Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواهری با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کارخانه های داخلی حدود ۴۵۰ تن, نخ ابریشم است، ادامه داد: بر اساس آمار گمرک در ۵ سال اخیر میانگین بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ تن سالیانه ابریشم وارد شده است و حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن ابریشم تولید داخلی داشتیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سیدرضا جواهری، مدیرکارخانه نخ ابریشم در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: در دهه 70 , اوج صادرات ما بود که از ابریشم داخلی استفاده و حدود 800 تا 850 تن ابریشم تولید کردیم و یک میلیارد دلار صادرات فرش داشتیم و از ابریشم وارداتی بسیار کم استفاده می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کارخانه های داخلی حدود 450 تن, نخ ابریشم است، ادامه داد: بر اساس آمار گمرک در 5 سال اخیر میانگین بین 300 تا 350 تن سالیانه ابریشم وارد شده است و حدود 100 تا 120 تن ابریشم تولید داخلی داشتیم بنابراین مصرف نخ ابریشم کشور حدود 420 تا 450 تن است.

 

جواهری با بیان اینکه از سال 1382 حدود 200 هزار جعبه نُغان توزیع می کردیم و 5 هزار تن تولید پیله داشتیم, افزود: سیاست کاهش تعرفه واردات را در این 17 سال اجراء کردیم و نمایندگان مرکز ملی فرش و یا واردکنندگان, همیشه طرفدار کاهش تعرفه بودند.

 

وی نخریدن تولیدات داخلی را علت تعطیلی کارخانه های تولید ابریشم در کشور بیان و اضافه کرد: دستگاه های ابریشم کشی فعال در کارخانه های داخلی برای تولید نخ ظریف طراحی شدند و هزینه اضافی را انجام دادیم تا نخ ضخیم تر برای فرش تولید کنیم.

 

این مدیرکارخانه تولید نخ ابریشم گفت: 80 درصد نخ ابریشم وارداتی، از کشورهای آسیای میانه از جمله ازبکستان، تاجیکستان و ترکمنستان است و 10 درصد بازار داخلی از نخ باکیفیت استفاده می کنند.

 

جواهری با اشاره به اینکه از تولید ابریشم داخلی حمایت نمی شود، افزود: شرکت فرش در 15 سال اخیر فقط 300 کیلو نخ از ما خریده است.

 

مدیرکارخانه نخ ابریشم در ادامه این برنامه گفت: تعرفه بالا مورد قبول ماست چون در 15 سال سیاست کاهش تعرفه را آزمایش کردیم که دستاورد آن تعطیلی چهار کارخانه و بیکاری 1200 نفر به صورت مستقیم که در این کارخانه ها فعال بودند و بیکاری حدود سه هزار نفر در تربت حیدریه و کاهش 66 هزار نوغان دار به 18 هزار نفر بوده است.

 

وی افزود: در حال حاضر پیله خریداری شده توسط کارخانه ما از پیله خارجی گران تر است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ابریشم پیله ابریشم ابریشم بافی کارخانه های داخلی نخ ابریشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است

وزیر کشور گفت: از ابتدای دولت سیزدهم در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و این اقدام استاندار برای حمایت از تولید تا پایان دولت، توسط ایشان باید پیگیری و ادامه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، احمد وحیدی امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ طی بازدید از یکی از کارخانه‌های احیا شده در مشهد اظهار کرد: خراسان رضوی در حوزه احیای بنگاه‌های اقتصادی راکد عملکرد خوبی داشته است.

وزیر کشور با اشاره به آمار این کارخانه‌ها افزود: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و احیا شدند.

وی عنوان کرد: این بنگاه‌های اقتصادی در حوزه صنعت «صنوف تولیدی و واحدهای تولیدی»، معدن، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی بودند که به چرخه تولید برگشتند.

وحیدی خطاب به نماینده عالی دولت در خراسان رضوی تاکید کرد: جای دارد استاندار خراسان رضوی با همین رویه و روش که منجر به احیای واحدهای تولیدی شد، حمایت خود را از کارخانه‌ها تا پایان دولت ادامه دهد.

وزیر کشور در پایان تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، همه ما باید دست به دست هم دهیم تا کارنامه‌ای ماندگار از این عرصه به یادگار بگذاریم.

کد خبر 747939

دیگر خبرها

  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • فراز و فرود نوغانداری در گیلان /تجارت پر سودی که از رونق افتاد
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی