با تأکید بر عدم کاهش ارزش ریالی سهام دولت و سهام عدالت، با این روش موافقت نمایند چراکه افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم کمک شایانی به بهبود ساختار مالی و نسبت‌های مهم از جمله کفایت سرمایه بانک خواهد کرد.
معاون مالی بانک صادرات ایران افزود: افزایش کفایت سرمایه تاثیر قابل توجهی بر افزایش سقف ارائه تسهیلات به تولید کنندگان بزرگ و مشتریان اصلی بانک صادرات ایران خواهد داشت.
فاضلی همچنین واگذاری سهام شرکت‌های پالایشی و برخی دیگر از سهام شرکت‌های معتبر بورسی به سه بانک صادرات، ملت و تجارت را اقدامی مثبت ارزیابی کرد و گفت: این اتفاق از یک سو موجب همبستگی این بانک‌ها با دولت شد و از سوی دیگر دستاورد خیلی مهمی برای این بانک‌ها دارد.
معاون مالی بانک صادرات ایران تاکید کرد: این اقدام کیفیت دارایی‌های بانک صادرات ایران را افزایش خواهد داد و حجم مطالبات بانک صادرات ایران از دولت کاهش و در مقابل سرفصل سرمایه‌گذاری‌های (سریع‌المعامله) بانک را افزایش خواهد داد.
فاضلی با تاکید بر اینکه شفاف‌سازی در خصوص صورت‌های مالی از اقدامات اساسی برای بانک تلقی می‌شود، اظهار کرد: شفافیت اطلاعات صورت‌های مالی بانک صادرات ایران برای آگاهی سهامداران، همکاران بانک، فعالان بازار سرمایه و برای همه کسانی که روند موفقیت‌های این بانک را به هر دلیل رصد می‌کنند، اهمیت دارد و هر چه قدر که این اطلاعات با سرعت و دقت بیشتر و به موقع منتشر شود، مؤثرتر واقع خواهد شد قطعاً به عملکرد صحیح بانک کمک خواهد کرد.
وی افزود: سهام بانک صادرات ایران دارای ارزش ذاتی به مراتب بالاتر از قیمت بازار فعلی است که در شرایط عادی افزایش ٦٠ تا ٧٠ درصدی نرخ بازار آن دور از ذهن نیست.
منبع: روابط‌عمومی بانک صادرات ایران

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مالی بانک صادرات ایران افزایش سرمایه صورت های مالی کفایت سرمایه سرمایه بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۳۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین

تین نیوز

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • عربستان قیمت نفتش را افزایش داد