Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو بازیکن از سرخابی‌های پایتخت نامزد کسب جایزه بهترین بازیکن جوان سال گذشته میلادی فوتبال آسیا شدند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا در نظر دارد در چهار بخش بهترین بازیکن جوان، بهترین بازیکن بانوان، بهترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا و بهترین لژیونر قاره کهن در سال 2020، بهترین‌ها را از نگاه هواداران انتخاب و جایزه هواداران را به آنها اهدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

40 درصد معیار تصمیم‌گیری برای انتخاب برترین‌های هر بخش، نظر هیئت کارشناسان مستقل فوتبال آسیاست و 60 درصد باقیمانده به نظرات هواداران اختصاص دارد. برندگان هر بخش روز 5 بهمن مشخص خواهند شد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

در نخستین نظرسنجی، سایت AFC از کاربران خود خواسته تا به بهترین بازیکن جوان سال قاره آسیا رأی دهند که نام‌های مهدی قایدی و مهدی عبدی از ایران میان 20 گزینه اعلام شده، دیده می‌شود.

AFC درخصوص این دو بازیکن نوشت: «قایدی حذف ایران در مسابقات زیر 23 سال قهرمانی آسیا در تایلند را به دست فراموشی سپرد تا یک سال چشمگیر دیگری در رده باشگاهی رقم بزند. او سه گل و یک پاس گل در شش دیدار لیگ قهرمانان آسیا به نام خود ثبت کرد. تأثیر قایدی باعث شد استقلال در لیگ حرفه‌ای ایران و جام حذفی به رتبه دوم برسد و او هم در آخرین دیدار آنها هم گلزنی کرد. قایدی همچنین تبدیل به یک بازیکنی بین‌المللی تبدیل شد و در ماه نوامبر، برای تیم ملی ایران مقابل بوسنی و هرزگوین گلزنی کرد.

لک نامزد بهترین دروازه‌بان لیگ قهرمانان آسیا 2020 شد

پس از قهرمانی با پرسپولیس در ماه جولای، پیشرفت  عبدی در نیمه دوم سال به اوج رسید و او بازی باکیفیتی در فینال لیگ قهرمانان آسیا به نمایش گذاشت. این مهاجم هیجان‌انگیز در مراحل گروهی، نیمه‌نهایی و از همه مهم‌تر در فینال بزرگترین تورنمنت آسیایی گلزنی کرد و خود را به عنوان یک ستاره بالقوه در آینده معرفی کرد.»

برای شرکت در این نظرسنجی، اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فوتبال آسیا مهدی عبدی مهدی قائدی فوتبال آسیا مهدی عبدی مهدی قائدی بهترین بازیکن جوان لیگ قهرمانان آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد

به گزارش قدس آنلاین، «ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده است و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

موفقیت مهم و ارزشمند این فیلم اکران موفق و پرمخاطب در شهرستان‌هاست که بعد از موفقیت مستندهایی مانند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی، «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور و همچنین فیلم‌های سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی، «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اتاق فرار»، «یک سانس چند رویا» و «فیلم کوتاه ژانر وحشت» نوید موفقیت و گسترش سینمای متفکر ایران را در سراسر کشور و برای مخاطبان گسترده‌ای در شهرهای مختلف به ارمغان می‌آورد.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است. تدوین این فیلم توسط «بهمن کیارستمی» و «پویا پارسامقام» صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده «مهدی آزادی» از فیلمبرداران نام آشنا و برنده جایزه معتبر و مهم «قورباغه طلایی» جشنواره کمرایمیج بوده است. داستان فیلم با صدای روان و آشنای «ابوالحسن تهامی‌نژاد»، «نصرالله مدقالچی»، «زهره شکوفنده» و «مریم شیرزاد» روایت می‌شود.

«مسعود فروتن» این فیلم را با فیلم «باد صبا» مقایسه کرد و کارگردانی این فیلم را ستود. «دکتر اصغر دادبه» چهره ماندگار ادبیات و فلسفه محتوای مطرح شده از فیلم را از جمله موارد مهم در لیست نجات فرهنگ ایران در طول تاریخ دانستند. «دکتر جوادیان» رییس مرکز بین‌المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی به عنوان مرجع معتبر در موضوع روایت شده در فیلم از تحقیق این فیلم و مستندات آن اعلام رضایت کردند. «رضا صائمی» منتقد سینما و فعال فرهنگی در فصلنامه سینما حقیقت به بررسی نوع روایت فیلم پرداخته و به استفاده از المان‌های آب، باد، خاک و آتش برای روایت داستان اشاره کرده است و تلاش فیلمساز را در معرفی یک شهر توسط این فیلم را پلی برای معرفی جهان دانسته است. مجله فیلم در یادداشتی به ترکیب تیم سازنده فیلم اشاره کرده است و نویسنده، اعتبار، سابقه و تبحر این گروه و انتخاب صحیح کارگردان و تهیه‌کننده فیلم را از نکات مهم و قابل توجه این مستند دانسته است.

دیگر خبرها

  • نامزدی امباپه و انریکه برای دو جایزه ارزشمند
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • رودیگر: ام باپه را در فینال لیگ قهرمانان شکست می‌دهیم؛ بلینگام بهترین بازیکن جهان است
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • احمدعباسی: برای سختی‌هایی که کشیدم گریه کردم
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • عنوان بهترین دروازه بان آسیا کف آرزوهای من بود
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • جایزه فردی خوشحالم نمی کند/ قرارداد کادرفنی باید زودتر مشخص شود
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم