Web Analytics Made Easy - Statcounter

مثنوی «شهادت نامه» را به مناسبت چهلمين روز شهادت شهید دكتر فخری زاده منتشر کرد خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی ایران صدا؛ به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر «محسن فخری‌زاده»، ایران صدا منظومه «شهادت نامه» سروده‌ی هادی سعیدی کیاسری را با صدا و اجرای شاعر منتشر کرد.   این منظومه که در قالب «مثنوی-غزل» سروده شده است، به انگیزه‌ شهادت دانشمند نامدار هسته‌ای کشورمان، با زبانی محکم و حماسی و با بهره گیری از اشارات و تلمیحات گوناگون قرآنی و تاریخی، نبرد همیشگی انسان مسلمان ایرانی را با کفر و شرک و نفاق و شر و اهریمنی روایت می‌کند و ضرورت هوشیاری در برابر نفوذ دشمن و اهمیت پاسداری از آرمان‌ها و ارزش‌های والای انسانی و الهی را مورد تأکید قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  روایت این منظومه با صدای شاعر، در پایگاه کتاب گویای ایران صدا به تهیه کنندگی سارا عشقی نیا تهیه و تولید شده است و علاقه مندان می‌توانند برای استفاده از این اثر شنیدنی به صورت رایگان به پایگاه کتاب گویای ایران صدا مراجعه کنند.   دکتر محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان عصر روز ۷ آذر ۹۹ به دست جنایتکاران کوردل و عوامل دشمن صهیونیسنی ترور شده است.   به همین مناسبت، هادی سعیدی کیاسری شاعر و پژوهشگر، مؤسس و سردبیر نخستین مجله‌ی شعر فارسی در ایران، مدیر و بنیان گذار کانون ادبیات ایران و بنیاد بیدل دهلوی، عضو نخستین شورای شعر دفتر نشر آثار حضرت امام خمینی است که تا کنون شماری از اشعار و آثار ایشان به زبان‌های انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی، عربی، اردو و ترکی استانبولی ترجمه شده است.   ایران صدا مثنوی «شهادت نامه» را به صورت صوتی در اختیار مخاطبان خود قرار داده است.   علاقه‌مندان جهت شنیدن این برنامه می‌توانند اپلیکیشن تلفن همراه ایران صدا را برای سیستم عامل اندروید و IOS از نشانی iranseda.ir به صورت رایگان دریافت کنند. بیشتربخوانید: فرمانده پیشین نیروی قدس: اجازه نمی‌دهیم آمریکا و رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به هم بزنند  

انتهای پیام/

برچسب ها: شهادت نامه شهید محسن فخری زاده

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهادت نامه شهید محسن فخری زاده شهادت نامه ایران صدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۳۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»

اولین تصویر از «مگالوپولیس» ساخته «فرانسیس فورد کاپولا» پیش از رونمایی در جشنواره کن ۲۰۲۴ منتشر شد.

به گزارش ایسنا، نخستین تصویر از فیلم سینمایی «مگالوپولیس» ساخته «فرانسیس فورد کاپولا» که با سرمایه شخصی او ساخته شده است با حضور «آدام درایور» و «ناتالی امانوئل» منتشر شد.

این پروژه سینمایی که جشنواره‌های مهم سینمایی در رقابت برای نمایش آن بودند، سرانجام به جشنواره کن رسید و سازنده سه‌گانه «پدرخوانده» فیلم جدید خود را در بخش مسابقه کن رونمایی خواهد کرد. 

 «مگالوپولیس» پروژه‌ای است که کاپولا برای اولین بار در سال ۱۹۸۳ شروع به نوشتن آن کرد و با هزینه بیش از ۱۰۰ میلیون دلاری ساخته شده که بخشی از آن با فروش بخش قابل توجهی از املاک او تامین شده است.

«مگالوپولیس» با دو ساعت و ۱۵ دقیقه مدت زمان داستان یک کلان شهر را پس از ویرانی تصادفی آن دنبال می کند، با دو دیدگاه رقیب؛ یکی از یک معمار ایده آلیست (آدام درایور)، دیگری از طرف شهردار عملگرا (جانکارلو اسپوزیتو).

در فیلم سینمایی «مگالوپولیس» بازیگران دیگری چون «فارست ویتاکر»، «ناتالی امانوئل»، «جان وویت»، «لارنس فیشبرن»، «اوبری پلازا»، «شیا لابوف»، «کلوئه فاینمن»، «کاترین هانتر» و «داستین هافمن»، «دی بی سوینی»، «تالیا شایر»، «جیسون شوارتزمن»، «جیمز رمار» و «جیانکارلو اسپوزیتو» مقابل دوربین رفته‌اند.

«آناهید نظریان»، «بری آزبورن» و «دارن دیمتر» تهیه‌کنندگان اجرایی این فیلم سینمایی هستند.

«فرانسیس فورد کاپولا» از بزرگترین فیلمسازان معاصر سینمای جهان است که از جمله افتخارات و جوایز سینمایی وی طی چهار دهه فیلم‌سازی می‌توان به جایزه‌ اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۱ برای «پاتون»، جایزه‌ی اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۳ برای «پدرخوانده»، جایزه اسکار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۵ برای «پدرخوانده‌۲»، جایزه بفتا بهترین کارگردانی در سال ‌۱۹۷۸ برای «اینک آخرالزمان»، جایزه دوربین جشنواره برلین در سال ‌۱۹۹۱، جایزه نخل طلا و جایزه فیپرشی جشنواره کن در سال ‌۱۹۷۹ برای فیلم «اینک آخرالزمان»، جایزه نخل طلا و جایزه بهترین فیلم معنوی جشنواره کن در سال ۱۹۷۴ برای فیلم «مکالمه»، جایزه گلدن گلوب برای بهترین کارگردانی در سال ۱۹۸۰ برای «اینک آخرالزمان»، جایزه گلدن گلوب برای بهترین کارگردانی و بهترین فیلم‌نامه در سال ‌۱۹۷۳ برای «پدرخوانده»، جایزه ویژه پنجاهمین سال تأسیس جشنواره سن‌سباستین در سال ‌۲۰۰۲، شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز در سال ‌۱۹۹۲، جایزه صدف طلایی بهترین فیلم و جایزه فیپرشی جشنواره سن‌سباستین و ... اشاره کرد. 

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن از ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار می‌شود و امسال «گرتا گرویگ» کارگردان آمریکایی ریاست هیات داوران را بر عهده دارد و «جورج لوکاس» خالق سری فیلم‌های «جنگ ستارگان» و استودیو ژاپنی جیبلی هم با دریافت جایزه نخل طلای افتخاری مورد تقدیر قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر مطهر شهید محمدرضا غضبان
  • پیکر معلم شهید حجت‌اله یوسفیه پس از ۳۹ سال به ایران بازگشت
  • بی‌بی‌سی از جنازه نیکا شاکرمی چه می‌خواهد؟
  • ویژه برنامه‌های حرم رضوی به مناسبت شهادت امام صادق(ع)
  • واکنش فرمانده انتظامی کردستان به شهادت نیروی مرزبانی
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • اعلام برنامه میثم مطیعی به مناسبت شهادت امام صادق(ع)
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»