Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل ایزوایکو گفت: ایزوایکو به‌عنوان بزرگ‌ترین زیرساخت دریایی کشور کارنامه‌ای روشن در طراحی، ساخت و تعمیرات انواع شناورهای کوچک، متوسط، بزرگ و همچنین سکوهای نفت، گاز و سازه‌های دریایی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز حمید رضائیان اصل مدیرعامل ایزوایکو فراساحل بندرعباس صبح امروز؛ ۱۷ دی ماه در جمع خبرنگاران، افزود: با توجه به رونق صنایع مرتبط با شیلات در کشورمان ساخت و طراحی شناورهایی نظیر شناورهای پشتیبان صیادی، شناورهای ماهی گیری، شناورهای اسکیف (شناورهای جمع کننده‌ی تور ماهیگیری) و … از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: امروز با تکیه‌بر توان مهندسی و تجهیزات منحصربه‌فرد تمامی مراحل مربوط به طراحی و ساخت انواع این شناورها در مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران انجام می‌گیرد. ساخت این شناورها در داخل از خروج میزان زیادی ارز از کشور جلوگیری می‌کند.

رضائیان اصل عنوان کرد: با توجه به ساخت یک فروند شناور اسکیف در گروه طراحی ساخت و تعمیرات شناورهای کوچک و به‌آب‌اندازی موفق آن در پانزدهم دی‌ماه سال جاری طی مصاحبه‌ای با مهندس «روح‌الله ابو عسکری»، مدیر اجرایی گروه طراحی ساخت و تعمیرات شناورهای کوچک، روند طراحی و ساخت این شناور را جویا شدیم.

وی ادامه داد: پیش ‌از این متقاضیان داخلی سفارش ساخت این کلاس از شناورها را به کشورهایی همچون اسپانیا می‌دادند اما ایزوایکو با تکیه و اعتماد به نیروهای متخصص داخلی موفق شد برای نخستین بار ساخت این شناور را در کشور محقق سازد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه این شناور با فرم هیدرودینامیکی پیچیده خود قادر است تورهای صیادی را به‌وسیله دو وینچ که بر روی عرشه مستقر است جمع‌آوری کند، اظهار کرد:  این شناور دارای ابعادی به طول ۱۲ متر، عرض ۵ متر و ۶۰ سانتی‌متر و ارتفاع ۴ متر و وزنی بالغ‌بر ۳۰ تن است.

وی با بیان اینکه این شناور دارای طراحی منحصربه‌فرد است؛ و جای خرسندیست که در شرایط تحریم نمونه‌ی داخلی این نوع شناور در ایزوایکو طراحی و ساخته شد، خاطرنشان کرد:  در ابتدا نقشه‌های ابتدایی نمونه‌های موجود بررسی و سپس نحوه عملکرد این نوع شناور از طریق برداشت‌های میدانی برآورد شد. پس از جمع‌آوری اطلاعات لازم با پشتکار و تکیه‌بر توان مهندسی داخلی نقشه‌ی ساخت شناور اسکیف تهیه و مراحل ساخت آن آغاز شد.

رضائیان اصل بیان کرد: تجهیزاتی که به دلیل تحریم در دسترس نبود، با مهندسی معکوس و همچنین همکاری کارگاه‌های ساخت و تراشکاری در سایزهای مطلوب و باکیفیتی قابل‌قبول در مجموعه‌ی ایزوایکو ساخته شد.

وی خاطرنشان کرد: ساخت این شناور با هزینه‌ای معادل یک‌چهارم هزینه‌ی ساخت در خارج از کشور به اتمام رسید که علاوه بر به صرفه بودن از خروج میزان زیادی ارز از کشور جلوگیری کرد.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: ی ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از آماده افتتاج شدن ۱۳ هزار میلیارد تومان پروژه توسعه دریامحور و مذاکره ساخت کشتی برای کوبایی‌ها خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر صفایی با اشاره به عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه توسعه دریا محور اظهار کرد: سال گذشته 100 هزار میلیارد تومان شامل 50 هزار میلیارد تومان از منابع دولت و 55 هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی برای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در بنادر کشور سرمایه‌گذاری شد.

وی ادامه داد: 13هزار میلیارد تومان از این حجم از سرمایه‌گذاری، آماده افتتاح شده است.

وی با اشاره به تأکید رئیس جمهوری بر توسعه تجارت خارجی با کشورهای همسایه افزود: تعاملات حمل‌ونقل دریایی با کشور ونزوئلا از گذشته تا امروز ادامه دارد و با سایر کشورهای حوزه آمریکای جنوبی به صورت موردی انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: صنعت کشتی‌سازی ایران در سطح جهانی مورد توجه است و به طور مثال ونزوئلا سفارش ساخت سه فروند کشتی 90 هزار تنی داشت که توسط مهندسان توانمند کشورمان انجام و تحویل شد.

صفایی بیان کرد: مذاکراتی در زمینه ساخت کشتی با کشور کوبا نیز انجام شده که امید است از توان داخلی در این حوزه برای ساخت کشتی‌های مورد نیاز کشورهای آمریکای جنوبی به خوبی استفاده کنیم. در زمینه تجارت دریا برد با کشورهای حوزه دریای خزر نیز با دستیابی به رکورد حدود 9 میلیون تن، 30 درصد رشد ثبت شده که عمدتاً با کشورهای روسیه و قزاقستان بوده‌ است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • زنگ معلم سپاس در مدارس هرمزگان نواخته شد
  • (عکس) ساخت اسکله شناور در سواحل غزه
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • ساخت و بهسازی ۱۴۵ واحد مسکن مددجویی در بندرعباس
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد