Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در جلسه بررسی زیرساخت ها و امکانات شهرستان قصرشیرین برای تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری که با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیران دستگاه های اجرایی استان در سرسرای تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد؛ اظهار داشت: مشوق های معنی دار و حمایتی دولت در مناطق آزاد می تواند زمینه توسعه و پیشرفت استان را به صورت ویژه فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معافیت های مالیاتی و طرح های حمایتی برای جذب سرمایه گذاری فرصت مناسبی است و بخش خصوصی می تواند در ایجاد زیرساخت ها نیز وارد شود و صرفه جویی مطلوبی نیز برای دولت در بخش تأمین هزینه های زیرساخت ها شکل می گیرد.

مقام ارشد استان در ادامه به دلایل توسعه نیافتگی اقتصادی استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: هشت سال جنگ تحمیلی فرصت توسعه را گرفت و چالش های مهاجرت به سمت مرکز، حاشیه نشینی و نرخ بالای بیکاری را نیز به همراه داشت.

بازوند با بیان اینکه در سال ۹۶ نرخ بالای بیکاری استان و روند صعودی بسیار نگران کننده بود و روزی که به استان آمدیم نگران بحران اجتماعی بودیم اما با تدوین اسناد اشتغال، رونق و جهش تولید، اقتصاد مقاومتی، مطالعات آمایش سرزمینی و تسهیل و جذب سرمایه گذاری خوشبختانه این نرخ امروز به ۱۵.۳ رسیده است، هرچند این نرخ هنوز بالاست اما روند صعودی آن متوقف شده و مسیر کاهش نرخ بیکاری تداوم دارد.

استاندار کرمانشاه در ادامه به بحران های سال های اخیر استان از جمله سیل و زلزله اشاره داشت و گفت: با همدلی و همراهی مردم و حمایت ویژه دولت از تهدید زلزله به فرمایش مقام معظم رهبری فرصتی و نعمتی ایجاد شد و علاوه بر افزایش تعداد واحدهای مسکونی شاهد مهاجرت معکوس به روستاها بودیم به گونه ای که ۲۴۰۰ واحد به روستاهای مناطق زلزله زده اضافه شد. و میانگین ارتفاع از ۱.۲ به ۳.۴ طبقه رسید.

بازوند ادامه داد: در بحران ها نه تنها اجازه ندادیم نرخ بیکاری افزایش یابد بلکه روند کاهشی نیز تداوم یافت و برای نیروهای جدیدی نیز که وارد بازار کار می شوند نیز تمهیداتی اندیشیده شده است.

 او اظهار داشت: بحران کرونا نیز سبب خسارات بسیار زیادی در حوزه های اقتصادی و اجتماعی شد به گونه ای که کسب و کارها نیز دچار تعطیلی شدند و عملاً مشکلات بیشتر شد که خوشبختانه نتوانست مانع تداوم برنامه های توسعه ای استان شود.

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه، ظرفیت های ویژه ۶ مرز رسمی استان در حوزه مبادلات تجاری و اقتصادی را یادآور شد و بیان کرد: روزانه بیش از هزار کامیون از مرزها تردد دارند به گونه ای که بیش از ۵۰ درصد صادرات غیرنفتی کشور فقط از طریق مرز پرویزخان صورت می گیرد و این پویایی در ایام کرونا نیز بود و حتی یک روز هم تعطیل نشد.

وی افزود: قصرشیرین به لحاظ موقعیت جغرافیایی دارای شرایط ویژه ای برای تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری است و در صورت تصویب می تواند بخشی از عقب ماندگی ها را جبران کند و نقطه عطفی در پیشرفت و توسعه استان باشد.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: منطقه آزاد تجاری قصرشیرین علاوه بر اینکه ظرفیت بزرگی برای توسعه کرمانشاه است برای کشور نیز فرصتی مطلوب است.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می‌شود.

مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری قصرشیرین دارای بزرگترین پایانه زمینی بین المللی خاورمیانه است.

مرز رسمی پرویزخان در شهرستان قصرشیرین به صورت رسمی در سال ۸۶ تاسیس و راه اندازی شد که هم مرز با اقلیم کردستان عراق و در همسایگی استان سلیمانیه قرار دارد.

هم اکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام می شود.  

نزدیکی فرهنگ ۲ منطقه مرزی استان های کرمانشاه و سلیمانیه عراق به دلیل همزبان بودن از مهمترین عوامل رونق اقتصادی و تجاری این بازارچه مرزی است.

همچنین پرویزخان اکنون یکی از مرزهای راهبردی و مهم کشورمان است که ۵۴ درصد صادرات غیرنفتی کشورمان به عراق را به خود اختصاص داده و نقش کلیدی و حیاتی در جذب بازار این کشور همسایه دارد.

این مرزکه در مسیر راه ابریشم قرار دارد، نزدیکترین راه ارتباطی از طریق عراق و سوریه به طول ۹۰۰ کیلومتر به کشورهای اروپایی است و در زمان کنونی که کشور عراق در زمینه زیرساخت‌ها و اقتصاد وضعیت خوبی ندارد بهترین مسیر برای سرمایه گذاری در این کشور و کردستان عراق است.

روزانه ۸۰۰ تا یک هزار و ۲۰۰ دستگاه کامیون کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان به اقلیم کردستان عراق و همچنین ۵۰۰ دستگاه کامیون کالا از طریق مرز رسمی خسروی به حوزه حکومت مرکزی عراق (بخش مرکزی) صادر می‌شود.

همچنین روزانه به طور میانگین ۶۰۰ دستگاه تانکر سوخت رسان عراقی و ایرانی از مبدا اقلیم کردستان عراق از طریق مرز رسمی پرویزخان به مقصد بنادر جنوبی کشورمان، وارد خاک جمهوری اسلامی ایران می‌شود.

برچسب‌ها هوشنگ بازوند قصرشیرین کرمانشاه محسن رضایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هوشنگ بازوند قصرشیرین کرمانشاه هوشنگ بازوند قصرشیرین کرمانشاه محسن رضایی اخبار کنکور مرز رسمی پرویزخان اقلیم کردستان کردستان عراق زیرساخت ها منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب طرح تفصیلی شهر اردبیل

به گزارش قدس آنلاین، محمود صفری پیش از ظهر پنجشنبه در نشست با اعضای شورای شهر اردبیل، اظهار کرد: طرح تفصیلی شهر اردبیل پس از یک دهه بلاتکلیفی در وزارت راه و شهرسازی تصویب و پس از طی مراحل، به‌زودی به مرحله اجرا در خواهد آمد.

وی با بیان این‌که با اجرای طرح تفصیلی شهر اردبیل، بخش عمده مشکلات شهری رفع خواهد شد، افزود: با اجرای این طرح که در قالب پهنه‌بندی و با احصا کمبودها و معضلات شهری تهیه شده ضمن رفع نواقص و کاستی‌های طرح تفصیلی قبلی، نگاه ویژه‌ای به تأمین کمبود سرانه‌های عمومی شهر و رساندن سرانه‌های مورد نیاز به استاندارد کشوری شده است.

شهردار اردبیل ادامه داد: همچنین جبران کمبودهای مناطق کم برخوردار و توسعه متوازن و یکسان مناطق مختلف شهر از محور اصلی طرح تفصیلی جدید است.

صفری بیان کرد: قطعاً اصلاح ضوابط و موارد مدنظر در طرح تفصیلی باعث نوسازی، بهسازی، رونق و توسعه شهر در جهت‌های مختلف خواهد بود و شهروندان به زودی شاهد ثمرات مثبت این طرح می‌شوند.

وی به مبادی ورودی‌های شهر نیز اشاره کرد و گفت: اصلاح و توسعه مبادی ورودی‌های شهر اردبیل نیز در جهت ساماندهی ورودی‌ها در برنامه قرار دارد که با ساماندهی مبادی ورودی شهر، شاهد توسعه، رونق و وضعیت بصری مناسب و در شأن کلان‌شهر اردبیل خواهیم بود.

صفری همچنین با تقدیر و تشکر از زحمت‌های مسؤولان مرتبط با این امر خاطرنشان کرد: بی شک دستیابی و اتمام طرح مذکور در سایه تلاش این بزرگواران بوده و ابلاغ آن با پیگیری «علی نیکزاد» نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی توسط شورای عالی معماری و شهرسازی صورت گرفت.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • تصویب بیش از ۵۰ مصوبه برای توسعه شرق شهرستان اصفهان
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • تصویب طرح تفصیلی شهر اردبیل
  • راه ۱۵ روستا در بم بازگشایی شد
  • طرح تفصیلی شهر اردبیل تصویب شد
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار