Web Analytics Made Easy - Statcounter

«آزاده معینی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در خصوص اضافه شدن مربی و بازیکنان خارجی به تیم‌های باشگاهی در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال زنان اظهار داشت: حضور بازیکنان خارجی کمک بزرگی به بازیکنان داخلی می‌کند و نقش مهمی در رشد و پیشرفت آنان دارد. هر چند بازیکن خارجی مهرام دیر به این تیم اضافه  و این امر به شکست آنان منجر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نارسینا هم بازیکنی را جذب کرده که از نظر کیفی خیلی خوب است.

وی در خصوص نیمکت‌نشینی دختران ایرانی با حضور بازیکنان خارجی، گفت: این موضوع را قبول ندارم و طبیعی است که وقتی تیمی بازیکن خارجی جذب کند، بسکتبالیست‌های ایرانی در بازی‌ها نیمکت‌نشین می‌شوند  و بازی کمتری به آنان می‌رسد اما اگر در این سطح بازیکن خارجی وارد ایران شود، ایده‌آل است و دختران ایران می‌توانند از دانش آنان بهره ببرند.

کارشناس بسکتبال در خصوص شکست‌های مکرر تیم شهر گرگان یادآور شد: سرمربی و بازیکنان این تیم در این فصل از شهر گرگان جدا شدند و به تیم مهرام رفتند و به همین دلیل نماینده گرگان همواره شکست می‌خورد. در گروه گرگان هم تیم‌های راحتی هستند و از بازیکنان ملی و خارجی استفاده نشده است و به دلیل ضعیف بودن بازی‌ها، دیدارهای گروه (ب) را دنبال نمی‌کنم اما در گروه (الف) حضور بازیکنان خارجی و ملی بازی‌ها را دشوار و هیجان انگیز کرده است.

وی درباره ضعف بسکتبال زنان ایران خاطرنشان کرد: یکی از ضعف‌های بسکتبال زنان این است که مربیانی سطح ۲ به آموزش در رده پایه می‌پردازند و بازیکنان سطح یک در حال بازی هستند و به مربیگری نمی‌رسند. حضور مربی خارجی و آموزش آن به بازیکنان و حتی مربیان رده پایه خیلی مفید است و می‌تواند نقش تاثیرگذاری در رشد بسکتبال زنان ایران داشته باشد.

معینی در خصوص تیم ملی بسکتبال زنان ایران گفت: ملی‌پوشان بازی‌های برون مرزی کمی دارند و باید تجربه آنان با اردو و بازی‌های تدارکاتی زیاد شود. در حال حاضر برگزاری اردو تنها امکاناتی است که می‌توان به ورزش زنان داد.

برچسب‌ها بسکتبال زنان لیگ برتر بسکتبال تیم ملی بسکتبال ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بسکتبال زنان لیگ برتر بسکتبال تیم ملی بسکتبال ایران بسکتبال زنان لیگ برتر بسکتبال تیم ملی بسکتبال ایران اخبار کنکور بازیکنان خارجی بسکتبال زنان بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۷۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها

روزنامه اعتماد-پس از مدت‌ها انتظار سرانجام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از بدنه وزارت ورزش خارج شدند و سهام‌شان به دو ارگان مجزا رسید. حالا چند بانک دولتی عمده سهام سرخ‌ها را در‌اختیار دارند و آبی‌ها هم به پتروشیمی واگذار شدند؛ اتفاقی که با‌توجه به مصاحبه‌های رنگارنگ و هوادارپسند مدیران ارشد سرخابی‌ها جذاب و لذتبخش به نظر می‌آید، اما برای فوتبال و بحث فیرپلی مالی که سران ای‌اف‌سی نظارت جدی به آن دارند یک وضعیت مبهم و پیچیده را ایجاد کرده است. برای کشیدن ترمز ریخت و پاش تیم‌ها رییس فدراسیون هم بیکار ننشسته و بازهم حرف از گذاشتن سقف قرارداد زده است که البته اجرایی کردن این قانون هم خودش جای حرف و حدیث داشته و دارد.


در شرایطی که مدیران سهامدار سرخابی‌ها با ذوق‌زدگی از بستن تیمی در سطح قهرمانی در آسیا می‌کنند حتما تیم‌های صنعتی هم بیکار نخواهند نشست و به منوال قبلی پول‌های کلان به فوتبال ورشکسته ما تزریق می‌شود و ثمره آن خوشحالی بابت سود پر و پیمان چندین بازیکن و مربی معمولی و البته دلال‌های دندان تیز کرده خواهد بود.

 
سپاهان، گل‌گهر، مس، فولاد و دیگر تیم‌های صنعتی و در سمت دیگر پرسپولیس که بانکدار است و استقلال که نفتی شده برای جذب بازیکنان سر و دست می‌شکنند و احتمالا همین مساله باعث افزایش فزاینده قرارداد‌های بازیکنان خواهد بود. بازیکنانی که امروز دیگر می‌دانند پشت پیشنهاد‌های رسیده بانک و پتروشیمی حضور دارند. مگر در این لیگ برتر چند ستاره داریم؟ آیا ستاره‌های خارجی که در دیگر تیم‌های باشگاهی آسیا قرارداد دلاری دارند حاضر هستند با رقمی معقول در شرایط فعلی به کشورمان سفر کنند تا پیراهن تیم‌های لیگ برتری ما را برتن کنند؟ این مدیرانی که هر روز روی یک برنامه تلویزیونی از بستن تیمی در حد قهرمانی در آسیا می‌گویند، چطور می‌توانند بازیکنان خارجی بزرگ را به کشورمان بیاورند و آنها را برای ارتباط با خانواده‌های‌شان به استفاده از فیلترشکن مجاب کنند؟ از بحث سخت‌افزار و مسائل و محدودیت‌های این قبیل که بگذریم در بحران ارزی کشور آیا راه آسانی برای جذب ستارگان خارجی وجود دارد؟ جواب این سوال‌ها که مشخص است، اما نتیجه کار همان می‌شود که در ابتدای مطلب نوشتیم.


مانور دادن روی این مسائل حاصلی ندارد جز اینکه سطح انتظارات هواداران را بالا خواهد برد و به همان میزان میلیارد‌ها تومان اضافه هزینه بازیکنان وطنی می‌شود. بازیکنان یا مربیانی که اکثر آنها در نگاهی خوشبینانه ارزش قراردادشان به دو میلیارد هم نمی‌رسد، اما با تبلیغات و زد و بند دلال‌ها، قرارداد‌های چند ده میلیاردی و حتی بیشتر می‌بندند آن‌هم در فوتبالی که در آن راه‌های درآمدزایی قفل است و تراز مالی تقریبا تمامی باشگاه‌های‌مان در واقعیت منفی است.


با این روند و باتوجه به قوانین فیرپلی مالی شرایط فعلی می‌تواند زنگ خطری برای فوتبال ما باشد.

دیگر خبرها

  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • دو ستاره خارجی لیگ برتری در سبد خرید تابستانی پرسپولیس
  • دلیل باخت شهرداری گرگان به الریاضی/ مافیای بسکتبال دست ایران نیست
  • اردوی تیم ملی مینی بسکتبال در رامسر
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • شکست تیم ملی ایران برابر ازبکستان در نیمه اول
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد