Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: با اجرای طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، شاهد کاهش چشمگیر تعداد مبتلایان، بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از بیماری کووید ۱۹ در استان لرستان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد محمدرضا نیکبخت در جمع خبرنگاران این شهرستان در رابطه با خریداری واکسن کرونا برای استان  لرستان اظهار داشت: در صورت خرید واکسن کرونا 400 هزار دز برای استان با اولویت  بیماران در معرض خطر فشار خون، سالمندان، بیماران دیابتی، افراد دارای بیماری خاص و مادران باردار درخواست داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با اجرای طرح شهید سلیمانی در استان لرستان همزمان با سراسر کشور افزود: در استان لرستان دو هزار و 694 نفر در قالب هزار و 235 تیم مراقبتی،378نفردر قالب 176 تیم مراقبت در منزل  و همچنین 833 نفر در قالب  209 تیم نظارتی، دو هزار و 406 نفردر قالب 732 تیم حمایتی از نیروهای حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی، بسیج، سپاه پاسداران، هلال احمر در طرح شهید سلیمانی در حال فعالیت هستند.

میزان ابتلا به بیماری کرونا در استان البرز ثابت است/ کرج همچنان نارنجیاستاندار کرمان: شیوع کرونا مانع شد تا میزبانی خوبی از دلدادگان حاج قاسم داشته باشیمآخرین آمار کرونا در ایران|فوت 98 بیمار مبتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: مهمترین دستاورد اجرای طرح شهید سلیمانی کاهش بارز و چشمگیر تعداد مبتلایان  به کرونا بود به گونه‌ای که در آبان ماه 17 هزار و 114نفر مبتلا به کرونا دراستان شناسایی شد که با اجرای طرح شهید سلیمانی با 62درصد کاهش این آمار در آذر ماه به 6 هزار و 488 نفر رسیده است، بستری‍‌های مبتلا به کرونا نیز با اجرای این طرح با 50 درصد کاهش از 55 هزار و 256 نفر به 2 هزار و 614  و همچنین مرگ  ناشی از کرونا با 32 درصد کاهش از روزانه  11 نفر به 6.6 نفر رسیده است.

نیکبخت افزود: برنامه پیشگیری کرونا  با شدت بیشتری همچون گذشته در حال انجام است و با اجرای طرح شهید سلیمانی  کنترل بیماری با شدت بیشتری در دست اقدام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: با توجه وضعیت زرد استان لرستان به دلیل شیوع کرونا بر اساس  طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها  دانشگاه‌های سراسر استان همچنان تعطیل است.

وی بیان کرد: استفاده داروهای شیمی درمانی و ایدز برای بیماران کرونایی صحت ندارد، داروهای بیماران کرونایی مشخص و در پرونده بیماران ثبت شده است.

انتهای پیام/645/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اجرای طرح شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در محورهای مواصلاتی استان در حوزه ارتقاء روشنایی طولی و نصب حفاظ بتنی با اعتباری بالغ بر دو هزار میلیارد ریال فعال است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی، مهرداد جهانی با اشاره به تلاش بی وقفه برای افزایش سطح ایمنی در شبکه راه‌های استان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱ پروژه بزرگ در حوزه ارتقا روشنایی طولی راه‌ها و نصب حفاظ میانی بتنی در جاده‌های استان مرکزی فعال است.

وی افزود: برای اجرای این ۱۱ طرح بزرگ ایمنی، بیش از دو هزار میلیارد ریال اعتبار ملی در نظر گرفته شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با تشریح فرآیند اجرای این پروژه‌ها گفت: در حال حاضر چهار طرح اجرای حفاظ میانی بتنی در مجموع به طول ۴۷ کیلومتر با یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی در محورهای اراک - راهجرد، اراک - بروجرد، شازند - دوراهی و کمربندی غربی دلیجان فعال است.

جهانی افزود: اجرای شش طرح روشنایی و یک طرح ایمن سازی فیزیکی از دیگر اقدامات مهمی است که هم اینک در سطح شهرستان‌های استان مرکزی در دست اقدام است.

وی اعتبار تأمین شده برای اجرای این طرح‌ها را ۳۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: احداث ۱۷ کیلومتر روشنایی طولی در محورهای تفرش - سلفچگان، تفرش - فراهان و شازند - دوراهی، احداث روشنایی نقطه‌ای برای ایمن سازی تقاطع راه روستایی طرمزد با راهزان، رفع خاموشی‌های دو محور اراک - سلفچگان و اراک - بروجرد بعلت سرقت تجهیزات ایمنی، نصب دو برج نوری در محدوده ایست و بازرسی شهر دلیجان و ایمن سازی فیزیکی ۳۰ دماغه در سطح راه‌های استان از مجموعه اقدامات مهم و بزرگی است که در راستای افزایش سطح ایمنی راه‌ها اجرا شده و تعدادی نیز در حال اجراست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی تصریح کرد: علاوه بر فعالیت‌های ذکر شده، پروژه‌های دیگری نیز در حوزه ارتقا ایمنی راه‌ها با رویکردهای دیگر از جمله رفع نقاط حادثه‌خیز شناسنامه‌دار، رفع نقاط مستعد حادثه، ترانشه برداری، اجرای شیب شیروانی، رفع نقاط پرتگاهی، ایمن سازی تقاطعات همسطح راه‌های فرعی و روستایی، نصب انواع تابلو و علائم، خط کشی و… نیز بصورت پیمانی و امانی در حال اجراست.

کد خبر 749841

دیگر خبرها

  • دستاورد بزرگ اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ دانشگاه‌ها امتیاز دادند
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • شرکت در انتخابات هم حق است هم وظیفه
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی